fanoosi
New member
متوجه منظورت نمیشم دوستم ، میپرررم؟؟؟؟؟
منظورم عروسیه دیگه...انشالله شیرینی عروسیت الی جونم...
متوجه منظورت نمیشم دوستم ، میپرررم؟؟؟؟؟
پررررند فانوسی و یزدان سلام خوبید؟؟؟
قربونت بررررم دوستم ، اگر خبری شد به شما حتما میگم
سلام جناب یزدان
متوجه منظورتون نشدم از این جمله...همونطورکه گفتم بیشتر امید و خوشحالیم ازینه که اگه قبول نشم آبرومندانه رد میشم....
سلاااام پرررند چشم قشنگ کمیاب خودم خوبی؟؟؟ نبودی ببینی چه خورشت بادمجونی فانوسی بهمون داد کلی خوشمزه بود
آخه این چه کاریه؟چرا با زندگی جوون مردم بازی میکنیدوکم مونده بود از حسودی دق کنم.فکرکردم سرم ب کلاه مونده:mad_majidonline:
آفرین.دیدی هی الکی ناامید بودی؟
(توجه کنید همین که دارم به این قضیه می خندم خودش یه پیشرفت معنوی محسوب می شه هاااااا
خب از اول اگه می دونستم درصدامون نزدیکه هم می شه منم زاهدان رو می زدم, موتور آیلین و میگرفتیم باهم می رفتیم دانشگاه - خوابگاه, پولم کم می آوردیم تو همین خط با موتور آیلین کار می کردیم.![]()
راستی گفتی زاهدان نمیری ؟ پ چرا زدی؟ محرومیت داره هااااااا
سلاااااااااااااااااام دوستای گلم...
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
2 روز نبودم چند صفحه نوشتید....اصلا قهر میکنم دوباره میرم...:tonguesmiley:
مرسی از اینکه ب یادم بودید.. :rose:
این چند روزه فرصت نشد سر بزنم و البته اینترنتم خیلی اذیت میکنه. دلم حسابی واستون تنگ شده بود....
ایناز جونم بهت تسلیت میگم ان شاا... غم اخرت باشه واقعا ناراحت شدم...:sadsmiley:
جناب یزدان خوش اومدید....:rose:
راستی بازم از آیناز جان ممنون برا راهنماییت درباره تخمین رتبه
من فعلآ بین 69 نفر نفر22م هستم.همونطورکه گفتم بیشتر امید و خوشحالیم ازینه که اگه قبول نشم آبرومندانه ردمیشم.
درضمن ی سلام به پرند و ی سلام به 123 مهربان که اونمدت درجمع ما نبودن و فکرکنم این روزها هستن.
آخ تا دیر نشده ی سلام ویژه هم به آیلین بدم وگرنه ی برچسبی برام میسازه مثلآ سندرم فقدان آداب معاشرت
آیناز جان شما هم یا عکس آواتارتو عوض کن یا باتوجه به محتوای غمناک بیشتر پیامات امروزو فرداس که برچسب خلق ناهماهنگ بخوریا
اینازجونم چرا انقد با نا امیدی حرف میزنی....ایشالا قبول میشی
اگه این کارارو کنی منم گریه میکنم ب خدا انقد از دست این کنکور عصبانی هستم که نگو...
یعنی منتظر یه تلنگرم . انقد شماها نا امیدین واقعا حال منو بدتر میکنه.....
یعنی امیدوارم و خوشحالم حتی اگر قبول نشم:smiliess (3):میدونم منظورت چیه اما بهرحال احتیاط شرط عقله
آخه این چه کاریه؟چرا با زندگی جوون مردم بازی میکنیدوکم مونده بود از حسودی دق کنم.فکرکردم سرم ب کلاه مونده:mad_majidonline:
:25r30wi: اااا ااااااااااااا راس میگی اصلا به فکر محرومیتش نبونم.. اخه زاهدان یکم داغونه . نیست؟یعنی شنیدم شهر خطر ناکیه... من تو شمال زندگی میکنم و با این همه ازادی و جاهای خوشگل چطور برم زاهدان؟
راوی امسال علوم شرکت کردی؟
اتفاقا زاهدان باید برات جالب باشه ...خیلی با جایی که توش زندگی میکنی فرق داره
به خدا اگه تاهل دست و پامو نبسته بود منم می رفتم...:wacsmiley:
البته یه کم خطرناکه!!