زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
منم خیلی وجودی و دوست داشتم گفتم. فقط نمیدونم راوی جون مثله اینکه گفتن کتاب دانلودی.. نمیدونم بقیه نظرشون چیه... اگر لینک دانلود این کتاب رو چیدا کردم میزارم.

کتاب دانلودی یه کم چشم رو اذیت می کنه, اما حسنش اینه که در دسترس همه هست و می تونیم هماهنگ باهم بخونیم. اما اگه کتاب معمولی باشه من از یالوم اون کتاب رو ندارم, "رواندرمانی اگزیستانسیال" رو دارم که هم حجیمه هم هنوز نخوندمش اگه موافقید فقط از یالوم باشه هرچی شد که من اونو بخونم, اگه نه با همون دانلودی خوندن مشکلی ندارین, مامان و معنی زندگی رو بخونیم

rawy

New member
سلام فانوسی جون
287519_yyyyywelcomwagon.gif

:25r30wi:
سلام پرند, راستی قرار بود از این شکلکا استفاده کنیم

359421_LaieA_048.gif

rawy

New member
منم یالوم رو دوست داشتم ولی از روز جعه که سوال مربوط به اونو اشتباه جواب دادم باهاش قهرم .:dadad4:

:25r30wi: ای جاااااااانم, آیلین اون باید با تو قهر کنه که سوالشو جواب ندادی

rawy

New member
بچه ها پرند زحمت کشید عکس زبان و واسم گرفت و فرستاد تصحیح کردم 41 زدم :sad::sadsmiley:
دستش درد نکنه, چقد ماهی تو پرند
57021_LaieA_009.gif

خوبه که چرا ناراحتی؟
من به چهل می رسوندم راضی بودم, دلم از متن آخر می سوزه که خیلی ساده بود ولی وقت نداشتم و چشمم داغون شده بود

rawy

New member
دوستان امروز از جلوی انستیتو رد شدم ... وای خدا اگر بدونید با چه حسرتی نگاه کردم جوری که فکر کنم اگر یکی از دانشجوها از اونجا رد میشد و منو میدید حاضر میشد انصراف بده و منو جای خودش راه بده

من روز جمعه قبل کنکور رفتم پیشش
427120_yahoo.gif

rawy

New member
خوب معلومه دیگه توایران
با این زبانی که تو مدرسه و دانشگاه به ما آموزش میدن راوی جونم 35 رکورد خوبی محسوب میشه.

اونکه درسته, اما می تونستم بیشتر بزنم, وقت نداشتم, اگه می موندم روی زبان به بقیه درسا نمی رسیدم, ولی دوستای دیگه تو همین ایران تو همین آزمون خیلی بهتر عمل کردن ماشالا, این نشون می ده باید زبانم و قوی کنم

rawy

New member
سلام آیلین جان صبحت بخیر, انقد واسه کنکور زود بیدار شدم عادت شده برام

rawy

New member
بچه ها لطفا بحث هر چیزی رو تو قسمت خودش مطرح کنید, بحث درصد ها و فیلم و کتاب و زبان
802421_Laie_54.gif

ghasedak69

New member
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

aylinn

New member
سلام ایلین جون خوبی ؟؟؟
راستی شما می دونی زیرنویس فارسی رو چه جوری باید انداخت رو فیلم...یعنی کلا باید چیکار کرد که دیده بشه ؟؟؟

سلام قاصدک جان مرسی خوبم من دقیقا متوجه منظورت نشدم ولی اگه منظورت اینه که فیلم زیرنویس داره ولی زیرنویسا نمی افتن اگه تو کامپیوتر با km player باز میکنی تو ستینگش یه قسمتایی برای این چیزا داره که باید اونجا رو تنظیم کنی یا باید فرمت فیلم رو تغییر بدی و از اینجور کارا...

aylinn

New member
:sad:من یدونه دفترچه ب میخوام کسی نیست کمکم کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
ایلین جون سلام. خوبی؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم من دفترچم الف بود وگرنه حتما برات میذاشتم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا