سلاااااااااااااااااام دوستای گلم...
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
2 روز نبودم چند صفحه نوشتید....اصلا قهر میکنم دوباره میرم...:tonguesmiley:
مرسی از اینکه ب یادم بودید..
این چند روزه فرصت نشد سر بزنم و البته اینترنتم خیلی اذیت میکنه. دلم حسابی واستون تنگ شده بود....
ایناز جونم بهت تسلیت میگم ان شاا... غم اخرت باشه واقعا ناراحت شدم...
جناب یزدان خوش اومدید....
عید نیمه ی شعبان رو به همتون تبریک میگم...
انشاا... روزی برسه که این جشنو با حضور مهدی موعود (عج) جشن بگیریم و البته در دوران غیبت هم منتظر واقعی حضرت باشیم و در وقت ظهور
جز یاران امام عصر(عج) باشیم....
به امید ظهور...
اللهم عجل لولیک الفرج .........
وایییییییییییییییی پرند جونم.....سلاااااااااااااااااااام.....بیا بغلممممممممممممممم:28:
کجا بودی؟ چرا بیخبر؟:mad_majidonline:
بابا دلمون واست خیلی تنگ شده بود...
اینجا بی تو صفا نداره پرند...40):
چه خبرا؟چیکارا کردی؟
سلااااااام فانوسی جونم:ad54ad:. خوبی؟؟؟؟؟؟؟
منم خیلی دلم تنگ شده بود...
سلامتی. امروزا کلا عروسی دعوتیم و اینا . الانم از بیرون اومدم گفتم بیام یه سر به دوستای گلم بزنم....
ه به همه هستن سلاااااااام دوستان گرامی ، هرجا اسم عروسی بیاد من سریع پیدام میشه
سلاااام پرررند چشم قشنگ کمیاب خودم خوبی؟؟؟ نبودی ببینی چه خورشت بادمجونی فانوسی بهمون داد کلی خوشمزه بود
سلام چشم و چراغ سایت خوبی؟؟؟ مرررسی عزیزم منم خوبم و البته منم دلم برات یه ریزه شده بود . نمیدونم چرا این چند وقت خیلی ها به این خاصیت پی بردن
راستی بازم از آیناز جان ممنون برا راهنماییت درباره تخمین رتبه
من فعلآ بین 69 نفر نفر22م هستم.همونطورکه گفتم بیشتر امید و خوشحالیم ازینه که اگه قبول نشم آبرومندانه ردمیشم.
درضمن ی سلام به پرند و ی سلام به 123 مهربان که اونمدت درجمع ما نبودن و فکرکنم این روزها هستن.
(خجالتم نده الی جون...)
ممنون خداروشکر...
والا به خاطر اینه که یه کمی مشکوک به پروازی!!یعنی یه جورایی داری میپری!!:25r30wi:
درست نمیگم الی جون؟
سلام الی جونم..مرسی عزیزدلم....
واااااااااای الی چقد دلم الان غذا میخواد چون خیلی گرسنمه . نوش جونتون. منم الان میرم پستای فانووسی رو دوباره بادقت میخونم. خورشت بادمجونشم میخورم...
بچه دقت کردین من همیشه گرسنه هستم....