زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

parand

Well-known member
بچه ها زیر نویس فارسی میخواین بزنید تو گوگل میاد

rawy

New member
بچه ها کسی ایده نداره؟!!!
من الان یه خورده هنگم!!

به نظر من پاراگراف تعیین کنیم و هرکسی ترجمه کنه و ترجمه خودش رو بگذاره تو تاپیک لزگی
اگه جایی هم ایراد داشتیم اون قسمت رو خالی می ذاریم یا قرمز می کنیم و از بقیه کمک می خوایم
اگه این کار عملی بشه روش خوبیه چون ملزم می شیم به انجام ترجمه و هرچی بیشتر تو این زمینه تمرین کنیم مسلما زبانمون بهتر میشه و لغات بیشتری تو ذهنمون می مونه
لغاش رو هم که اگه از سایتی که بچه ها فلش کردن استفاده کنیم به شکل بازی هست و می تونیم رکورد خودمون رو ثبت کنیم

ainazhz

New member

به نظر من پاراگراف تعیین کنیم و هرکسی ترجمه کنه و ترجمه خودش رو بگذاره تو تاپیک لزگی
اگه جایی هم ایراد داشتیم اون قسمت رو خالی می ذاریم یا قرمز می کنیم و از بقیه کمک می خوایم
اگه این کار عملی بشه روش خوبیه چون ملزم می شیم به انجام ترجمه و هرچی بیشتر تو این زمینه تمرین کنیم مسلما زبانمون بهتر میشه و لغات بیشتری تو ذهنمون می مونه
لغاش رو هم که اگه از سایتی که بچه ها فلش کردن استفاده کنیم به شکل بازی هست و می تونیم رکورد خودمون رو ثبت کنیم

این روش عالیه. واقعا کاربردی تر از لغت حفظ کردنه... من موافقم

اینم لینک کتاب کشف وجود
http://olumpezeshki.ir/forum/thread3592.html

rawy

New member

aylinn

New member
بچه ها لینک رو اشتباهی گذاشته بودم حالا تو همون پست بالایی اصلاحش کردم..
دوباره برین چک کنین.

ainazhz

New member
کاش یکی از سوالای زبان عکس بگیره واسم ایمیل کنه. اخه من دفترچه ندارم نمیتونم تصحیح کنم. دارم دیوونه میشم :13::sadsmiley::sadsmiley:

fanoosi

New member

:25r30wi::25r30wi: فکر کنم کتاب کشف وجود رولو می که تو کافه کتاب معرفی کرده خوب باشه... نظر شما؟؟؟:smilies:

آیناز جان
با این کتاب موافقم....خیلی درمان وجودی رو دوست دارم...
بقیه هم موافقن همین باشه؟

ainazhz

New member
آیناز جان
با این کتاب موافقم....خیلی درمان وجودی رو دوست دارم...
بقیه هم موافقن همین باشه؟

منم خیلی وجودی و دوست داشتم گفتم. فقط نمیدونم راوی جون مثله اینکه گفتن کتاب دانلودی.. نمیدونم بقیه نظرشون چیه... اگر لینک دانلود این کتاب رو چیدا کردم میزارم.

ainazhz

New member
کشف وجود از رولو می

در این اثر رولو مِی با تحلیلی دقیق پس از توضیح آنچه در سنتهای رواندرمانی رخ داده است، تضادهای دامنگیر و نارسایی جدی آنها را برمیشمارد.
تبیین ریشههای اضطراب، ویژگیهای گناه وجودی و تفاوت آن با گناه بیمارگون و توضیح سه دنیای پیرامون، ارتباطی و خویشتن از مباحثی است که با ژرفبینی مورد بررسی قرار میگیرد. رولو می در این کتاب به این نتیجه میرسد که غایت مطلوب در رواندرمانی، کشف وجود خویشتن است.
«مِی» در بخشی از این کتاب تاکید میکند که تمام بیمارانی که نزد رواندرمانگران میآیند در پی آنند که خود را از بند احساس پوچی برهانند و به همین دلیل وجود خویش را رها ساخته و به دست درمانگر میسپارند اما این کار تنها به غوطهور شدن در یاس و ناامیدی منتهی میشود، فرورفتن در تنفری که بعدها منجر به غلیان و خودویرانگری خواهد شد.
«مِی تاکید میکند که بنابر شواهد تاریخی بیشمار تاریخی دیر یا زود نیاز افراد برای آزاد بودن خود را آشکار خواهد ساخت. وی معتقد است این آزاد بودن با کشف و تایید وجود در خودمان محقق میشود.
نوع بشر موجودی است که هنوز میتواند شگفتزده شود. با نوای سونات مسحور شود و به وجود بیاید. آفریدهای است که میتواند نمادها و علایم را در کنار هم بنشاند تا شعری را برای دلشاد کردن بسراید. موجودی است که میتواند برآمدن آفتاب را ببیند و سرشار از عظمت و حیرت شود.
«مِی» با برشمردن این نکات بیان میدارد که این اثر را برای شرح چرایی و چگونگی این ویژگیها نوشته است.
این رواندرمانگر به عنوان یکی از شاخصترین روانشناسان وجودی یا هستیگرا شناخته میشود که از طریق تدریس و نیز آثارش به عنوان مشهورترین نماینده جنبش وجودی در روانشناسی شناخته میشود.

چاپ نخست کتاب «کشف وجود، روانشناسی وجودی» با ترجمه سیدمحمدباقر حسینی با شمارگان یکهزار و 650 نسخه، 222 صفحه و بهای پنج هزار و 600 تومان توسط انتشارات دانژه منتشر شده است.

ainazhz

New member
فکرکنم دانلودی باشه بهتره...
فکر کردم اون کتابی که پیشنهاد دادین برا دانلود هست...

نه متاسفانه دانلودی نیست... اما دوس دارم بخونم. پس یه کتاب دانلودی معرفی کنیم. نوبت من سوخت :25r30wi:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا