زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
94919_shopping.gif

راوووووی یکم یواشتر .....
488819_ufosmiley.gif
اگه جت کارساز نشد مجبوریم اینو بفرستیم
123619_twister3.gif

آخه راوی جون اینم جت که تو داری اینکه را نمیره همش بالا پایین میپره:25r30wi:

aylinn

New member
خوب دیگه حالا دیر شده نتونستیم بهش برسیم حداقل من با قاری میرم دنبالش چون موقع برگشتن بارش سنگینه اینطوری میتونم کمکش کنم فعلا خداحافظ .من الان را بیافتم فردا صبح میرسم دیگه
235519_handcart.gif

eliii

New member
۱۲۳ خوشگلم شما که درصداتون بد نیست چرا اینقدر نا امید ، تاااااازه درصداتون از من بهتر . دوستان درصدای منو میدونن . گذاشتم دوستان دیدن بعد پاک کردم . تنها تفاوت من با شما اینکه من کاشان و زنجانم زدم . ولی بزودی باید با بچه های ۹۳ همراه بشم

parand

Well-known member
خوب دیگه حالا دیر شده نتونستیم بهش برسیم حاقل من با قاری میرم دنبالش موقع برگشتن بارش سنگینه اینطوری میتونم کمکش کنم فعلا خداحافظ .من الان را بیافتم فردا صبح میرسم دیگه
235519_handcart.gif

اره عزیزم برو دنبالش.....
واظبه خودتم باشی خانومی....

parand

Well-known member
۱۲۳ خوشگلم شما که درصداتون بد نیست چرا اینقدر نا امید ، تاااااازه درصداتون از من بهتر . دوستان درصدای منو میدونن . گذاشتم دوستان دیدن بعد پاک کردم . تنها تفاوت من با شما اینکه من کاشان و زنجانم زدم . ولی بزودی باید با بچه های ۹۳ همراه بشم

الی جون فدات شم این چ حرفیه میزنی مطمُنم قبولی .
من دلم روشنه عزیزم....اصلا فکر منفی نکن.....

eliii

New member
سلام الی جوووونم...چطوری گلم؟؟؟؟
به مدیر سایت پیام بده حتما رسیدگی میکنه....

سلاااام پرند عزیزم اتفاقا همین الان امدم بهتون سلام کنم خوبی؟؟؟ راستش من خوبم نباشم میام اینجا با شما واقعا خوب میشم

aylinn

New member
قاصدک جون منتظر باش منم دارم میام بچه ها شماهم فردا صبح هیچی نخورین من و راوی از خونه قاصدک اینا کلی واستون مربا میاریم
464219_bye[1].gif

parand

Well-known member
سلاااام پرند عزیزم اتفاقا همین الان امدم بهتون سلام کنم خوبی؟؟؟ راستش من خوبم نباشم میام اینجا با شما واقعا خوب میشم

مرسی عزیز دلم. من خوبم به لطف خدا.....
الی جونم خانوم گل انقد نا امید نباش درصدات خوبه. انقد خودتو اذیت نکن ...چرا همش فکر میکنی قبول نمیشی....توکل به خدا...
من میگم قبول میشی ...
ایشالا هر چی خیره پیش میاد...تلاشتو کردی بسپارش دست خدا.....

اگه بدونی تو دل چی من میگذره....ولی کاریش نمیشه کرد باید صبر کنیم تا شهریور....

آخرین ویرایش:

eliii

New member
قاصدک جون منتظر باش منم دارم میام بچه ها شماهم فردا صبح هیچی نخورین من و راوی از خونه قاصدک اینا کلی واستون مربا میاریم
464219_bye[1].gif

دستت درد نکنه دوستم مرسی معرفت شما به همه ثابت شده حالا که دارید زحمت میکشید من مربای البالو و هویج دوست دارم راستی به قاصدکی هم سلام برسونید . حالا از دیگه دوستان چی زیاد دارن البته محض اطلاع پرسیدم اصلا چشم بد بهشون ندارم

parand

Well-known member
464219_bye[1].gif

قربونت ایلین جونم....فقط خوشمزه تراشو بیار واسمون...زیادم شیرین نباشه......

eliii

New member
بله پرند عزیز حق با شماست و بهترین کارو کردی ، فقط وقتی به خودم میگم توکل بر خدا دلم اروم میشه . اگرم قبول نشم حتما و قطعا مصلحتی بوده هر چند خیلی ناراحت میشم .انشاا... که همی میشیم دوستم

parand

Well-known member
بله پرند عزیز حق با شماست و بهترین کارو کردی ، فقط وقتی به خودم میگم توکل بر خدا دلم اروم میشه . اگرم قبول نشم حتما و قطعا مصلحتی بوده هر چند خیلی ناراحت میشم .انشاا... که همی میشیم دوستم

ایشالا که قبول میشی عزیزم. واسه همتون دعا میکنم....
فعلا از لحظاتت بهترین استفاده رو بکن و شاد باش....

eliii

New member
منم همین طور عزیزم ، هر وقت دعا میکنم اول برای قبولی شما ها رو میخوام ، بعد از این همه وقت برای من شما ها دوستای وافعی هستید نه فقط دوست مجازی . همیشه اینجا بخاطر شما دوستان پر از انرژی مثبت و شاد مررررسی

parand

Well-known member
منم همین طور عزیزم ، هر وقت دعا میکنم اول برای قبولی شما ها رو میخوام ، بعد از این همه وقت برای من شما ها دوستای وافعی هستید نه فقط دوست مجازی . همیشه اینجا بخاطر شما دوستان پر از انرژی مثبت و شاد مررررسی

مرسی عزیزدلم...
امیدوارم هر چی خیر واسمون پیش بیاد.
دقیقا دوستان همشون عالی هستن....واقعا خوشحالم چنین دوستانی دارم...:riz304:

eliii

New member
پرند جونم من خوابن نمیاد ولی دوست ندارم مزاحم خوابت باشم .

parand

Well-known member
الی جونم شبت خوش عزیزدلم...

یادت باشه خدا قفل بدون کلید نمیسازه...هممون به چیزایی که میخوایم می رسیم....
فقط باید صبور باشیم....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا