زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
سلام سلام
اینترنت منم وصل شد و ازین به بعد مرتب تر درخدمتتون هستم.

چه خبرا؟

سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
چه خبر؟ این مدت چه کارایی انجام دادین؟
چه خوب که از این به بعد مرتب سر میزنید...خبر خوبی بود...

fanoosi

New member

فانوسی کوچولوی تاپیکه, پیر شدم چیه
693919_smileyhug.gif

واقعا؟!!!
آخ جونمییییییییییییییییییییی....:4d564ad6:
البته پیر و جوون بودن به دله...وقتی روحیه ات خرابه...انگار 60 سالته...حتی اگه مثلا 20 سال بیشتر نداشته باشی

fanoosi

New member
واقعا همینه راوی جان. پسر خاله من اسکیزوفرنی داشت و البته الان 2 ساله که دیگه با ما نیست و فوت کردن. ( خودکشی کردن) بعد از 4 الی 5 بار خودکشی ناموفق... اینو گفتم تا بگم پسر خاله من فوق العاده با سواد بود . شاعر بود. و شاهنامه و خیلییییییییی خیلییییییییی کتابهای دیگه رو از بر بود..
با اینکه مریض بود اما فوق العاده باهوش بود. دکترش از بین مریضاش لقب مریض جنتلمن رو بهش داده بود. من به چشم تو خونواده دیدم این موضوع رو و خیلییییییی خیلییییییییی وقته دیدم نسبت به بیماران روانی عوض شده .
این یه واقعیته که هنوز تو کشور ما به روانشناس به چشم یه ادم بیکار نگاه میکنن که تو واطاقش نشسته و 4 تا حرف تحویل مراجع میده و در اخر هم کلی پول میگیره... چه برسه به مریض روانی ...
من خیلی هارو دیدم که میگن رفتم پیش روانشناس کلی پول گرفت اما من هیچ تغییری تو زندگیم ایجاد نشد. خیلی ها هنوز نمیدونن که یه راونشناس معجزه نمیکنه و اون بیمار هست در اخر باید تصمیم نهایی و بگیره و بخواد که تغییر کنه..
متاسفانه تا وقتی مردم به اهمیت روانشناسی پی ببرن زمان میبره . هرچند باز هم خدارو شکر که نسبت به قبل در حال رشدیم..

آیناز جونم...به خاطر پسرخاله ات خیلی متاثر شدم...انشالله غم آخرتون باشه و خدا رحمتشون کنه...
منتها متاسفانه خیلی ها هستن که روانشناس نیستن و فقط دکان باز کردن....همینها اعتماد مردم رو خدشه دار میکنند...
من خودم پیش هر مشاور و روانشناسی نمیرم...از بس که دور از جون شما و دوستای گلم بعضی هاشون بیسوادن...

yazdan

New member

سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
چه خبر؟ این مدت چه کارایی انجام دادین؟
چه خوب که از این به بعد مرتب سر میزنید...خبر خوبی بود...

سلام
شما خوبی؟
من اینروزا دوکار دارم :
یکیش دیدن فیلم البته از هر رقمی که فکرشو بکنی،تقریبآ به قید قرعه نگاه میکنم.
و دیدن کسانیکه که یکسال گذشته میخواستم بیشتر ببینمشون و نمیشد.مخصوصآ عشق و هدف و آرزوی زندگیم که معرف حضور همتون هست. هر چند که بازم زندگی ی شوخی تلخ با ما کرد.اونم اینکه حالا که مشغله من کم شده اون داره برمیگرده شهرستان و مدتی همدیگرو نمیبینیم:sadsmiley:

yazdan

New member
یکی از قوام داره میره حج الان باد برا بدرقش بریم.خیلی خوشحالم که دوباره با شما در ارتباطم.راستشو بخواید اونقدر از دوستام فاصله گرفتم که مث سابق با اونا بهم خوش نمیگذشت در عوض اینجا برعکسه و خیلی هم خوش میگذره

rawy

New member
سلام
شما خوبی؟
من اینروزا دوکار دارم :
و دیدن کسانیکه که یکسال گذشته میخواستم بیشتر ببینمشون و نمیشد.مخصوصآ عشق و هدف و آرزوی زندگیم که معرف حضور همتون هست. هر چند که بازم زندگی ی شوخی تلخ با ما کرد.اونم اینکه حالا که مشغله من کم شده اون داره برمیگرده شهرستان و مدتی همدیگرو نمیبینیم:sadsmiley:

آخییییییییییییی
428920_cray.gif

شما هم چمدوناتو جمع کن باهاش برو
94919_shopping.gif
:a2d3:

ainazhz

New member

خدا رحمتشون کنه آیناز عزیزم, واقعا متاسف شدم :sad:
من خیلی دلم واسه اسکیزوفرنی ها می سوزه, خیلی سخته خیلیییییی, واقعا از صمیم قلب امیدوارم که به زودی یه درمان مناسب و کاربردی براش پیدا بشه
البته روان شناسی رو هم مردم باید بپذیرند و بشناسند و هم خود ما , حقیقتا بلانسبت شماها و همگی دوستان, خیلی ها بیسوادند و هیچ کاری انجام نمی دن, واقعا جای تاسف داره
یه مورد هم استادی برای ما تعریف کردند که یه آقایی از یکی از روستاهای دور افتاده مراجعه کرده بودند به ایشون, و اصرار داشتند که من اسکیزوفرنم :21:
منو بفرست تست FMRI که مشخص بشه هستم یا نه :25r30wi:
این تست یه تست فوق العاده گرون قیمت هست که تنها تستیه که عملا تخریب مغز رو (در اسکیزوفرنی) نشون می ده ولی به دلیل همین پرهزینه بودنش انجام نمی شه, ایشون مثل اینکه یه کتابی در زمینه اسکیزوفرنی خونده بودن و اطلاعات خوبی داشته در این زمینه.
واقعا این همش برام سواله که بین هوش و خلاقیت و بیماری ها رابطه هست یا نه, هرچند که جاهای مختلفی دیدم که رد شده, اما عملا انگار هست :33:

مرسی راوی جونم . خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه..

ainazhz

New member
دست کم باید120 صفحه بخونم.
اما برا اینکه از بحثا جانمونم از همین صفحه به شما می پیوندم.
آیناز جان متاسفم که این موضوع برا یکی از نزدیکان شما پیش اومده.امیدورم غم آخرتون باشه.
درمورد روانشناسا و دیدگاهشون باید خدمتتون عرض کنم اگرچه که تجربه به خود من ثابت کرده ما مردم عیب جو و ایراد گیری هستیم و بندرت اظهار خرسندی میکنیم اما از طرفی به قول قدیمیا تا نباشد چیزکی..........
من هم این تجربه رو داشتم.هر حرفه ای جیم زدنای خودشو داره و روانشناسی هم ازین قاعده مستثنا نیست.البته مسایل رو باید با دید باز و کلی تر دید.مثلآ وقتی درآمد پایین باشه وجدان کاری خودبخود پایین میاد و باقی ماجرا

این یکی از وظایف ماست که به قیمت تلخ تر شدن اوضاع خودمون خدمتی به جامعه روانشناسی کنیم که البته در درازمدت نتایج خوشایندی برای همه بخصوص ما بدنبال خواهد داشت

مرسی جناب یزدان. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.. و خوش اومدین دوباره به جمع ما..
والا کارای منم این روزا شبیه شماس :rolleyessmileyanim:
ایشالله که عشقتون زودتر برمیگرده. یکی از حسای سخت و طاقت فرسای ادمی حس دلتنگی و دوری از معشوق. ایشالله که زودتر به سر بیاد

ainazhz

New member
آیناز جونم...به خاطر پسرخاله ات خیلی متاثر شدم...انشالله غم آخرتون باشه و خدا رحمتشون کنه...
منتها متاسفانه خیلی ها هستن که روانشناس نیستن و فقط دکان باز کردن....همینها اعتماد مردم رو خدشه دار میکنند...
من خودم پیش هر مشاور و روانشناسی نمیرم...از بس که دور از جون شما و دوستای گلم بعضی هاشون بیسوادن...

فانوسی عزیز خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه..

rawy

New member
مرسی جناب یزدان. خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه.. و خوش اومدین دوباره به جمع ما..
والا کارای منم این روزا شبیه شماس :rolleyessmileyanim:
ایشالله که عشقتون زودتر برمیگرده. یکی از حسای سخت و طاقت فرسای ادمی حس دلتنگی و دوری از معشوق. ایشالله که زودتر به سر بیاد

آیناز جون زخم خورده ای ها عزیییییییییزم
خدا صبرت بده :tsimuzpzwoap1t9y3o7

fanoosi

New member
سلام
شما خوبی؟
من اینروزا دوکار دارم :

خیلی ممنون....خداروشکر
چه فیلمهایی میبینید؟اگه جالبن معرفیشون کنید لطفا
خیلی ناراحت شدم...برای چی؟ ای کاش اینطوری نمیشد:sadsmiley:

fanoosi

New member
یکی از قوام داره میره حج الان باد برا بدرقش بریم.خیلی خوشحالم که دوباره با شما در ارتباطم.راستشو بخواید اونقدر از دوستام فاصله گرفتم که مث سابق با اونا بهم خوش نمیگذشت در عوض اینجا برعکسه و خیلی هم خوش میگذره

انشالله سال دیگه همین موقع خودتون و همسرتون مشرف بشید حج عمره....

rawy

New member
راوییییییییییییییییییی 49 از 69

بزن دست قشنگرو
57021_LaieA_009.gif

:25r30wi: (توجه کنید همین که دارم به این قضیه می خندم خودش یه پیشرفت معنوی محسوب می شه هاااااا :whistle:
خب از اول اگه می دونستم درصدامون نزدیکه هم می شه منم زاهدان رو می زدم, موتور آیلین و میگرفتیم باهم می رفتیم دانشگاه - خوابگاه, پولم کم می آوردیم تو همین خط با موتور آیلین کار می کردیم.
2719_smoke-3-2.gif

راستی گفتی زاهدان نمیری ؟ پ چرا زدی؟ محرومیت داره هااااااا

yazdan

New member
خیلی ممنون....خداروشکر
چه فیلمهایی میبینید؟اگه جالبن معرفیشون کنید لطفا
خیلی ناراحت شدم...برای چی؟ ای کاش اینطوری نمیشد:sadsmiley:

ممنون از همدردیت
راستش این ی ساله همش فیلماییکه میرسیدو میریختم تو هارد تا بعدآ نگاه کنم و الان دارم تندتند نگاه میکنم که پاکشون کنم ی کمی جا بزبشه تو هارد.حدود400گیگ فیلم بود که خیلیاشون پس از بررسی سرسری فاقد ارزش تشخیص داده شدن و الان کمتر از 200 گیگ مونده.متاسفانه الان اسماشون خاطرم نیست ولی هروقت یادم بیفته میگم.البته بگما بعضیاشون خیلی قدیمی بودن و من ندیده بودمشون.نمونش آخرین سامورایی،و in aducation

parand

Well-known member
سلاااااااااااااااااام دوستای گلم...
خوبید؟؟؟؟؟؟؟
2 روز نبودم چند صفحه نوشتید....اصلا قهر میکنم دوباره میرم...
:tonguesmiley:
مرسی از اینکه ب یادم بودید.. :rose:
این چند روزه فرصت نشد سر بزنم و البته اینترنتم خیلی اذیت میکنه. دلم حسابی واستون تنگ شده بود....

ایناز جونم بهت تسلیت میگم ان شاا... غم اخرت باشه واقعا ناراحت شدم...:sadsmiley:
جناب یزدان خوش اومدید....
:rose:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا