زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

ainazhz

New member

قبول نی تو دیدی
خسته نباشی عزیزم, اسمش قاصدک 69 هه
ولی معمولا ظاهر بچه ها رو درست تشخصی می دی (البته به جز من) از این آینه هایی که اون خانومه تو سفید برفی داشت داری؟

نه راویییییییییییییی من ندیدم. حتی قبل از اینکه قاصدک بگخ گفتممممممممممممممممممممممممممممممم :p7977cujr38iyymsu8:
هاهاهاهاها :25r30wi: نمیدونم والا چطوری میشه که اینطوری میشه

ainazhz

New member

الهی که همیشه خندون باشی :riz304:
آیناز جان این تاپیک ها به جز خنده کاربردهای دیگه هم داره گلم,
فعال باش فرزندم, فعال باش

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا فعالتر از این؟:65d6a5d6s: دارم مامان و میخونم اما به احتمال زیاد جمعه شب میام واسه نظر . چون 5شنبه شاید شاید نباشم

ainazhz

New member

قابل توجه پرند و آیناز
ما هم دی ایم باهم دیگه :28:
چندم الی جوووووووون؟؟؟

هاهاهاهاه از دست تو راوی
اینم منو پرندیم
838119_geminis.gif

rawy

New member
353919_putertired.gif

خواستم فصل دوم مامان رو تموم کنم نمیشه ... واقعا مثل شکل بالام...
نمیشه لطفایه هفته دیگه تمدید بشه به دلیل حماسه های ملی هفته اخیر....
]

:25r30wi: ما معمولا تسهیلات قائل نمی شیم ولی دیگه چون دوستایی که کنار این برنامه ها خونه داری هم دارن قائدتا وقتشون کمتره, فقط واسه اونا باشه تا هرجا رسیدید پنجشنبه بیاید:smiliess (3):

rawy

New member
رااااااااااوی رااااااااوی مگه با شما نیستم نرو زشته
رااااااااااوی
نه خیر داره میره انگار نه انگار
بزار برم دنبالش
232219_parssmile_v29.gif
[/IMG]

:25r30wi:
قاااااااااااااااصدککککککککک بدو بیاااااااا دنبااااااااااااااااااالم, آیلین نمی ذاره من بیااااااااااااااام
94919_shopping.gif

عجب موهاااااااااایی داری آیلییییییییییین
162520_girl_dance.gif

rawy

New member
وااااای من انقد کم خوندم...:14:میام بخونموشون ولی تو سایتا می چرخم ولی تا 5 شنبه شب قول میدم تا یه جاهای ابرومندی برسونمش.....

شما باید تمومش کنی تا 5 شنبه, مگر اینکه عذر موجه داشته باشی :65d6a5d6s:

rawy

New member
پرند با موتور نتونستم به این راوی برسم هر طور شده باید جلوشو بگیرم اونهمه چمدون برداشته میبره خونه قاصدک که از اونجا مربا جم کنه بیاره؟؟؟؟
826219_mechbullsmiley.gif
راااااااااااوی . .
94919_shopping.gif

:25r30wi: با موتور نرسیدی, با این که عمرا نمی رسی
94919_shopping.gif

rawy

New member
تازه معلوم نیست تو چمدوناش چی گذاشته قاصدک طفلکی چند بار رفت دم در استقبالش ولی راوی خانوم همچنان تو راهن.......
فکر کنم فردا صبح موقع صبحونه برسه خونه ی قاصدک.......

ایلین جون قربون دستت بهش رسیدی یکم از چمدوناش بگیر...هم خودش خسته میشه هم یخچال قاصدکی رو خالی میشه....

:25r30wi: نه دیگه آیلین تو مسیرم اختلال ایجاد کرد مجبور شدم راهمو عوض کنم, الان راهم بیشتر شده
94919_shopping.gif

خودمونیم بچه ها خوراک خاله بازی اینااااااااااا

آخرین ویرایش:

rawy

New member
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآا فعالتر از این؟:65d6a5d6s: دارم مامان و میخونم اما به احتمال زیاد جمعه شب میام واسه نظر . چون 5شنبه شاید شاید نباشم

آفریییییییییییییین دختر گل فعاااااااااال :applause:
بچه ها ببینین داره یواشکی می خونه, هیچی هم نمی گه ریا نشه:(40):

rawy

New member
بچه ها خب حالا نوبت من باشه دیگه .... من وچطور میبینین؟

ای جان چشاشوووووووو
نمی دونم چطوری میشه وقتی زیاد کسی رو نمی شناسی یه عالمه دوسش داشته باشی
درسته بقیه بچه ها رو هم خیلی دوس دارم ولی با همه بیشتر صحبت کردیم, با وجودی که کمتر از بقیه میای و چیز زیادی هم ازت نمی دونم ولی واقعا میگم
693919_smileyhug.gif

آیناز بانمکه, پایه شوخی (واسه همین بیشتر از بقیه بچه ها باهات شوخی می کنم), هزار ماشالا فعال, (البته الان 123 عزیز دارن با این مدل فعالیت هممون رو خجالت می دن:dadad4:), فکر می کنم حسابی اهل گردشی و مثل فانوسی یه جا بند نمی شی, تو ارتباطاتت راحتی و خوب ارتباط برقرار می کنی, فعلا که همینا یادم میاد
ظاهری: شاید سبزه,وزن متوسط و قد بلند, چشمای روشن, به نظرم متولد 67-68 باشی :21:
فکر می کنم به ظاهرت هم خیلی می رسی :smiliess (3):

rawy

New member
بچه ها بچه ها فصل 3 مامان معععععععرکهههههههه است, یعنی اگه نخوندینش نصف عمرتون برفناست
من فصل 3 رو هم تموم کردم
منتها خوشحال باشید امروز تا بعدازظهر نیستم که صفحه اضافه کنم

aylinn

New member
بچه ها ما شاید ناهار و شامم خونه قاصدک باشیم شما امروز صبحانه یه چیز دیگه بخورین ما برای صبحانه فرداتون مربا میاریم شاید برای ناهارو شامتونم از خونه قاصدک یه چیزایی براتون آوردیم.
اینم قاصدک جونه همینطوری از صبح زود داره ازمون پذیرایی میکنه اون دوتاهم من و راوی ایم از وقتی رسیدیم فقط داریم میخوریم
387619_jeeves.gif
54181_connie_21.gif
2571_connie_pizza-1.gif

آخرین ویرایش:

aylinn

New member

سلام آیلین جان
صبت بخیر
آخیییییییییییش بالاخره رسیدیم
از کت و کول افتادم
قاصدک ناهار چی داریم؟

سلام راوی جون آره دیگه رسیدیم مگه نمیبینی به نظرت به قاصدک بگیم برا ناهار چی برامون درست کنه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا