:25r30wi:
سلام پرند, راستی قرار بود از این شکلکا استفاده کنیم
![]()
سلام پرند جونم من دفترچه ب میخواااااااااااااااااااااااااااااااااااام
میدونم پرند جون تو خیلی مهربونی:tsimuzpzwoap1t9y3o7سلام ایلین جون. واسه منم الف بود. وگر نه حتما برات میذاشتم عزیزم.
:25r30wi::25r30wi:بچه ها هر کی دفترچه ب داره بزاره وگرنه شب خوابید این شبه ها میان میخورنشا
![]()
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟
بچه ها چرا هیچکی هیچ چی نمی گه هیچکی هیچ فعالیتی نمی کنه؟ تو تاپیک های خودشون که خبری نیست
زبان رو چی کار می کنید؟ با پیشنهادی که دادم موافقید یا کار دیگه ای می کنید؟
فیلمو کسی دانلود کرده؟ درست بود؟
یا ب برای راوی جون من کی گفتم یکیه من در مورد پاسخنامه زبان میگفتم چون توسایتی که پاسخنامه زبان رو داده بود اشاره نکرده بود که مال آ هست یا ب واسه همون منم گفتم ظاهرا در مورد زبان یکی بودن.آیلین تو صفحه خودش پرسیدم نمی دونم می بینی یا نه, مگه نگفتی دفترچه ها یکیه؟ من الف هستم اینا کلید ب بوده؟ یعنی درصدم درست نیست؟
یا ب برای راوی جون من کی گفتم یکیه من در مورد پاسخنامه زبان میگفتم چون توسایتی که پاسخنامه زبان رو داده بود اشاره نکرده بود که مال آ هست یا ب واسه همون منم گفتم ظاهرا در مورد زبان یکی بودن.
راوی جون واقعا نمیدونم منم گیج شدم باور کن گیج شدم دلم میخواد گریه کنمببخشید فقط منظورم اینه که یعنی درصدام درست نیست؟ این کلید ب هست دیگه؟ رو 35 درصد حساب نکنم؟
قاصدک دفترچه تو ب بود؟آیلین جووون من وقت ندارم برای خودمم صحیح کنم ولی دوتا درس اول رو نگاه انداختم بعضی گزینه هاش اشتباهه
مثلا وازوپرسین کاملا معلومه که از تیروئید ترشح نمی شه و از هیپوفیزهولی تو گزینه ها زده تیروئید .
به نظر من این کلید بیشتر نگرانت می کنه و استرس رو زیاد اگر برات مهمه بذار همون کلید خود بهداشت بیاد که مطمئن تره... بازم هرچی شما بگید
میدونم که خیلی زحمت ولی اگه ممکن دفترچه ب رو میخوامدست همگی تون درد نکنه...
من تا الان مشغول اتوکشی بودم... اگرامروز راهی سفر بشیم خیلییییییییییییییییی کار دارم هنوز ...
دفترچه ام ب بود چه کمکی از دستم بر میاد؟؟؟
آخه صبر ندارم نمیتونم نه نمیتونممممممممممممممممممممممممممقاصدک درست میگه آیلین جان, صبر کنیم کلیدا بیاد اینطوری فقط هی بی دلیل امیدوار یا ناامید می شیم