aylinn
New member
![]()
راوووووی یکم یواشتر .....
اگه جت کارساز نشد مجبوریم اینو بفرستیم![]()
![]()
آخه راوی جون اینم جت که تو داری اینکه را نمیره همش بالا پایین میپره:25r30wi:
![]()
راوووووی یکم یواشتر .....
اگه جت کارساز نشد مجبوریم اینو بفرستیم![]()
![]()
آخه راوی جون اینم جت که تو داری اینکه را نمیره همش بالا پایین میپره:25r30wi:
نه عزیزم .
خوب دیگه حالا دیر شده نتونستیم بهش برسیم حاقل من با قاری میرم دنبالش موقع برگشتن بارش سنگینه اینطوری میتونم کمکش کنم فعلا خداحافظ .من الان را بیافتم فردا صبح میرسم دیگه![]()
۱۲۳ خوشگلم شما که درصداتون بد نیست چرا اینقدر نا امید ، تاااااازه درصداتون از من بهتر . دوستان درصدای منو میدونن . گذاشتم دوستان دیدن بعد پاک کردم . تنها تفاوت من با شما اینکه من کاشان و زنجانم زدم . ولی بزودی باید با بچه های ۹۳ همراه بشم
سلام الی جوووونم...چطوری گلم؟؟؟؟
به مدیر سایت پیام بده حتما رسیدگی میکنه....
الی جون فدات شم این چ حرفیه میزنی مطمُنم قبولی .
من دلم روشنه عزیزم....اصلا فکر منفی نکن.....
سلاااام پرند عزیزم اتفاقا همین الان امدم بهتون سلام کنم خوبی؟؟؟ راستش من خوبم نباشم میام اینجا با شما واقعا خوب میشم
قاصدک جون منتظر باش منم دارم میام بچه ها شماهم فردا صبح هیچی نخورین من و راوی از خونه قاصدک اینا کلی واستون مربا میاریم![]()
قاصدک جون منتظر باش منم دارم میام بچه ها شماهم فردا صبح هیچی نخورین من و راوی از خونه قاصدک اینا کلی واستون مربا میاریم![]()
بله پرند عزیز حق با شماست و بهترین کارو کردی ، فقط وقتی به خودم میگم توکل بر خدا دلم اروم میشه . اگرم قبول نشم حتما و قطعا مصلحتی بوده هر چند خیلی ناراحت میشم .انشاا... که همی میشیم دوستم
منم همین طور عزیزم ، هر وقت دعا میکنم اول برای قبولی شما ها رو میخوام ، بعد از این همه وقت برای من شما ها دوستای وافعی هستید نه فقط دوست مجازی . همیشه اینجا بخاطر شما دوستان پر از انرژی مثبت و شاد مررررسی
پرند جونم من خوابن نمیاد ولی دوست ندارم مزاحم خوابت باشم .