زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
پررررند فانوسی و یزدان سلام خوبید؟؟؟

سلام از ماست
شما کجایید؟نیستید.لابد طبق معمول درحال خرید هستید.اگر اینطوره که واجد شرایط دریافت برچسب خرید وسواسی هستید.:tonguesmiley:برشما خجسته باد این برچسب تزه.دارم ازوناییکه بمن بچسب اختلال کندن مو میزدن انتقام میگیرم:25r30wi:

yazdan

New member
سلام جناب یزدان
متوجه منظورتون نشدم از این جمله...همونطورکه گفتم بیشتر امید و خوشحالیم ازینه که اگه قبول نشم آبرومندانه رد میشم....

یعنی امیدوارم و خوشحالم حتی اگر قبول نشم:smiliess (3):میدونم منظورت چیه اما بهرحال احتیاط شرط عقله

yazdan

New member
سلاااام پرررند چشم قشنگ کمیاب خودم خوبی؟؟؟ نبودی ببینی چه خورشت بادمجونی فانوسی بهمون داد کلی خوشمزه بود

آخه این چه کاریه؟چرا با زندگی جوون مردم بازی میکنیدوکم مونده بود از حسودی دق کنم.فکرکردم سرم ب کلاه مونده:mad_majidonline:

parand

Well-known member
آخه این چه کاریه؟چرا با زندگی جوون مردم بازی میکنیدوکم مونده بود از حسودی دق کنم.فکرکردم سرم ب کلاه مونده:mad_majidonline:

:25r30wi:
جناب یزدان سلااااااااااااام. خوب هستید؟؟؟؟
خیلی وقته میخواام بهتون سلام بدم ولی سیستمم هنگ کرده نمی تونم تایپ کنم.....

ainazhz

New member

(توجه کنید همین که دارم به این قضیه می خندم خودش یه پیشرفت معنوی محسوب می شه هاااااا :whistle:
خب از اول اگه می دونستم درصدامون نزدیکه هم می شه منم زاهدان رو می زدم, موتور آیلین و میگرفتیم باهم می رفتیم دانشگاه - خوابگاه, پولم کم می آوردیم تو همین خط با موتور آیلین کار می کردیم.
2719_smoke-3-2.gif

راستی گفتی زاهدان نمیری ؟ پ چرا زدی؟ محرومیت داره هااااااا

:25r30wi: اااا ااااااااااااا راس میگی اصلا به فکر محرومیتش نبونم.. اخه زاهدان یکم داغونه . نیست؟یعنی شنیدم شهر خطر ناکیه... من تو شمال زندگی میکنم و با این همه ازادی و جاهای خوشگل طور برم زاهدان؟

راوی امسال علوم شرکت کردی؟

parand

Well-known member
اینازجونم چرا انقد با نا امیدی حرف میزنی....ایشالا قبول میشی
اگه این کارارو کنی منم گریه میکنم ب خدا انقد از دست این کنکور عصبانی هستم که نگو...
یعنی منتظر یه تلنگرم . انقد شماها نا امیدین واقعا حال منو بدتر میکنه.....

ainazhz

New member
سلاااااااااااااااااام دوستای گلم...
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
2 روز نبودم چند صفحه نوشتید....اصلا قهر میکنم دوباره میرم...
:tonguesmiley:
مرسی از اینکه ب یادم بودید.. :rose:
این چند روزه فرصت نشد سر بزنم و البته اینترنتم خیلی اذیت میکنه. دلم حسابی واستون تنگ شده بود....

ایناز جونم بهت تسلیت میگم ان شاا... غم اخرت باشه واقعا ناراحت شدم...:sadsmiley:
جناب یزدان خوش اومدید....
:rose:

سلامممممممممممممم پرند
خوب شد من امروز بهت یه اس ا م ا س دادم که پاشی بیای وگرنه تنبل شده بودی دوستم... کاره خوبی کردی که اومدیییییییییی

مرسی گلم خدا رفتگان شمارو بیامرزه

ainazhz

New member
راستی بازم از آیناز جان ممنون برا راهنماییت درباره تخمین رتبه
من فعلآ بین 69 نفر نفر22م هستم.همونطورکه گفتم بیشتر امید و خوشحالیم ازینه که اگه قبول نشم آبرومندانه ردمیشم.

درضمن ی سلام به پرند و ی سلام به 123 مهربان که اونمدت درجمع ما نبودن و فکرکنم این روزها هستن.

خواهش میکنم کاری نکردم

افریییییییییییییییییت به شما نه من .22 عالییه
:applause:

ainazhz

New member
آخ تا دیر نشده ی سلام ویژه هم به آیلین بدم وگرنه ی برچسبی برام میسازه مثلآ سندرم فقدان آداب معاشرت

آیناز جان شما هم یا عکس آواتارتو عوض کن یا باتوجه به محتوای غمناک بیشتر پیامات امروزو فرداس که برچسب خلق ناهماهنگ بخوریا

:25r30wi: ایرادی نداره یزدان جان . یکمم من برچسب بخورم شما نفس بکشین :a2d3:

ainazhz

New member
اینازجونم چرا انقد با نا امیدی حرف میزنی....ایشالا قبول میشی
اگه این کارارو کنی منم گریه میکنم ب خدا انقد از دست این کنکور عصبانی هستم که نگو...
یعنی منتظر یه تلنگرم . انقد شماها نا امیدین واقعا حال منو بدتر میکنه.....

باشششششششششششششه من دیگه چیزی نمیگم تو غصه نخور دوستم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

fanoosi

New member
یعنی امیدوارم و خوشحالم حتی اگر قبول نشم:smiliess (3):میدونم منظورت چیه اما بهرحال احتیاط شرط عقله

اکی...گرفتم!!:a2d3:
منم سعی میکنم اینطوری فکر کنم....فقط این یک سال کنکور یه جوری بهم ضربه زده که دارم فکر میکنم اگه بخوام برا سال بعد بخونم چیزی ازم باقی نمی مونه...
خدا عاقبت هممون رو بخیر کنه

fanoosi

New member

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:
آخ خدا....باور کنید ده دقیقه اس دارم میخندم....خدا خیرتون بده
دل یه جوون رو شاد کردین....
از صبح تو خودم بودم!!!
سرتون بی کلاه نمونده...با نامزد گرامیتون تشریف بیارید قدمتون روی چشمای منه....

fanoosi

New member
:25r30wi: اااا ااااااااااااا راس میگی اصلا به فکر محرومیتش نبونم.. اخه زاهدان یکم داغونه . نیست؟یعنی شنیدم شهر خطر ناکیه... من تو شمال زندگی میکنم و با این همه ازادی و جاهای خوشگل چطور برم زاهدان؟

راوی امسال علوم شرکت کردی؟

اتفاقا زاهدان باید برات جالب باشه ...خیلی با جایی که توش زندگی میکنی فرق داره
به خدا اگه تاهل دست و پامو نبسته بود منم می رفتم...:wacsmiley:
البته یه کم خطرناکه!!

fanoosi

New member
بچه ها از بحث کنکور بیاید بیرون....بحثهای خوشمزه دارم!!

خورشت میگو
مواد لازم
میگو پاک شده 250 گرم (از شب قبل در مخلوط نمک و آبلیمو و پیاز خرد شده بگذارید و درب ظرف را بسته در یخچال قرار دهید)
فلفل دلمه ای 2 عدد متوسط
گوجه فرنگی 9 عدد متوسط
پیاز 2 عدد متوسط
سیر یک بوته
رب و آبلیمو به میزان لازم
ادویه: فلفل سیاه، کاری، زردچوبه به میزان لازم
آب جوش : 3 لیوان
سیب زمینی سرخ شده به میزان لازم برای تزیین

1- ابتدا روغن را میگذاریم تا داغ شود سپس پیاز خرد شده را در آن یک دقیقه تفت می دهیم.
2- سپس فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کرده و تفت می دهیم.
3- پس از 3 الی 4 دقیقه میگوها را (که از مخلوط آبلیمو و پیاز درآورده و آبکشی کرده ایم) در ماهیتابه ریخته و تفت می دهیم.
4- بعد از 5 الی 7 دقیقه سیر را اضافه می کنیم (سیر آخر اضافه میشود چون سریع میسوزد)
5- در همین حین 2 الی 3 قاشق رب اضافه میکنیم و بعد از اینکه کمی با روغن سرخ شد با مواد مخلوط میکنیم.
6- در این مرحله نمک و ادویه جات مورد نظرمان را اضافه میکنیم تا کمی با موادمان تفت بخورند و سپس 3 لیوان آب جوش اضافه میکنیم و دو قاشق آبلیمو نیز روی مواد میریزیم تا کمی با شعله ی زیاد بجوشند.
7- حالا گوجه فرنگی های خرد شده را در ماهیتابه میریزیم و بعد از کمی جوش خوردن با دیگر مواد...زیر شعله را خیلی کم میکنیم تا خوب بپزد و جا بیوفتد
8- شخصا یک ساعت به خورشت فرصت دادم تا با شعله ی کم بپزد و رنگ و لعاب بگیرد:a2d3:....عطرش واقعا دیوانه کننده بود....خودم دلم خواست دوباره!!!!
9- بعد از اتمام پخت غذا میتوانیم خورشت را با سیب زمینی سرخ کرده تزیین کنیم.
10- نوش جاااااااااااااااااااااان

ainazhz

New member
اتفاقا زاهدان باید برات جالب باشه ...خیلی با جایی که توش زندگی میکنی فرق داره
به خدا اگه تاهل دست و پامو نبسته بود منم می رفتم...:wacsmiley:
البته یه کم خطرناکه!!

نه نه فانوسی جان این شهرا با روحیات مت سازگار نیست... علوم روزانه بالینی سمنان قبول میشدم اما ترجیح میدم نرم.. اینجور شهرهای خشک و داغونو نمیتونم تجمل کنم... هرچند همه جای ایران سرای من است
:dadad4:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا