زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
​هیچی پرند جون تا قبل از کنکور فکر میکردم کنکور و بدم تموم شه راحت میشم ولی حالا میبینم که اینطورام نیست حوصلم تو خونه خیلی سر میره سعی میکنم با چیزای مختلف سرمو گرم کنم ولی نمیشه تو چه خبر چیکارا میکنی؟

aylinn

New member
مثلا به فیلم خیلی علاقه دارم مخصوصا سینمای معنا گرا ولی حوصله ندارم هیچکدوم از فیلمایی رو که راوی جون زحمت کشیده و برای دانلود گذاشته و واقعا هم فیلمای عالی هستن رو دانلود کنم نه اینکه نه نخوام اصلا انگیزه هیچ کاری رو ندارم.

aylinn

New member
ولی بازم خدارو شکر میکنم که زندم نفس میکشم برای آیندم کلی برنامه و آرزو و هدف دارم :painting:

parand

Well-known member
​هیچی پرند جون تا قبل از کنکور فکر میکردم کنکور و بدم تموم شه راحت میشم ولی حالا میبینم که اینطورام نیست حوصلم تو خونه خیلی سر میره سعی میکنم با چیزای مختلف سرمو گرم کنم ولی نمیشه تو چه خبر چیکارا میکنی؟

جونم برات بگه منم تا قبل کنکور فکر میکردم بعد کنکور راحتمو این حرفا. ولی واقعا الان حوصلم سر میره. اصلا نمیدونم چیکار کنم.
کلی دوست دارم ثبت نام کنم ولی باز موندم کدومشو اول برم.
ایلین جون فیلمارو بزار رو دانلود هر وقت حوصله داشنی ببین.
....
راستی کتاب مامان معنی زندگیو خوندی؟؟؟؟؟؟؟

aylinn

New member
جونم برات بگه منم تا قبل کنکور فکر میکردم بعد کنکور راحتمو این حرفا. ولی واقعا الان حوصلم سر میره. اصلا نمیدونم چیکار کنم.
کلی دوست دارم ثبت نام کنم ولی باز موندم کدومشو اول برم.
ایلین جون فیلمارو بزار رو دانلود هر وقت حوصله داشنی ببین.
....
راستی کتاب مامان معنی زندگیو خوندی؟؟؟؟؟؟؟
فقط بخش اولش رو خوندم:riz513:

parand

Well-known member
البته بیشترشم بخاطر استرس نتایج کنکوره

ولی بازم خدارو شکر میکنم که زندم نفس میکشم برای آیندم کلی برنامه و آرزو و هدف دارم :painting:

اخه چرا انقدر استرس نتیجه داری؟؟؟؟؟
امتحان تموم شده هیچ کاری نمی تونی انجام بدی. فقط الان از لحظاتت استفاده کن شاد باش. نتیجه هم به وقتش میاد.
و باید به ما شیرینی بدی....
۱۹ کلید میاد تصحیح کن که خیالت بابت قبولی راحت باشه.....

parand

Well-known member
​شما تا کجا خوندی؟
منم با کمال تاسف همون قسمت اولشم ولی هنوز تموم نشده....
قرار شده در مورد کتاب قسمت به قسمت صحبت کنیم. یعنی جمعه شب تا اونجایی که خوندیم میایم نظرمونو میگیم.
تا ایشالا بقیشم بخونیم و نظزمونو بگیم......

aylinn

New member
اخه چرا انقدر استرس نتیجه داری؟؟؟؟؟
امتحان تموم شده هیچ کاری نمی تونی انجام بدی. فقط الان از لحظاتت استفاده کن شاد باش. نتیجه هم به وقتش میاد.
و باید به ما شیرینی بدی....
۱۹ کلید میاد تصحیح کن که خیالت بابت قبولی راحت باشه.....
یعنی شما و بقیه بچه ها استرس نتایج ندارین خیالتون راحته راحته اگه اینطوریه که واقعا خوشبحالتون من هر کاری میکنم نمیتونم

parand

Well-known member
یعنی شما و بقیه بچه ها استرس نتایج ندارین خیالتون راحته راحته اگه اینطوریه که واقعا خوشبحالتون من هر کاری میکنم نمیتونم
والا ایلین جون چی بگم. من تو این مدت انقد غصه خوردم واسه کنکور حد نداره. انقد خودمو سر قضیه ارشد اذیت کردم. خونوادم تهدیدم کردن باید قید ارشدو بزنی...چون دیگه واقعا اونموقع شرایط جسمیه خوبی نداشتم...
یه چند مدت از خواب و خوراک افتاده بودم. کلا همش گریه می کردم به خاطر کنکور علومم که خیلی خوندم و نتیجه نگرفتم. کلا همین الانم که یادم میفته میزنم زیر گریه.
انقد همه باهام صحبت کردن یکمی الان قانع شدم. ولی کاملا احساستو درک میکنم....
ایشالا به هدفت میرسی توکلت به خدا باشه....

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member
​راستی دستت چطوره؟

مرسی عزیزم. امروز خیلی بهتره....
حالا بقیه داستان...
واسه کنکوربهداشت وقتی شروع کردم هنوز خستگیه علوم و ناراحتی بابت امتحانم پابرجا بود..
تا کتابارو اینترنتی خریدم چقد پست اذیتم کرد واسه کتابا . بلاخره هرجوری بود شروع کردم به خوندن.
خوب پیش میرفتم تا بازم نتایج علوم اومد اوضام دوباره شد مثل قبل. کلا حواس پرتی گرفته بودم.....
نمیدونم والا من که خیلی رو قضیه ادامه تحصیلم حساسم . کلا با عصا هم که شده میرم درسمو میخونم...

aylinn

New member
والا ایلین جون چی بگم. من تو این مدت انقد غصه خوردم واسه کنکور حد نداره. انقد خودمو سر قضیه ارشد اذیت کردم. خونوادم تهدیدم کردن باید قید ارشدو بزنی.
یه چند مدت از خواب و خوراک افتاده بودم. کلا همش گریه می کردم به خاطر کنکور علومم که خیلی خوندم و نتیجه نگرفتم. کلا همین الانم که یادم میفته میزنم زیر گریه.
انقد همه باهام صحبت کردن یکمی الان قانع شدم. ولی کاملا احساستو درک میکنم....
ایشالا به هدفت میرسی توکلت به خدا باشه....
هدف توی زندگی خیلی مهمه شاید رفتار من یا استرس و نگرانی من یا هرکس دیگه ای در مورد رسیدن به هدفش برای سایرین عجیب اغراق آمیز یا مسخره به نظر برسه اما حقیقت اینه که کسی نمیدونه معنی و ارزش و جایگاه اون هدف برای اون فرد چیه

parand

Well-known member
هدف توی زندگی خیلی مهمه شاید رفتار من یا استرس و نگرانی من یا هرکس دیگه ای در مورد رسیدن به هدفش برای سایرین عجیب اغراق آمیز یا مسخره به نظر برسه اما حقیقت اینه که کسی نمیدونه معنی و ارزش و جایگاه اون هدف برای اون فرد چیه

میدونم... فکر کنم اگه یه نفرم باشه درکت من باشم....
من انقد ناراحت بودم و اسرس کنکور داشتم کلا زندگیم مختل شده بود...ولی بقیه درک نمیکردن همش میگفتم امسال نه سال دیگه.
پسر که نیستی بخوای بری سربازی و سرکار نگران باشی. یا اینکه بعضیا میگفتن دیگه نخون...خدا میدونه چقد حرص این گروه اخرو خوردم.
ولی خدارو شکر مامان بابام واقعا حامیه خوبی واسم بودن تو این مدت.

aylinn

New member
نمیدونم والا من که خیلی رو قضیه ادامه تحصیلم حساسم . کلا با عصا هم که شده میرم درسمو میخونم...[/quote]

آفرین بهترین کارو میکنی
نمیدونم تا قبل از این من آدمی بودم که همیشه آرزوهای بزرگ تو سرم داشتم ولی متاسفانه کمتر براشون تلاش میکردم و زودتر ازشون صرفنظر میکردم ولی خوشبختانه دیگه اینجوری نیستم به هیچ وجه حاضر نیستم از ارزوهام بگذرم

aylinn

New member
میدونم... فکر کنم اگه یه نفرم باشه درکت من باشم....
من انقد ناراحت بودم و اسرس کنکور داشتم کلا زندگیم مختل شده بود...ولی بقیه درک نمیکردن همش میگفتم امسال نه سال دیگه.
پسر که نیستی بخوای بری سربازی و سرکار نگران باشی. یا اینکه بعضیا میگفتن دیگه نخون...خدا میدونه چقد حرص این گروه اخرو خوردم.
ولی خدارو شکر مامان بابام واقعا حامیه خوبی واسم بودن تو این مدت.
​همین داشتن حامی خوب نعمت بزرگی خوشبختانه تو خونواده ما هم همه منو تشویق کردن و انگیزه دادن خیلیا هستن که عاشق ادامه تحصیلن ولی به خاطر مخالفت اطرافیان نمیتونن یا انگیزشون رو از دست میدن.

aylinn

New member
خداوند، شبان ِ من است. محتاج به هیچ چیز نخواهم بود. در مرتع‌های سبز مرا می‌خواباند، نزد ِ آب‌های راحت مرا رهبری می‌کند. جان ِ مرا برمی‌گرداند، و به خاطر ِ نام ِ خود به راه‌های عدالت هدایتم می‌نماید. چون در وادی ِ سایه‌ی موُت نیز راه روم، از بدی نخواهم ترسید، زیرا تو با من هستی. عصا و چوب‌دستی تو مرا تسلّی خواهد داد. سفره‌ای برای من به حضور ِ دشمنانم می‌گسترانی، سر ِ مرا به روغن تدهین کرده‌ای و کاسه‌ام لبریز شده است. هر آینه نیکویی و رحمت تمام ِ ایام ِ عمرم در پی ِ من خواهد بود. و در خانه‌ی خداوند ساکن خواهم بود، تا ابدالآباد.
طریق خود را به خداوند بسپار و بر وی توکل کن که آن را انجام خواهد داد .

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا