زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلاااااام به همگی ، دوستای گلم من دارم میرم مسافرررت میرم شمال البته ۲ روز بیشتر نمیرم ولی قبل رفتن گفتم بیام یه سری بزنم و برم . دلم براتون تنگ میشه البته تنگ هست چون خیلی وقتا همگی کم تر میان ولی امیدوارم بعد اینکه امدم از شمال همه باشیم

سلام عزیزدلم
خوبی؟
انشالله سفر بی خطر....خوش بگذره بهتون

fanoosi

New member
دوستان شاید این چند روز آینده به طور ناگهانی بریم سفر...
الان خبر دادن یکی از فامیل های دورمون به رحمت خدا رفته...
نمیدونم میریم یانه؟یا اینکه دقیقا کی میریم؟!!!
کلی کار دارم شخصا....پایان نامه ام یکیش...
اگه نتونستم بیام خداحافظی بدونید وقت نشده...

ghasedak69

New member
دوستان شاید این چند روز آینده به طور ناگهانی بریم سفر...
الان خبر دادن یکی از فامیل های دورمون به رحمت خدا رفته...
نمیدونم میریم یانه؟یا اینکه دقیقا کی میریم؟!!!
کلی کار دارم شخصا....پایان نامه ام یکیش...
اگه نتونستم بیام خداحافظی بدونید وقت نشده...

آخییییی..... متاسف شدم عزیزم
خدا رحمتشون کنه

yazdan

New member
سلام
دوستان عزیز این تاپیک منو یاد ایام بعد از خدمت سربازیم میندازه،اونروزا هم خدمتیا تند تند بهم ز میزدیم که مبادا این دوستی نزدیک که تو خدمت ایجاد شده بود از بین بره:bunnyearsmiley:
اما بالاخره ازبین رفت و فقط خاطرات باقی موند(البته خداییش3 یا 4تاشونو هنوز باهم در ارتباطیم)،علت این قطع رابطه بیش از هرچیز نبود نقاط مشترک و فعالیتای مشترک بود.مثلآ دوتاشون که باهم ی کاری راه انداختن الان دوستان بسیار صمیمی هستن
هدفم ازینحرف اینه که ما باید نقاط مشترکی داشته باشیم که این راه ادامه پیدا کنه
تاپیکای بچه های سالای گذشترو ببینید
دقیقآ همین روندو در پیش گرفتن
حتی ی تاپیک فیلم داشتن،ی جورایی ترسناکه،آدم فکر میکنه درگیر ی بازی ترسناک مث اره شده.
دوستان ما درآینده باهم همکار میشیم و اگه بتونیم این رابطرو بهبود بدیم قطعآ مفید خواهد بود.مثلآ همین تاپیک فیلم عالیه
من از یکی از استادام شنیدم که قول تشخیص ایران که اسمشم یادم نیست و حتی با دیدن عکس میتونه حدس بزنه که فرد چه اختلالی داره در جواب این سوال که چطور به این مهارت رسیده گفته با دیدن فیلم.و گفته تمام فیلمای مرتبطو با دقت بالا و چندین بار دیده
ی فرصتی بذاریم و دوستان برن چندتا فیلمو آماده کن بعد بصورت هماهنگ دربارش نظر بدیم.این عالی میشه.این روزای آخر من بجای راوی خسته میشدم از بس که تلاش میکرد که این تاپیکارو سرپا نگه داره
بازم دارم میگم.دیر بجنبیم بعد اعلام نتایج بابای میشیم(بعضیا میرن سر ارشد،بعضیا سر کار،بعضیا دوباره میخوان بخونن اونم با بچه های ی تاپیک دیگه،بعضیام بخاطر ناامیدی ترجیح میدن اینجارو نبینن)
میتونیم اون کتابای مطالعه ی روانکاوی رو بخریم و مث کتابا ی ارشد با علاقه بخونیم.دربارشون نظر بدیم،هرجارو نفهمیدیم بپرسیم
هرکی هر پیشنهادی داره برا این فعالیت گروهی بگه،تا آخر این ماه مقدماتشو میچینیم.اصلآ تا اواسط ماه آینده.و بعد شروع میکنیم.بچه ها ی سیر مطالعاتی تو این دوره که حقیقتآ همه دانشجوها دارن فقط کتب درسیو میخونن و مارو نخبه وممتاز میکنه.
دنیا خیلی تخصصی شده.به همون اندازه باید گفت بطور نسبی عمر کوتاه شده.باید بجنبیم:riz277:
واییی چقدر حرف زدم(آخه عادت دارم چیزی که مینویسمو با خودم زمزمه کنم،منتظر نظراتتون هستم(چون وقت ندارم تمام صفحاتو بخونم لطفآ جوابتون به این پست رو خصوص به منم بفرستی)
موفق و سربلند باشید

parand

Well-known member
ایلین جونم سلام:bunnyearsmiley:. خوبی عزیزم؟؟؟؟؟
رسیدن بخیر .........
لایک کردی پستمو فهمیدم اومدی ( متاسفانه کلی از صفحه هاروفرصت نکردم بخونم....)
خوش گذشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
چقد تایپیک خلوت شده هیچ کس نیست.............:sad:
بچه ها کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
راااااستی یه توصیه هم بهتونم کنم.......
این همه پشت کامپیوتر می شینید سعی کنید از هر چند دقیقه پاشید برین قدم بزنید و به چشاتونم استراحت بدید..........
از موس پد هم حتما استفاده کنید..........
از بعد کنکور که همش میومدم نت کلا زدم خودمو داغووون کردم. گفتم به شما هم بگم ک مراعت کنید.............
سلااااااامت باشید دوستای گلم..............

yazdan

New member
پرند جان سلام
پیشنهاد من اینه که اول هماهنگ بشیم بعد شروع کنیم
مثلآ در زمینه فیلما بعضی از دوستان ممکنه نتونن بسرعت دانلود کنن
اگه فرصت بدیم که فیلم یا کتاب به دست همه برسه بعد شروع کنیم خیلی بهتره

parand

Well-known member
پرند جان سلام
پیشنهاد من اینه که اول هماهنگ بشیم بعد شروع کنیم
مثلآ در زمینه فیلما بعضی از دوستان ممکنه نتونن بسرعت دانلود کنن
اگه فرصت بدیم که فیلم یا کتاب به دست همه برسه بعد شروع کنیم خیلی بهتره

سلااااااااام جناب بزدان.......

باشه اگه همه بتونن فیلمو دانلود کنن من موافقم هر چند زیاد به فیلم دیدن علاقه ندارم و ماهر نیستم ولی خودمو ملزم میکنم که ببینم
.

yazdan

New member
فقطم کسانی اعلام آمادگی کنن که میتونن متعهد باشن.چون ریزش توی گروه باعث افت بقیه هم میشه.دوستانی که خدای نکرده قبول نمیشن هم میتونن به این جریان بعنوان ی زنگ تفریح فکرکنن.از جملبه خودم که هیچ تضمینی نیست قبول بشم

parand

Well-known member
فقطم کسانی اعلام آمادگی کنن که میتونن متعهد باشن.چون ریزش توی گروه باعث افت بقیه هم میشه.

الااااااااااااااان این جملتون منظورتون من بودم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
خب باشه متعهد میشم........
شما که درصداتون به این خوبیه چرا حرف از قبول نشدن میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

yazdan

New member
دمیدونی تو مملکت ما چرا همه چی غیر استاندارده؟چون وقتی مثلآ ما نتنیم حرفه ای درس بخونیم حرفه ای هم کار نخواهیم کرد.درواقع با این سبک زندگی انس میگیریم.همیشه چندتا کارو باهم انجام میدیم و همشونم نصفه و نیمه

yazdan

New member
نه کلی گفتم ببخشید اصلآ منظورم تو نبودی
تو که از اعضای متعهد و فعالی

parand

Well-known member
نه کلی گفتم ببخشید اصلآ منظورم تو نبودی
تو که از اعضای متعهد و فعالی

نه خواهش میکنم .........
خدا کنه بچه ها زودنر بیان نظرشونو بگن.......
منم فیلم اینسپشن رو که دانلود کردم می بینم تا اون موقع.........

yazdan

New member
چندروز پیش رته بودم بیرون تصادفآ تو چندتا کتابفروشیم رفتم که توشون پر از کتابای روانشناسی بود
باخودم گفتم پس کی قراره اینارو بخونم.خاییش باید بجنبیم
راوی عکس گذاشته بود درباره مراحل آشنای با روانکاوی
بنظرم چون خیلی اصولیه عالی میشه اگه رو اون مسیر پیش بریم

yazdan

New member
با این وضعی که داره پیش میره تعطیلی تاپیک قطعیه.چون بمرور اهداف متفاوتپیش میاد و از طرفی دوستان متوجه میشن که این فعالیت کاربردی نیستاما برعکسش اینه که به تلاشمون جهت بدیم.و حتی رقابت کنیم
مثلآ ی جوری مسابقه ایش کنیم.مثلآ برا نفر اولی که بنظر 10 نفر بهترین تحلیل رو از 10تا فیلم اول داشته باشه ی کتاب جایزه بخریم.

parand

Well-known member
چندروز پیش رته بودم بیرون تصادفآ تو چندتا کتابفروشیم رفتم که توشون پر از کتابای روانشناسی بود

اره اون عکسی که راوی گذاشته رو دیدم ولی متاسفانه هیچ کدوم از کتاباشو ندارم........
منم خوش اومد از ترتیبش............

yazdan

New member
پس دوستان دیگه هم زودتر اعلام آمادگی کنن که زودتر شروع کنیم
این سایتم ی سری بزنید برا تحلیل فیلم تمرین خوبیه

http://www.madomeh.com/

فعلآ خدانگهدار
پرند جان ممنون از انرژیت و اعلام آمادگیت

آخرین ویرایش:

ghasedak69

New member

به طور کلی با عموم حرفهاتون کاملا موافقم....
ولی در مورد روانکاوی:
واقعا دوست دارید در آینده تو زمینه روانکاوی کار کنید و درمان رو منطبق با روانکاوی کنید.؟؟؟
من تست های فرافکن و توجه به گذشته رو قبول دارم ولی درمان مبتنی بر روانکاوی رو به شخصه خیلی قبول ندارم.... به خصوص از نوع فرویدی...

parand

Well-known member
:bunnyearsmiley:
وقتی میام میبینم تایپک پایین رفته و دیده نمیشه ناراحت میشم........
این پست برای بالا آمدن تایپیک.............:auizz3ffy9vla57584x

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا