زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

eliii

New member
اره اینجوری بهتره. منم اصلا نمی تونم جوابارو نگاه کنم.
تو دانشگاه بعد امتحان اصلا تو سرویسی که هم کلاسیام بودن سوار نمیشدن. انقد وحشت دارم از نگاه کردن جوابا.
الی جون خدا بد نه. چرا دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟

مرسی عزیزم سر استرس پوستم بد شده ، دکتر پوست و مو رفتم .

ainazhz

New member
افرررررررررررین. الان رکورد راوی جونو زدی که ۳۵ بود. اولی
999.gif

:25r30wi: خدا نکشتت پرند... مرسی دوستم که امید میدی... فعلا صنم اوله. فکر کنم بعدام جناب یزدانه نه من

eliii

New member
​راستی بچه ها بعد از اومدن کلیدا تخمین رتبه شرکت میکنین؟

من که نه ، شهریور من نفسم میگیره یا قبول نشدم یا شدم تحت هر شرایطی . پس صبر میکنم اینجوری نه ناراحت میشم از درصد نزدن ، تازه قبولم بشم خیلی بیشتر هیجان زده میشم . اصلا ترجیح میدم نتیجم قابل پیش بینی نباشه برام

parand

Well-known member

:25r30wi: خدا نکشتت پرند... مرسی دوستم که امید میدی... فعلا صنم اوله. فکر کنم بعدام جناب یزدانه نه من

بچه ها دقت کردین بعد کنکور اقایون تایپیک دیگه نیستن.
جناب یزدان که امروز اومد لایک کرد رفت. اقای مصفا هم که فکر کنم دیگه نیومده.
فکر کنم از همین الان درگیر ثبت نامن...

eliii

New member
دوستان امروز از جلوی انستیتو رد شدم ... وای خدا اگر بدونید با چه حسرتی نگاه کردم جوری که فکر کنم اگر یکی از دانشجوها از اونجا رد میشد و منو میدید حاضر میشد انصراف بده و منو جای خودش راه بده

eliii

New member
عزیزم. شما قبول نشی من قبول بشم ؟؟؟. بله جای پای شما هم دیدم یکسال راه و جای پای شما رو میبینم

parand

Well-known member
الی جون راستی از ۱۲۳ عزیز خبر نداری؟؟؟؟؟؟؟
کنکورشو چطور داده؟؟؟؟؟؟؟؟

aylinn

New member
دوستان امروز از جلوی انستیتو رد شدم ... وای خدا اگر بدونید با چه حسرتی نگاه کردم جوری که فکر کنم اگر یکی از دانشجوها از اونجا رد میشد و منو میدید حاضر میشد انصراف بده و منو جای خودش راه بده
خوشبحالتون که حداقل میتونین از جلوش رد شین:sad: منم وقتی میرم به سایتش سر میزنم همین حس بهم دست میده.

eliii

New member
بی خبر نیستم خوبه خدارو شکر ولی ازش نپرسیدم چطور داده . فردا زنگ نیزنم بهش میپرسم . هم درباره کنکور هم اینکه احتمالا کی برمیگردن تهران . جاش واقعا خالیه اینجا

parand

Well-known member

منم چند باری رد شدم تا فرسنگها از تو ماشین بر میگشتم نگاش میکردم. مثل ندید بدیدا.....

aylinn

New member
​منم دلم واسه 123 تنگ شده امیدوارم کنکورشو خوب داده باشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا