زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

بارلی

New member
خداروشکر خیلی بهترم...
معلومه که باید بیای...با بقیه ی دوستان...قدمتون رو چشمام...:28:
منتظرم که خبرای خوش بشنوم...انشالله که خوشت بیاد
من و آیلین و قاصدک و 123 هم متاهلیم...کسی از قلم نیوفتاده؟ زودتر لو بدین بچه ها!!:25r30wi:
خوشالم که بهتر شدی فانوسی جونم . حتما خوشم می یاد . بله می دونستم البته به جز 123 عزیز:sarma:

fanoosi

New member
بچه ها...اینجا میپرسم چون احتمال میدم افراد بیشتری این صفحه رو بخونند...
هیچ سایتی برای آپلود فیلم سراغ دارید که به 200 مگابایت سرویس رایگان بده؟

ainazhz

New member
سلام آیناز جونم
خوبی؟
ببخشید منو....دیشب تا دیروقت داشتم میگو تمیز میکردم و میشستم(عجب بوی بدی داره!)
صبح هم دیر از خواب پا شدم و سریع شروع کردم ناهار پختن...
خورشت میگو درست کردم...به نقل از همسرم و یکی از دوستام خوب شده بود...
منتها اگه کسی اینجا واسه پخت میگو دستور خاصی بلده بهم بگید لطفا...
میگو رو اینطوری خورشتی اولین بار بود درست میکردم...
قبلا یا شنیسل بود یا کبابی یا سرخ میکردم...

سلام عزیزم.ماشالله به همه ی خانومای خونه دار... من زیاد کار خونه دوست ندارم . الانم که مجردم تو خونه کار نمیکنم. تنبل نیستماااااااا اما دوس ندارم.:14: خدا به داد همسر اینده ام برسه.... :25r30wi:یعنی امیدی هست که من مثل شما ها کدبانو شم ؟:21:

ainazhz

New member
بچه ها...اینجا میپرسم چون احتمال میدم افراد بیشتری این صفحه رو بخونند...
هیچ سایتی برای آپلود فیلم سراغ دارید که به 200 مگابایت سرویس رایگان بده؟

اپلود فیلم ؟ واسه چی میخوای اپلود کنی؟

fanoosi

New member
سلام عزیزم.ماشالله به همه ی خانومای خونه دار... من زیاد کار خونه دوست ندارم . الانم که مجردم تو خونه کار نمیکنم. تنبل نیستماااااااا اما دوس ندارم.:14: خدا به داد همسر اینده ام برسه.... :25r30wi:یعنی امیدی هست که من مثل شما ها کدبانو شم ؟:21:

من هم مجرد بودم زیاد دوس نداشتم!!!
انشالله یه ازدواج عالی داشته باشی و خوشبخت بشی...
کار خونه و این حرفها خود به خود حل میشه...نگران نباش عزیزمممممممممم:thumbsupsmileyanim:

fanoosi

New member
اپلود فیلم ؟ واسه چی میخوای اپلود کنی؟

دس رو دلم نذار آیناز:14:
هر چی میگردم سایت آپلود خوب گیرم نمیاد...:j58r36j3gcr4suxymup
میخواستم برفی رو آپ کنم و لینکشو بگذارم اینجا تا دوستای گلم دانلودش کنند...
سایت خوب برا آپلود سراغ نداری؟

ainazhz

New member

من هم مجرد بودم زیاد دوس نداشتم!!!
انشالله یه ازدواج عالی داشته باشی و خوشبخت بشی...
کار خونه و این حرفها خود به خود حل میشه...نگران نباش عزیزمممممممممم:thumbsupsmileyanim:

مرسییییییییی ایشالله. اره ازدواج که مناسب و خوب باشه خیلی از مشکلا حل میشه ... پس منم یه روزی کدبانو میشم همتونو دعوت میکنم
892319_29dz8zk.gif

ainazhz

New member
دس رو دلم نذار آیناز:14:
هر چی میگردم سایت آپلود خوب گیرم نمیاد...:j58r36j3gcr4suxymup
میخواستم برفی رو آپ کنم و لینکشو بگذارم اینجا تا دوستای گلم دانلودش کنند...
سایت خوب برا آپلود سراغ نداری؟

اخی چه مهربون . نه نمیدونم عزیزم

ghasedak69

New member
بعلهههههههههه...دوست منه دیگه!!:smilies-azardl (113
واقعا خانم نمونه به قاصدک میگن....من باید یه سری خصوصی برم پیششون...اینو جدی میگم
خوش به حال همسرت عزیزم:applause:

ای بابا ... دوستان اینقدر شرمنده نفرمایید...:riz304::rolleyessmileyanim:

ghasedak69

New member
سلام آیناز جونم
خوبی؟
ببخشید منو....دیشب تا دیروقت داشتم میگو تمیز میکردم و میشستم(عجب بوی بدی داره!)
صبح هم دیر از خواب پا شدم و سریع شروع کردم ناهار پختن...
خورشت میگو درست کردم...به نقل از همسرم و یکی از دوستام خوب شده بود...
منتها اگه کسی اینجا واسه پخت میگو دستور خاصی بلده بهم بگید لطفا...
میگو رو اینطوری خورشتی اولین بار بود درست میکردم...
قبلا یا شنیسل بود یا کبابی یا سرخ میکردم...

فانووووسی جووونی خورشت میگو رو چطوری درست کردی ؟؟؟
من یه بار میگو پلو درست کردم بد نبود... گفتند خوب شده سبزی معطر هم زده بودم بهش... خوش عطر و بو شده بود....

fanoosi

New member
فانووووسی جووونی خورشت میگو رو چطوری درست کردی ؟؟؟
من یه بار میگو پلو درست کردم بد نبود... گفتند خوب شده سبزی معطر هم زده بودم بهش... خوش عطر و بو شده بود....

سلام قاصدک جونم خوبی؟
چرا اینقدر دیر به دیر میای؟
خورشت میگو رو هم دستورشو میذارم اینجا...الان خیلی خسته ام انشالله صبح...

rawy

New member
این متن رو از ف ی س بوق کپی کردم:
دوستان این نوشته زیاد وقت نمیگیره . بخونید و نظر بدید . ممنون

اتومبیل مردی در هنگام رانندگی، درست جلوی حیاط یک بیمارستان روانی پنچر شد و مجبور شد همانجا به تعویض لاستیک بپردازد. هنگامیکه سرگرم این کار بود، ماشین دیگری به سرعت از روی پیچ های چرخ که در کنار ماشین بودند گذشت و آنها را به درون جوی آب انداخت و آب پیچ ها را برد.
مرد حیران مانده بود که چکار کند . تصمیم گرفت که ماشینش را همان جا رها کند و برای خرید پیچ چرخ برود. دراین حین، یکی از بیماران که از پشت نرده های حیاط بیمارستان نظاره گر این ماجرا بود، او را صدا زد و گفت:از 3 چرخ دیگر ماشین، از هر کدام یک پیچ بازکن و این لاستیک را با 3 پیچ ببند و برو تا به تعمیرگاه برسی.
آن مرد اول توجهی به این حرف نکرد ولی بعد که با خودش فکر کرد دید راست می گوید و بهتر است همین کاررا بکند. پس به راهنمایی او عمل کرد و لاستیک زاپاس را بست. هنگامی که خواست حرکت کند رو به آن شخص بیمار کرد و گفت:خیلی فکر جالب و هوشمندانه ای داشتی ، پس چرا تو را توی تیمارستان انداخته اند ؟بیمار لبخندی زد و گفت:
من اینجام چون بیمارم ، ولی احمق که نیستم !!!
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یک روز خودم (ادمین) رفته بودم یکی از بیمارستان های روانی .یکی از بیماران وقتی دید که ما دانشجو هستیم اومد پیش ما و بعد از کمی صحبت پرسید که نو فرویدی ها چه کسانی هستند ؟ بعد وقتی ما داشتیم پاسخ جواب عجیبشو میدادیم ، خودش مارو همراهی کرد هنگام پاسخ دادن و جواب رو داد. ازش پرسیدم که علاقه داری به روانشناسی ؟ گفت آره من فارق التحصیل روانشناسی دانشگاه سراسری هستم . بعدا فهمیدیم که کاملا درست گفته . وقتی وارد بیمارستان روانی میشیم افرادی با تخصص های مختلف میبینیم . مثلا خود من بر خوردم به فردی که دکترای تربیت بدنی از آمریکا داشت. یا فردی که فارق التحصیل از اروپا بود و به سادگی انگلیسی صحبت میکرد و فروید و یونگ را از قبل از انقلاب با کتاب های ترجمه نشده میشناخته و کتابهاشون رو میخونده . در بین بیماران افراد تحصیل کرده کم نیستند . که حتی اگر هم چنین هم نبود چیزی از ارزششون به عنوان انسان کم نمیشه . مقصودم از نوشتن این پست این بود که بگم وقتی با افرادی که دچار مشکلات روانپزشکی هستند برخورد میکنیم .هرگز توانایی های اونها رو دست کم نگیریم ،مثل بچه ها باهاشون صحبت نکنیم ، ترحم الکی نداشته باشیم و البته نترسیم . و بدونیم که اونها هم افرادی هستند مثل من و شما و دلیل بودنشون در اونجا عقب ماندگی ذهنی نیست ! بلکه ممکنه بین اونها افرادی باشند که حتی سطح تحصیلات و یا هوششون بیشتر از ما باشه . اونوقت دیگه مثل بعضی از دوستان از اینکه بیماری برامون از شاهنامه چندین بخشش رو از حفظ بخونه تعجب نمیکنیم ،یا اگر به زبان فرانسوی یا انگلیسی صحبت کنه و یا حتی اگر بگه دانشجو بوده و یا اگر از فلسفه و نیچه بگه یا نقاشی هایی بکشه که باورنکردنیه و یا حتی یک فرد معمولی باشه...
باید دیدمون رو تغییر بدیم به مشکلات و بیماری های روانی و اینکه هیچ کسی در حاشیه امنیت نیست . همه ممکنه سرما بخورند . همه ممکنه افسرده بشوند و ...
من اینجام چون بیمارم ، ولی احمق که نیستم

fanoosi

New member
سلاااااااااااااااااام راوی جونم
خوبی؟
چه خبر؟
اینجا چقدر سوت و کور شده....بازم فقط خودم و خودت هستیم...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا