زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member

نه نه فانوسی جان این شهرا با روحیات مت سازگار نیست... علوم روزانه بالینی سمنان قبول میشدم اما ترجیح میدم نرم.. اینجور شهرهای خشک و داغونو نمیتونم تجمل کنم... هرچند همه جای ایران سرای من است
:dadad4:

من قربون این روحیه ی حساست برم...
خودتو محدود نکن...سعی کن از زیبایی ها کویر هم لذت ببری...هیچ وقت شبهای پرستاره اش رو دیدی؟
البته بهت حق میدم برای دوسال موندن تو جایی که بهش عادت نداری سخته....ولی خودتو به جاهای سرسبز محدود نکن...
انشالله یه جای خوش آب و هوا هم قبول میشی عزیزم

ainazhz

New member
من قربون این روحیه ی حساست برم...
خودتو محدود نکن...سعی کن از زیبایی ها کویر هم لذت ببری...هیچ وقت شبهای پرستاره اش رو دیدی؟
البته بهت حق میدم برای دوسال موندن تو جایی که بهش عادت نداری سخته....ولی خودتو به جاهای سرسبز محدود نکن...
انشالله یه جای خوش آب و هوا هم قبول میشی عزیزم

ای جانم. کاش میتونستم ... اما یکم واسم سخته... اما تجربه هر چیزیو دوس دارم.. ایشالله همه هرجا که بهترینارو واسمون رقم میزنه قبول شیم.

yazdan

New member
بچه ها از بحث کنکور بیاید بیرون....بحثهای خوشمزه دارم!!

خورشت میگو
مواد لازم
میگو پاک شده 250 گرم (از شب قبل در مخلوط نمک و آبلیمو و پیاز خرد شده بگذارید و درب ظرف را بسته در یخچال قرار دهید)
فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 9 عدد متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
سیر یک بوته
رب و آبلیمو به میزان لازم
ادویه: فلفل سیاه، کاری، زردچوبه به میزان لازم
آب جوش : 3 لیوان
سیب زمینی سرخ شده به میزان لازم برای تزیین

1- ابتدا روغن را میگذاریم تا داغ شود سپس پیاز خرد شده را در آن یک دقیقه تفت می دهیم.
2- سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
3- پس از 3 الی 4 دقیقه میگوها را (که از مخلوط آبلیمو و پیاز درآورده و آبکشی کرده ایم) در ماهیتابه ریخته و تفت می دهیم.
4- بعد از 5 الی 7 دقیقه سیر را اضافه می کنیم (سیر آخر اضافه میشود چون سریع میسوزد)
5- در همین حین 2 الی 3 قاشق رب اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی با روغن سرخ شد با مواد مخلوط میکنیم.
6- در این مرحله نمک و ادویه جات مورد نظرمان را اضافه میکنیم تا کمی با موادمان تفت بخورند و سپس 3 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و دو قاشق آبلیمو نیز روی مواد میریزیم تا کمی با شعله ی زیاد بجوشند.
7- حالا گوجه فرنگی های خرد شده را در ماهیتابه میریزیم و بعد از کمی جوش خوردن با دیگر مواد...زیر شعله را خیلی کم میکنیم تا خوب بپزد و جا بیوفتد
8- شخصا یک ساعت به خورشت فرصت دادم تا با شعله ی کم بپزد و رنگ و لعاب بگیرد:a2d3:....عطرش واقعا دیوانه کننده بود....خودم دلم خواست دوباره!!!!
9- بعد از اتمام پخت غذا میتوانیم خورشت را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنیم.
10- نوش جاااااااااااااااااااااان

درست خوندم؟پیاز؟ی دفه بگو قصد جونمو کردی دیگه،ای خدا از دست پیاز کجا برم؟بخاطر همین پیاز ممکنه از نامزدم جدابشم،آخه طرفدار پروپا قرصه پیازه

rawy

New member
سلاااااااااااااااااام دوستای گلم...
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
2 روز نبودم چند صفحه نوشتید....اصلا قهر میکنم دوباره میرم...
:
مرسی از اینکه ب یادم بودید..
این چند روزه فرصت نشد سر بزنم و البته اینترنتم خیلی اذیت میکنه. دلم حسابی واستون تنگ شده بود....

ایناز جونم بهت تسلیت میگم ان شاا... غم اخرت باشه واقعا ناراحت شدم...
جناب یزدان خوش اومدید....

:4d564ad6: پرررررررننننننندددددددد اوووووووومدهههههه
پرند اوووووووومده
814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif

سلااااااااااام پرندددد جووووووووونم
693919_smileyhug.gif

کجایی بابا دلمونو آب کردی
428920_cray.gif

rawy

New member
: اااا ااااااااااااا راس میگی اصلا به فکر محرومیتش نبونم.. اخه زاهدان یکم داغونه . نیست؟یعنی شنیدم شهر خطر ناکیه... من تو شمال زندگی میکنم و با این همه ازادی و جاهای خوشگل طور برم زاهدان؟

راوی امسال علوم شرکت کردی؟

باشه عزیزم, خودم مراقبتم (البته الان که نزدم نمی دونم باید چی کار کنم)
888019_sheriff.gif

ولی آدم اولش میگه انستیتو, آخرش میگه بهداشت باشه کوفت باشه :25r30wi:

آره عزیزم شرکت کردم ولی طبق معمول فقط شرکت کردم, رتبمم صداشو در نیاوردم چنده :sarma: چون شاید یه کورسویی امید به بهداشت باشه ولی به اون اصلاااااا :25r30wi:[/SIZE
راستی کجای شمالی؟ اگه مثه پرند گلستانی دارم میامااااااا, چیزی لازم داشتید بگید بیگیرم بیارم, نون؟ نفت؟

آخرین ویرایش:

rawy

New member
اینازجونم چرا انقد با نا امیدی حرف میزنی....ایشالا قبول میشی
اگه این کارارو کنی منم گریه میکنم ب خدا انقد از دست این کنکور عصبانی هستم که نگو...
یعنی منتظر یه تلنگرم . انقد شماها نا امیدین واقعا حال منو بدتر میکنه.....
پرند جان تو ما رو الگو قرار نداده ما رفقای نابابی هستیم, شما هنوز وضعیتت معلوم نیس
ما جایگاهمون معلومه نگاه کن, اینا کسایی هستن که از آخرین رتبه بهشون مدال دادن من و آینازیم و اون یکی و نمی دونم کیه
446219_prispallsmile.gif

yazdan

New member

پرند جان تو ما رو الگو قرار نداده ما رفقای نابابی هستیم, شما هنوز وضعیتت معلوم نیس
ما جایگاهمون معلومه نگاه کن, اینا کسایی هستن که از آخرین رتبه بهشون مدال دادن من و آینازیم و اون یکی و نمی دونم کیه
446219_prispallsmile.gif

این چه طرز حرف زدنه؟اینجا خانواده نشسته
شما حتی اگه میخواید از قبول نشدن هم حرف بزنید باید اینطوری بگید:(یاد بگیر)

وااااای بچه ها نمیدونید چقدر خوشحالم.باورم نمیشه سال دیگه قراره تک رقمی بشم.فکرشو بکنید از سرکوچه پلاکارد بزنن تا درخونمون.همه دنبال شماره ی من بگردن برا مشاوره و.............
این همون نیمه پر لیوانه

دیگه نبینما
اخیرآ دست به برچسبم خوب شده ها،پس مراقب خودت باش

آخرین ویرایش:

rawy

New member
این چه طرز حرف زدنه؟اینجا خانواده نشسته
شما حتی اگه میخواید از قبول نشدن هم رد بشید باید اینطوری بگید:(یاد بگیر)

وااااای بچه ها نمیدونید چقدر خوشحالم.باورم نمیشه سال دیگه قراره تک رقمی بشم.فکرشو بکنید از سرکوچه پلاکارد بزنن تا درخونمون.همه دنبال شماره ی من بگردن برا مشاوره و.............
این همون نیمه پر لیوانه

دیگه نبینما
اخیرآ دست به پرچمم خوب شده ها،پس مراقب خودت باش

شما نبووووووووودیییییییین من همین امسال همین احساس رو داشتم :25r30wi: البته قبل از کلیدا
کلیدا که اومد این شکلی شدم :1dco2x0p1lilzhfpg1t
الان تقریبا کنار اومدم این شکلیم :black_eyed:
محسن رضایی هستم دائم الکاندید :auizz3ffy9vla57584x

پرچم واسه چی؟؟؟

rawy

New member
درست خوندم؟پیاز؟ی دفه بگو قصد جونمو کردی دیگه،ای خدا از دست پیاز کجا برم؟بخاطر همین پیاز ممکنه از نامزدم جدابشم،آخه طرفدار پروپا قرصه پیازه

به خاطر پیاااااااااااز؟؟؟ :New (6): پیااااااااااااز؟؟؟
بچه ها چمدوناتون آماده اس؟؟؟ بریم یه جلسه با عروس خانوم تاپیک صحبت کنیم
94919_shopping.gif

در مورد بعضی مسائل تجربه ندارن گویا , از اینجور مسائل: :p7977cujr38iyymsu8:

rawy

New member
سلااااااام الی جوووووون :ad54ad:
چطوری دی ماهی :smiliess (3):

eliii

New member
عزیزمی چه حس خوبی دارم ۲تا دی ماهی تازه فقط با ۲ روز اختلاف

rawy

New member
عزیزمی چه حس خوبی دارم ۲تا دی ماهی تازه فقط با ۲ روز اختلاف

یه روز شما دیرتر یه روز من زودتر, هماهنگ می شدیماااااااااا
بیسته بیست
البته من هفت ماهه به دنیا اومدم فک کنم یه روز زودتر به دنیا میومدم عقب مونده می شدم, خطرناک بود شرایط :25r30wi:

eliii

New member
جدییییی؟؟؟؟ وای منم بدنیا امدم یکم شرایط خطرناک بود تا حدودا ۳ ماه بعد خوب شدم

rawy

New member
جدییییی؟؟؟؟ وای منم بدنیا امدم یکم شرایط خطرناک بود تا حدودا ۳ ماه بعد خوب شدم

آره منم تو انکوباتور بودم دوماه
هم زودرس بودم هم نارس
علائمش فک کنم هنوز هست, نیس؟ :black_eyed:

eliii

New member
عزیزم در حال حاضر تنها علایمی که وجود داره یه دختر خوشگل باهوش مهربون و فعال و دوست داشتنی . تو عالیه راوی . فقط یه انتقاد دارم و اون هم اینکه خیلی ظریف روز کنکور رفتی و ما ندیدیمت . حالا واقعا شما منو ندیدی من اون روز گاو پیشونی سفید بودم هیچکس جز من اون رنگی نپوشیده بود حدس میزنم منو دیده باشی

parand

Well-known member

:4d564ad6: پرررررررننننننندددددددد اوووووووومدهههههه
پرند اوووووووومده
814719_gqdy6lcanbisdd2g.gif

سلااااااااااام پرندددد جووووووووونم
693919_smileyhug.gif

کجایی بابا دلمونو آب کردی
428920_cray.gif

سلاااااااااااااااااااااااااام راوووووی جونم.
خوبی عزیز دلم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم شرمنده من امروزا همش میرم اینور اونور دیگه انقد خستم نمیتونم بیام نت....
خودمم خیلی دوست داشتم سر بزنم و دلم واستون خیلی تنگ شده بود...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا