زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
به علت بالا رفتن دوز نت گردی از امروز به مدت 100 روز در ترک به سر خواهم برد .... برای همه آرزوی موفقیت و شادکامی می کنم ....
:bunnyearsmiley:

ghasedak69

New member
به به ببین کی اومده.
سلام آیلین جووووووووون
دلمون برات تنگ شده بود خواهر

eliii

New member
سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام:ad54ad:

به به چه خبر شده.... ایلین امده سلااااااام دوستم رسیدن بخیر خوش امدی . جات خیلی خالی بود هرچند که الانم بعضی از دوستان نیستن ولی خیلی خوشحالم امدی

fanoosi

New member
به علت بالا رفتن دوز نت گردی از امروز به مدت 100 روز در ترک به سر خواهم برد .... برای همه آرزوی موفقیت و شادکامی می کنم ....
:bunnyearsmiley:

سلام بارلی جونم
خوبی؟
یعنی دیگه نمیای اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بارلی

New member
سلام بارلی جونم
خوبی؟
یعنی دیگه نمیای اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام فانوسی عزیزم . مرسی خوبم . نه عزیزم تا پایان این مدت دیگه پست نمی گذارم اما گاهی سر می زنم .....تبریک قبولیت همین امروز از طرف من داشته باش..:smilies-azardl (113

mosaffa7

New member
و این هم برای دوستان تبریزی:

پذیرش دانشجوی دکتری : رییس دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه تبریز از پذیرش دانشجو در رشته روان شناسی بالینی در مقطع دکتری تا سال آینده خبر داد.منصور بیرامی با بیان اینکه این دانشکده در چهار رشته روانشناسی بالینی و عمومی، بالینی کودک و نوجوان و روان شناسی تربیتی و همچنین در سه گرایش علوم اعصاب شناختی، روان شناسی عمومی و تربیتی در مقطع دکتری دانشجو می‌پذیرد، افزود: شرایط برای پذیرش دانشجو در رشته روانشناسی بالینی مقطع دکتری فراهم است و تنها کارهای اداری برای اخذ مجوز باقی مانده است.
وی در ادامه درباره وضعیت خوابگاه‌ها در دانشگاه تبریز، افزود: همه دانشجویان متقاضی یا در خوابگاه‌های دولتی و یا در خوابگاه‌های خودگردان ساکن هستند و از نظر وضعیت پذیرش دانشجو در خوابگاه‌ها با مشکلی مواجه نیستیم.
بیرامی با بیان اینکه در سال گذشته با کسری بودجه مواجه نبوده‌ایم، گفت: میزان بودجه امسال نسبت به سال گذشته با توجه به نرخ تورم افزایش یافته است.

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم . مرسی خوبم . نه عزیزم تا پایان این مدت دیگه پست نمی گذارم اما گاهی سر می زنم .....تبریک قبولیت همین امروز از طرف من داشته باش..:smilies-azardl (113

اینطوری که خیلی بده...تازه اومده بودی تو جمع...
تا 100 روز آینده پست نمیدی؟؟؟؟؟؟؟؟وای!
تنبیه گذاشتی برای خودت...علت خاصی داره؟
ای کاش که این سایت رو استثنا میذاشتی....
اصلا نمیشه تجدید نظر کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلامت باشی عزیزم...قبولی هم که...مثل همیشه لب مرزیم!! خدا میدونه میشه یا نه...ولی بازم ممنون که بهم امید میدی....

fanoosi

New member
سلام بچه ها خوبین؟ چطوری فانوسی؟

سلام به به...صنم جونم...منور کردی...برا تک رقمیمون بزن اون دس قشنگه روووووووووو:applause:
خوبی؟ کجایی؟ چرا نمیای؟
منم خوبم خداروشکر....شما رو دیدم بهتر شدم

sanam_b

New member
تک رقمی کجا بود... هی... خیلی هنر کنم مرزی قبول بشم. همه امیدم به بین الملله:25r30wi: خیلی جالب بود وضعم تو کلید نهایی سوال درستام یکیش که حذف شد یکی هم شد غلط!
بد نیستم. راستش همه اش سر کارم واصلا نمیرسم بیام، ولی هر از گاهی یه سر میزنم آخه دلم تنگ میشه براتون. چیکارا میکنی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا