زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
خوب بچه ها ایلین جون گناه داره یه دفترچه ب بزارین دیگه؟؟؟؟؟؟؟:New (6)::New (6):

آخرین ویرایش:

parand

Well-known member

:25r30wi:
سلام پرند, راستی قرار بود از این شکلکا استفاده کنیم

359421_LaieA_048.gif

سلام راوی جون. باشه از امشب با هم بزاریم از این شکلکا
480819_hoppisar1.gif

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
​سلام پرند جونم من دفترچه ب میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااام

parand

Well-known member
بچه ها هر کی دفترچه ب داره بزاره وگرنه شب خوابید این شبح ها میان میخورنشا
334919_gaah.gif
334919_gaah.gif

276219_nitemaresmiley.gif

آخرین ویرایش:

rawy

New member
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

قاصدک جان جواب سوالت رو تو تاپیک فیلم گذاشتم, شاید سوال بقیه هم باشه

rawy

New member
بچه ها چرا هیچکی هیچ چی نمی گه هیچکی هیچ فعالیتی نمی کنه؟ تو تاپیک های خودشون که خبری نیست
زبان رو چی کار می کنید؟ با پیشنهادی که دادم موافقید یا کار دیگه ای می کنید؟
فیلمو کسی دانلود کرده؟ درست بود؟

rawy

New member
آیلین تو صفحه خودش پرسیدم نمی دونم می بینی یا نه, مگه نگفتی دفترچه ها یکیه؟ من الف هستم اینا کلید ب بوده؟ یعنی درصدم درست نیست؟

parand

Well-known member
بچه ها چرا هیچکی هیچ چی نمی گه هیچکی هیچ فعالیتی نمی کنه؟ تو تاپیک های خودشون که خبری نیست
زبان رو چی کار می کنید؟ با پیشنهادی که دادم موافقید یا کار دیگه ای می کنید؟
فیلمو کسی دانلود کرده؟ درست بود؟

راوی جون من دانلود کردم. هیچ مشکلی نداره عزیزم. دست گلت درد نکنه.

واسه زبانم من موافقم. راستی ترجمه لزگی رو یه نفر واسه من ایمیل زده. هر کس میخواد بهش بدم.

ghasedak69

New member
دست همگی تون درد نکنه...
من تا الان مشغول اتوکشی بودم... اگرامروز راهی سفر بشیم خیلییییییییییییییییی کار دارم هنوز ...
دفترچه ام ب بود چه کمکی از دستم بر میاد؟؟؟

aylinn

New member
آیلین تو صفحه خودش پرسیدم نمی دونم می بینی یا نه, مگه نگفتی دفترچه ها یکیه؟ من الف هستم اینا کلید ب بوده؟ یعنی درصدم درست نیست؟
یا ب برای راوی جون من کی گفتم یکیه من در مورد پاسخنامه زبان میگفتم چون توسایتی که پاسخنامه زبان رو داده بود اشاره نکرده بود که مال آ هست یا ب واسه همون منم گفتم ظاهرا در مورد زبان یکی بودن.

rawy

New member
یا ب برای راوی جون من کی گفتم یکیه من در مورد پاسخنامه زبان میگفتم چون توسایتی که پاسخنامه زبان رو داده بود اشاره نکرده بود که مال آ هست یا ب واسه همون منم گفتم ظاهرا در مورد زبان یکی بودن.

ببخشید فقط منظورم اینه که یعنی درصدام درست نیست؟ این کلید ب هست دیگه؟ رو 35 درصد حساب نکنم؟

ghasedak69

New member
آیلین جووون من وقت ندارم برای خودمم صحیح کنم ولی دوتا درس اول رو نگاه انداختم بعضی گزینه هاش اشتباهه
مثلا وازوپرسین کاملا معلومه که از تیروئید ترشح نمی شه و از هیپوفیزهولی تو گزینه ها زده تیروئید .
به نظر من این کلید بیشتر نگرانت می کنه و استرس رو زیاد اگر برات مهمه بذار همون کلید خود بهداشت بیاد که مطمئن تره... بازم هرچی شما بگید

aylinn

New member
ببخشید فقط منظورم اینه که یعنی درصدام درست نیست؟ این کلید ب هست دیگه؟ رو 35 درصد حساب نکنم؟
راوی جون واقعا نمیدونم منم گیج شدم باور کن گیج شدم دلم میخواد گریه کنم
ولی در مورد زبان چون دفترچه صنم الف بود کلیدایی که اعلام کردن کاملا با مال صنم میخوره به جز چند تا جواب اشتباهی احتمالی که صنم داره ولی تو اون سایت چون ننوشته بود که پاسخنامه مال کدو دفترچه است من احتمال میدم که در مورد زبان سوالا یکی بودن اگه یه نفر پیدا بشه و لطف کنه دفترچه ب رو اینجا بزاره هممون خیالمون راحت میشه

aylinn

New member
آیلین جووون من وقت ندارم برای خودمم صحیح کنم ولی دوتا درس اول رو نگاه انداختم بعضی گزینه هاش اشتباهه
مثلا وازوپرسین کاملا معلومه که از تیروئید ترشح نمی شه و از هیپوفیزهولی تو گزینه ها زده تیروئید .
به نظر من این کلید بیشتر نگرانت می کنه و استرس رو زیاد اگر برات مهمه بذار همون کلید خود بهداشت بیاد که مطمئن تره... بازم هرچی شما بگید
​قاصدک دفترچه تو ب بود؟

rawy

New member
قاصدک درست میگه آیلین جان, صبر کنیم کلیدا بیاد اینطوری فقط هی بی دلیل امیدوار یا ناامید می شیم

aylinn

New member
دست همگی تون درد نکنه...
من تا الان مشغول اتوکشی بودم... اگرامروز راهی سفر بشیم خیلییییییییییییییییی کار دارم هنوز ...
دفترچه ام ب بود چه کمکی از دستم بر میاد؟؟؟
​میدونم که خیلی زحمت ولی اگه ممکن دفترچه ب رو میخوام

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا