زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
اصلا به نظر خودم دلیل شکستم تو کنکور استرسم بود.
کسی که ۳ ماه واسه علوم خوند رتبش شد ۵۵. ولی من با اینکه تو دوران تحصیل خیلی از اون بهتر بودم. رتبم شد نجومی.
قبل از این که شروع کنه به درس خوندن به من زنگ زد. بهش گفتم کدوم قسمتا مهمه و کجاها رو حذف کن همینطوریم قبول شد.
ولی من انقد استرس نتیجه داشتم. زدم امتحانو داغون کردم....

راستی یه چیزی بکم از بابت اینکه دوستم قیول شدم خیلی خوشحال شدم و این که یاد گرفتم باید امیدوار باشی و فکر منفی نکنی....
دوستم اصلا استرس دیر شروع کردنو نداشت

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
ایلین جون حتما قبولی. اصلا غصه نخور....
الان استراحت کن و خوش باش که مهر باید بری سر ....
اون موقع کلی دلت واسه این روزای بیکاریت تنگ میشه....

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
پرند جون به خاطر تمام امیدها و آرزوهای خوبی که برام داشتی ازت ممنوم و منم بهترین ها رو برات آرزو میکنم
تا حالا ندیدمت و زیادم نمیشناسمت ولی حتما روح بزرگ و دل پاکی داری که من با کیلومترها مسافتی که باهات دارم خوبی و پاکیت رو حس میکنم.

parand

Well-known member
واااای نمیدونم چرا بعضی ها از حرفام سانسور میشه ....!!!!!!!!!:21:
مجبور میشم هی پستامو ویرایش کنم....

parand

Well-known member
پرند جون به خاطر تمام امیدها و آرزوهای خوبی که برام داشتی ازت ممنوم و منم بهترین ها رو برات آرزو میکنم
تا حالا ندیدمت و زیادم نمیشناسمت ولی حتما روح بزرگ و دل پاکی داری که من با کیلومترها مسافتی که باهات دارم خوبی و پاکیت رو حس میکنم.

مرسی عزیز دلم نظر لطفته...
ایشالا همیشه سلامتو موفق باشی...
زودتر به اهدافت برسی...
بهترینهارو برات ارزو میکنم ...:rose:

aylinn

New member
پرند جون اگه اجازه بدی من دیگه برم.در ضمن انشالله تو انستیتو همی میشیم.:riz304:

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
منظورم هم ک ل ا س یی بود چرا این اینطوری میشه هرچقدر ویرایش میکنم نمیشه.

parand

Well-known member
پرند جون اگه اجازه بدی من دیگه برم.در ضمن انشالله تو انستیتو همی میشیم.:riz304:

ایشالا...هر چی خدا بخواد.
عزیزم برو به سلامت ....
مواظب خودت باش....
خیالتم بابت کنکور راحت باشه...

fanoosi

New member
.
فانوسی جون خودسر دارو نخور حتما برو امیدوارم هر چه زودتر خوی شی

سلام آیلین جان
اونقدر این چند وقت مریض شدم خودم یه پا د ک ت رم!
چشم میرم ببینم چی تجویز میکنن!

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
جونم برات بگه منم تا قبل کنکور فکر میکردم بعد کنکور راحتمو این حرفا. ولی واقعا الان حوصلم سر میره. اصلا نمیدونم چیکار کنم.
کلی دوست دارم ثبت نام کنم ولی باز موندم کدومشو اول برم.
ایلین جون فیلمارو بزار رو دانلود هر وقت حوصله داشنی ببین.
....
راستی کتاب مامان معنی زندگیو خوندی؟؟؟؟؟؟؟

وای بچه ها...
برعکس من اونقدر کار دارم که نگو...هر روز یه تیکه شو میرسم انجام بدم!!
اصن یه وضعی!!!:wacsmiley:

fanoosi

New member
یعنی شما و بقیه بچه ها استرس نتایج ندارین خیالتون راحته راحته اگه اینطوریه که واقعا خوشبحالتون من هر کاری میکنم نمیتونم

آیلین جان به خدا ما هم آشفته و نگرانیم
ولی فایده ای نداره
واسه همین خودمون رو سرگرم کردیم
من که به شخصه اونقدر کار ریختم برا بعد کنکور الان فرصت نفس کشیدن ندارم
چه برسه به فکر و خیال نتیجه بهداشت...هر چند گاهی میاد تو ذهنم
ولی میگم توکل به خدا و تموم میشه...

parand

Well-known member
فانوسی جون سلام؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟بهتر شدی؟؟؟

rawy

New member

با سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه
قبل کنکور مطلبی براتون نوشتم ولی بلافاصله ویرایش و حذفش کردم فقط به این دلیل که خدای ناکرده دو روز قبل از کنکور فکر و ذهنتون رو مشغول نکنه و خدشه ای هرچند اندک به آرامشتون وارد نشه
ولی الان عرض میکنم:
چه قبل از کنکور و چه الان بنده میبینم که این مسئله برای شما شدیدا تبدیل به دغدغه و اشتغال ذهنی شده و گویا قصد انتقام گیری دارید به طرق گوناگون ... مطالب این تاپیک و تاپیک روان شناسی از دوربین سینما نیز موید همین مطلب هستند...
گویا شما در بحثی که با هم داشتیم از نقطه نظر شخصی و نه عقلانی و منطقی به بحث میپرداخته اید و به همین دلیل برای شما تبدیل به عقده گشته است و گرنه چه لزومی داشت به این همه جار زدن و اشارات گوناگون و نیش و کنایه زدن ها...شما حتی در بحث با فردی دیگر نیز در حال به نمایش گذاشتن مسئله ی حل نشده ی خود و برون ریزی خشم خود به بنده شده اید...ملاحظه بفرمایید:

حسن عبّاسی (۱۳۴۵ در ازنا) اهل ایران و رئیس اندیشکده یقین و یکی از اعضای شورای پروانه نمایش است.
حسن عباسی ادعا کرده‌است نیویورک تایمز هر هفته راجع به او مطلب می‌زند و هربار جلوی اسم او داخل پرانتز می‎‏‏نویسد: «The Kissinger of Islam». (کیسینجر اسلام) و از او با عنوان «The Big Brain Strategic» یاد می‎کند.
او همچنین مدعی است که ۱۸۰،۰۰۰ دقیقه تحلیل زنده تلویزیونی ارائه کرده و در این مورد ۱۹۶،۰۰۰ ایمیل و نامه دریافت کرده‌است. دیگر ادعای او این است که سالی ۵۰۰ سخنرانی دانشگاهی با کیفیت داشته است. او همچنین مدعی است که در حوزه‌های علمیه درس خارج و بالاتر از آن تدریس می‌کند.

خبرنگار آفتاب در این مورد می‌گوید که در جستجوی آرشیو نیویورک تایمز در اینترنت حتی یک بار نام حسن عباسی پیدا نشده‌است. در این صورت انجام این تعداد سخنرانی، با در نظر گرفتن روزهای تعطیل، وی می‏بایست هر روز یک الی دو سخنرانی داشته باشند و این حجم برنامه زنده تلویزیونی معادل چهار سریال نود قسمتی است. همچنین تدریس در مدرسه‌ای به نام مدرسه اجتهادیه به معنای دادن درس خارج و بالاتر از آن، که معمولاً توسط آیات عظام و برجسته حوزه صورت می‏پذیرد، نیست.
مجتبی ذوالنور، جانشین نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران در سال ۱۳۸۳ درباره مدرک تحصیلی وی گفته بود: «برادرم آقای عباسی د ک ت ر نیستند. ایشان در رشته فلسفه مقطع کارشناسی مشغول تحصیل هستند»[۱۸][۱۹] حسن عباسی پس از آنکه در مورد د ک ت ر ا داشتن یا نداشتن مورد سوال قرار گرفت، نیاز به داشتن مدرک د ک ت ر ا، برای د ک ت ر بودن (و همچنین به طور تلویحی نیاز به داشتن گواهینامه برای رانندگی و جواز و مدرک دانشگاهی برای طبابت) را رد کرد و در پاسخ گفت: «من فقط ۱۰۴ رساله ا ارائه کرده‌ام. بعضی از همین آقایان که در سپاه هستند و د ک ت ر ا دارند، رساله ایشان را با من ارائه کرده‌اند.... یعنی د ک ت ر ینر، یعنی کسی که می‏تواند د ک ت ر ین ارائه کند. طبیب کسی است که می‏تواند طبابت کند، راننده کسی است که می‏تواند رانندگی کند.»
او به دوستانش در سپاه توصیه کرد بازی را تمام کنند و نیز گفت چند بار دانشجویان خواستند نمایشگاهی از پایان‌نامه‌های د ک ت ر ا و فوق‌لیسانسی که راهنمایی کرده را تشکیل دهند، چون وقتی می‏گویند شما سیکلی یعنی به ما هم توهین می‏شود و د ک ت ر ای ما هم زیر سوال می‏رود.

امیدوارم که این مسئله هرچه زودتر برای شما حل گردد...
از خداوند برای خود طلب ظرفیت مینمایم
اول سالم، دوم سالم، سوم صالح باشید
خدانگهدار

واقعا متاسفم آقای مصفا, مشتاقانه منتظر بودم شما تشریف بیارید و باهم بحث کنیم برای خود بحث نه دعوا
و باز هم سوء تفاهم!
حرف منو که احتمالا نمی پذیرید اما می تونید خودتون امتحان کنید و از بچه ها بپرسید که کلمه ی د ک ت ر رو وقتی تو انجمن می زنید نشون داده نمی شه و بلد کردن اون کلمه برای فانوسی هم دلیلش این بود که تاکید کنم به پزشک مراجعه کنه, واقعاااااااا متاسفم, کاملا دید متفاوتی به شما داشتم, کاااااااملا متفاوت, حتما لحنم یه مشکلی داره که مدام برداشت بد ازش می شه, ترجیح می دم دیگه اینجا نیام.
موفق باشید

mosaffa7

New member

واقعا متاسفم آقای مصفا, مشتاقانه منتظر بودم شما تشریف بیارید و باهم بحث کنیم برای خود بحث نه دعوا
و باز هم سوء تفاهم!
حرف منو که احتمالا نمی پذیرید اما می تونید خودتون امتحان کنید و از بچه ها بپرسید که کلمه ی د ک ت ر رو وقتی تو انجمن می زنید نشون داده نمی شه و بلد کردن اون کلمه برای فانوسی هم دلیلش این بود که تاکید کنم به پزشک مراجعه کنه, واقعاااااااا متاسفم, کاملا دید متفاوتی به شما داشتم, کاااااااملا متفاوت, حتما لحنم یه مشکلی داره که مدام برداشت بد ازش می شه, ترجیح می دم دیگه اینجا نیام.
موفق باشید

من چون مدتی اینجا نبودم از این مسئله اطلاعی نداشتم
و الان از حضور شما معذرت میخوام و امیدوارم که بنده رو عفو فرمایید...

fanoosi

New member
فانوسی جون سلام؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟بهتر شدی؟؟؟

سلام عزیزم
ممنون
خوبی؟ چه خبر؟
خداروشکر پهلوم خیلی بهتره....رفتم یک ساعت قدم زدم انگار گرفتگیش برطرف شده...
ممنون که بفکرمی دوست خوبم:thanks::riz304:

parand

Well-known member
سلام عزیزم
ممنون
خوبی؟ چه خبر؟
خداروشکر پهلوم خیلی بهتره....رفتم یک ساعت قدم زدم انگار گرفتگیش برطرف شده...
ممنون که بفکرمی دوست خوبم:thanks::riz304:

سلام فانوسی جون. مرسی عزیزم.
خدارو شکر که بهتری . ایشالا دیگه مریض نشی عزیزم و همیشه سلامت باشی
مواظب خودت باش دوست خوبم:28:

psychology123

New member
سلااااااااااااام سلاااااااااااام :ad54ad:
سلام به تک تک دوستای خوب و نازنینم.
واااااای چقدر اینجا فرق فکولته!!!!
چی سر پیجمون اومده؟؟!!
ببخشید نمی دونستم کجا می تونم بنویسم و احوال پرسی کنم؟!!!!
اما چون دیدم انگار دوستان اینجا جمع هستن….امیدوارم خیلی بی ربط نباشه...

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا