زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

psychology123

New member
عجب عنواااااااانی عاشقشم...زنگ تفریح ارشد روانشناسی:thanks:
خوب حالا که زنگ تفریح هست ...
اجازه بدین منم از دست گلایی که سر ازمون کاشم و اب دادم ...فقط یه مشکل که قابل برداشت نیستن!!!
حالم خوب بودااا اما همین که گفتن ازمون شروع شد نمیدونم چرا تازه باورم شد که عه نه بابا واقعا ازمونه هااااا!!!:shocked:
سرتون رو به درد نیارم , تا یه جاهایی که پیش رفتم نمی دونم چی شد که یه سوال رو چک کردم که دیدم ای دل غافل
گزینه رو اشتباه وارد کردم!!!! :wacsmiley:

psychology123

New member
وسواسم گل کرد و مجدد از سوال اول شروع کردم به چک کردن پاسخ نامه!!! :whistle:
وقتی رسیدم به امار گفتم بذار اونایی رو که فکر می کنم می تونم حل کنم , چون ارقام دارن و دوباره اشتباه نکنم توی برگه حل می کنم و بعد وارد پاسخ نامه می کنم!!!! :idea_majidonline:
بله بخاطر مهارت ها و تاکتیک های حرفه ای و چند فن مخصوص خودم خدمت شریفتون عرض کنم که اصلا به سوالات زبان نرسیدم :smilies: (البته بگماااا به زبان نرسیدم دلیل بر امادگیم برای زبان نبود...شاید هم باید بگم خدااا رو شکر که نرسیدم چون ممکنه بود با این حرکات حرفه ای چند نمره منفی خشکل هم می زدم)
رااااااااستی امار رو داشتم می گفتم وقتی مراقب اعلام کرد (با این میکروفن داغونش!!!) وقت تمام است تازه یادم اومد ,واااااااااای امارایی رو که پاسخ دادم رو جواباش رو وارد پاسخ نامه بکنمممم!!! که دوتاش رو وارد کردم که ناگهان از پشت سرم یه دست به اندازه غول جک و لوبیای سحرامیز پاسخ نامه رو از زیر دستم کشید!!!!
باز هم خوشحال بودم که خدا رو شکر این شاهکارم پاره نشد!!!! :4d564ad6:

آخرین ویرایش:

psychology123

New member
بعدش هم گفتن لطفا افرادی که توی سالن هستن روی صندلی هاشون بشینن و بلند نشن تا تمام پاسخ نامه ها جمع اوری بشه!!!
من که دیگه کاری از دستم بر نمی یومد و بسیار فسفر ها سوزونده بودم ناگهان یادم اومد که عه کیک و ابمیوه و اب معدنی هم برامون گذاشته بودن...
با خیال راحت کیک و ابم رو خوردمممم...نمی دونم چرا بقیه چپ چپ نگاه می کردن!!!شاید پیش خودشون گفتن یا واقعا فیوز سوزونده یا اینکه اینقدر این ازمون رو خوب و با موفقیت گذرونده که اینقدر ریلکس نشسته کیکشو می خوره!!!!
یعنی جاتون خالی یه ژست بچه درسخونی رو گرفته بودم که خودم یادم می یاد خندم می گیره!!! :p
من که زمان کم اورده بودم ...تصور کنید یه ساعت صفحه بزگ اسپرت پوشیده بودم که فکر کنم ته سالن هم می تونستن باهاش زمان رو چک کنن!!!اما جل الخالق خودم یه بار روی ساعت نگاه نکردم!!!!!! بقیش بماند...نگم سنگین ترم... :65d6a5d6s:

psychology123

New member
اااااااااای خداااا اینش بده که من کلا بعد از ازمون الکی خوشم و می خندم.... حالا بقیه فکر می کنن قراره که نفز اول بشم!!!
هر چی می گم ای بابا خودم می دونم چه دسته گلااایی اب دادم!!! اما اونها فکر می کنن از فروتنی و تواضع بسیاااااار زیاد این جانب می باشد :smiliess (8): :25r30wi:
بابام که جالب وقتی من سر ازمون بودم گفته من می دونم 123 می ره و با رتبه 5 قبول می شه!!!!
حالا موندم چرا بابام گفته 5؟؟!!! چرا نگفت 1 !!! یا مثلا" 6........ما هم داستانا داریمااااااا

psychology123

New member
حالا جداا از اینها خیلی چیزا یاد گرفتم و جدی جدی بعد از یه استراحت حسابی حدود یک یا دوماه دوباره شروع می کنم به خوندن جدی...این روزا رو فقط می رم گردش و تفریح و مسافرررررت و دیگر هیچ....
چیزایی رو که برای سال دیگه حتما انجام می دم این هست که اول از همه زبان رو با جدیت شروع می کنم و بعد توی ازمون های ازمایشی ثبت نام می کنم که بیشتر برای تسلط روی مدیریت زمان و....
من سه تا ازمون جامع رو ثبت نام کردم که اولی بخاطر اینکه فشارم سقوط ازاد کرد بود و سرم و بیمارستان...از دست دادم..
دومی رو هم که غیر حضوری کرده بودم بخاطر اینکه پاسخ نامه رو داشته باشم الکی چندتا گزینه زدم...و سومی هم اصلا یادم رفتم!! :25r30wi:

psychology123

New member
نمی دونم چرا اما فکر می کنم امثال قبول نمی شم ولی سال دیگه حتما قبولم!!!:33:
امیدوارم سال دیگه قبولیم شعار نباشه !!!:smiliess (8):
اما حسم می گه قبول می شم!!! :a2d3:
چون وقتی استارتم رو برای خوندن زدم و با الان مقایسه می کنم می بینم اصلا قابل مقایسه نیست...چون من رشتم عمومی بود نمی دونین با چه مکافاتی کاپلان رو خوندم!!!یعنی هر 1ساعت فقط 2 یا 3 صفحه رو می تونستم بخونم!!!اونم فقط خوندن نه نکته برداری یا چیز دیگه؟!!!اما حالا فقط باید مرور بشه .... :smilies-azardl (113

psychology123

New member
دوستااااااای نازنینم از صمیم قلب برای تک تکتون ارزوی موفقیت دارم و قلبا می گم مطمعن باشین قبولی شما حتی من رو بیشتر از قبولی خودم خوشحال می کنه مخصوصا دوستایی نازنینی که پارسال فقط با اختلاف ناچیزی قبول نشدن!!! :thanks:
دوستای خوبم توکل کنین به خدا و همه چیز رو بدین دست خودش و مطمعن باشین که او همیشه بهترین رو برای بنده هاش می خواااااااااااد و هیچ تلاشی توی این عالم هستی بی جواب نمی مونه مگر اینکه یه جای بهتر جبران بشه.
پس به خالق زیبایییییییی ها اعتماد کن و بدون هیچ گاه بدیت رو نمی خواد حتی اگه خواسته ای که باب دلت هست براورده نشه چه بسااااا اون چیزی که بیش از حد اصرار داری اصلا به خیر و خوشبختیت یا شادمانیت نباشه!!!!
پس باید یه هدف داشته باشیم و با تمام قدرت برای به دست اوردنش تلاش کنیم ,بریم جلو(این وظیفه ی ماست که نباید کوتاهی کرد)بقیش اصلا به ما ربطی نداره و باید با دلی مطمعن بسپاریممممممممممممم به او که اگاه بر همه ندانسته هات.

psychology123

New member
راستی یه چیزززززززز واقعا دلم براتون تنگ شده بود و به امید روزی که همدیگر رو توی دنیای واقعی و فرلتر از دنیای مجازی ملاقات کنیم.
همکارای خوب و مهربونم با تمام وجودم به داشتن همکارایی مثل شما به خودم می بالم و اشنایی با شما برام مایه فخر و مباهات هست.
دنیا خیلی کوچیکتر از اونی هست که فکر می کنیم و امیدوارم بتونم از نزدیک باهاتون اشنا بشم.
برای همیشه توی خاطرم می مونین و اگه این مئت می رم مسافرت و نتونم بیام اما وقتی نتیجه ها اومد حتماااا هر طور که شده می یام برای تبریککککککککککککککک و شاد باااااااش
در پناه حق همیشه سالم, شاد و موفق باشین :smiliess (10):

mosaffa7

New member
زندگی حتی وقتی انکارش می کنی ، حتی وقتی نادیده اش می گیری ، حتی وقتی نمی خواهی اش از تو قوی تر است . از هر چیز دیگری قوی تر است . آدم هایی که از بازداشتگاه های اجباری برگشته اند دوباره زاد و ولد کردند . مردان و زنانی که شکنجه دیده بودند ، که مرگ نزدیکانشان و سوخته شدن خانه هاشان را دیده بودند ، دوباره به دنبال اتوبوس ها دویدند ، به پیش بینی هواشناسی با دقت گوش کردند و دخترهایشان را شوهر دادند . باور کردنی نیست اما همین گونه است . زندگی از هر چیز دیگری قوی تر است.

من او را دوست داشتم/ آنا گاوالدا

parand

Well-known member
راستی یه چیزززززززز واقعا دلم براتون تنگ شده بود و به امید روزی که همدیگر رو توی دنیای واقعی و فرلتر از دنیای مجازی ملاقات کنیم.
همکارای خوب و مهربونم با تمام وجودم به داشتن همکارایی مثل شما به خودم می بالم و اشنایی با شما برام مایه فخر و مباهات هست.
دنیا خیلی کوچیکتر از اونی هست که فکر می کنیم و امیدوارم بتونم از نزدیک باهاتون اشنا بشم.
برای همیشه توی خاطرم می مونین و اگه این مئت می رم مسافرت و نتونم بیام اما وقتی نتیجه ها اومد حتماااا هر طور که شده می یام برای تبریککککککککککککککک و شاد باااااااش
در پناه حق همیشه سالم, شاد و موفق باشین

واااااااااااااای 123 عزیز. سلام:ad54ad: چ عجب راه گم کردین....
نمی دونین چقد دلمون واستون تنگ شده بود...آخه چرا انقد دیر به دیر سر میزنید به ما؟؟؟؟؟؟؟
:mad_majidonline:
خیلی خوشحالم که اومدید ...

ایشالا امسال قبول میشید دیگه نیازی نیست به سال بعد فکر کنید....:rose:
امیدوارم هر جایی که هستید شاد و سلامت باشید...:thanks:

aylinn

New member
سلام 123 پرانرژی رنگارنگ و ...
چه عجب یادی از ما کردین.
ما هم دلمون برای شما تنگ شده بود
چرا انقدر قطعی میگید که امسال قبول نمیشید انشالله که با رتبه خوبم قبول میشید.
موفق باشید.

ainazhz

New member
سلام 123 عزیز.. واقعا نوشته ها تون رو خوندم اوایلش کلی خندیدم ..( البته به قول راوی جون بدبیاری مردم خنده نداره) ... شمام بد اوردی 123... واقعا کنکور هیجان انگیزی داشتی :25r30wi:
خیلی خوشم اومد که الن اینقدر شادی و میخدنی به اتفاقاتی که افتاد... افرین.:applause:
ایشالله که همین امسال قبولی

fanoosi

New member
سلام فانوسی جون. مرسی عزیزم.
خدارو شکر که بهتری . ایشالا دیگه مریض نشی عزیزم و همیشه سلامت باشی
مواظب خودت باش دوست خوبم:28:

ممنون پرند جووووووووووونم:thanks:
انشالله شما و بقیه دوستای خوبم همیشه سلامت باشید...:28:

fanoosi

New member
سلااااااااااااام سلاااااااااااام :ad54ad:
سلام به تک تک دوستای خوب و نازنینم.
واااااای چقدر اینجا فرق فکولته!!!!
چی سر پیجمون اومده؟؟!!
ببخشید نمی دونستم کجا می تونم بنویسم و احوال پرسی کنم؟!!!!
اما چون دیدم انگار دوستان اینجا جمع هستن….امیدوارم خیلی بی ربط نباشه...

سلااااااااااااااااااااام
وای 123 عزیز....چقدر دلم برات تنگ شده بود
کجا بودی این همه وقت؟
چه خبر؟خوبی؟...
از کنکورت راضی بودی؟درصد گرفتی؟

fanoosi

New member
اااااااااای خداااا اینش بده که من کلا بعد از ازمون الکی خوشم و می خندم.... حالا بقیه فکر می کنن قراره که نفز اول بشم!!!
هر چی می گم ای بابا خودم می دونم چه دسته گلااایی اب دادم!!! اما اونها فکر می کنن از فروتنی و تواضع بسیاااااار زیاد این جانب می باشد :smiliess (8): :25r30wi:
بابام که جالب وقتی من سر ازمون بودم گفته من می دونم 123 می ره و با رتبه 5 قبول می شه!!!!
حالا موندم چرا بابام گفته 5؟؟!!! چرا نگفت 1 !!! یا مثلا" 6........ما هم داستانا داریمااااااا

جدی چرا 5؟چرا رتبه ی دیگه ای نه؟!!:25r30wi:

fanoosi

New member
نمی دونم چرا اما فکر می کنم امثال قبول نمی شم ولی سال دیگه حتما قبولم!!!:33:
امیدوارم سال دیگه قبولیم شعار نباشه !!!:smiliess (8):
اما حسم می گه قبول می شم!!! :a2d3:
چون وقتی استارتم رو برای خوندن زدم و با الان مقایسه می کنم می بینم اصلا قابل مقایسه نیست...چون من رشتم عمومی بود نمی دونین با چه مکافاتی کاپلان رو خوندم!!!یعنی هر 1ساعت فقط 2 یا 3 صفحه رو می تونستم بخونم!!!اونم فقط خوندن نه نکته برداری یا چیز دیگه؟!!!اما حالا فقط باید مرور بشه .... :smilies-azardl (113

عزیزم چطوری با این قطعیت میگی امسال قبول نیستی؟
از کجا معلوم؟!!
انشالله همین امسال قبولی..
امیدوارم همه ی دوستام نتیجه ی زحماتشونو ببینند...

eliii

New member
سلاااااااام دوستان روانشناس خوبین؟؟؟؟ خوش میگذره؟؟؟؟. به به اواتار های نو مبارک . معلوم همه در حال تغییر و تنوع هستند . دلم براتون تنگ شده بود ولی به دلیل اینکه تو بحث شرکت ندارم حوصلم سر میرفت . ( منظورم بحث کنکور و درصد بود).

eliii

New member
واییییی عزیزم ۱۲۳ عزیز سلاااام بابا ستاره سهیل از این به بعد باید ستاره صدات کنیم . انشاا... که هر جا هستی خوب و خوش باشی . عزیزززم چه اواتار نازی . اگر بالای اواتار اسم نمینوشت بازم من و بچه های سایت از انرژی تو صحبتا و کلمه ها و رنگ نوشته ها و البته اواتار باز میتونستیم حدس بزنیم اینا صحبتای گوله انرژی تاپیک ما.

انشاا... صحبت پدر گرامی درسته ولی اگرم هم وقت کم اوردی دیگه رتبه ۱ سال دیگه که حتما حتما شمایی . اینو از این بابت گفتم که خودم رتبه ۲ سال دیگه هستم . من اصلا دلم نمیخواد خودم برگردم به سوالات و درصد اینا شاید به دلیل این باشه که از جوابا میترسم و دلیل ترس هم به خاطر این باشه که خوب ندادم .
یعنی از این استدلال روانشناسای بی سواد بودااااا . شوخی کردم . انشاا... که همه دوستای خوبم تو این سایت قبول بشیم همون جور که تو درس تو استرس و تو این راه با هم بودیم و شریک بودیم شریک خوشحالی همدیگه هم بشیم . من همین جا رضایت خودم رو اعلام میدارم رتبه های تک و شهر تهران مال دوستان من شهرستان قبول بشم اصلا خوووووشحال میشم . من از خیلی ها شنیدم کاشان قطب cbt شده . من کاشان قبول بشم هم کلییییی هیجان زده میشم

eliii

New member
سلام پرند عزیزم مررررسی خوبم تو خوبی دوستم ؟؟ ببخشید متوجه نشدم که زود جواب بدم . تو تاپیک فیلم با مضامین روانشناسی بودم . فیلمای جالبی رو پیشنهاد دادن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا