yazdan
New member
بازگشت ژنرال ها به نفت و اقتصاد...
راستی ی سوال؟؟
تا اینجاش اونطوریکه میخواستی بوده؟؟؟؟؟؟هنوزم اگه برگردی عقب آواتارت همونی که اونموقع بود میشه؟؟؟؟؟میدونم زوده برا قضاوت اما آیا تا اینجاش راضی بودی؟
بازگشت ژنرال ها به نفت و اقتصاد...
چطور؟؟؟؟. من فکر کنم ۱۲:۳۰ بود امدم
راستی ی سوال؟؟
تا اینجاش اونطوریکه میخواستی بوده؟؟؟؟؟؟هنوزم اگه برگردی عقب آواتارت همونی که اونموقع بود میشه؟؟؟؟؟میدونم زوده برا قضاوت اما آیا تا اینجاش راضی بودی؟
خسته نباشی
پست آقای مصفا نکته داشتا!!!!!
:25r30wi:
چطور؟؟؟؟. من فکر کنم ۱۲:۳۰ بود امدم
در مقام مقایسه عرض میکنم یزدان جان...
شما تغییری احساس نمیکنید؟؟؟
صرفا و صرفا در دو وزارتخانه اقتصاد و امور خارجه؟؟؟
دکتر طیب نیا به اندازه کل تیم اقصادی دولت قبلی علم و سواد و تخصص و تجربه دارد...نه اینکه از گوشه ی تشک کشتی آمد باشد...از دانشگاه آمده است...دکتر نیلی و سیف و تقوی و سایر مشاوران قوی به کنار...
دکتر ظریف و مشاور قدر امور بین الملل او ؛ دکتر محمود سریع القلم
سایر وزرای قوی به کنار
البته بعضی از وزرای روحانی هم چنگی به دل نمیزنند که این را هم میبایست در چارچوب همان انتظارات حداکثری نداشتن تحلیل نمود
بنده از بوجود آمدن عقلانیت در برهه فعلی راضی هستم...و از رخت بربستن تصمیمات خلق الساعه ی بدون کارشناسی یک شبه خوشحالم
من به هیچ وجه در حد تو آگاهی در این زمینه ندارم.و یشتر خواستم نظرتو بدونم چون برام حجته دوست عزیز.باعث خوشحالیه که گاه گاهی اینجا اوضاع رو میگی.و چونمیدونم از جنس خود مایی لذت میبرم از خوندن نظراتت.و مطمینم پشت نظراتت منطقی نهفتس که امیدوارم روزی اون رو بتونی به کار بگیری امیدوارم تو این پروسه ی 70 ساله تام سهمی داشته باشی
سلااااااااااااااااااااااام دوستان
من برگشتم... حدود 110 صفحه عقبم:5:
خیلی خسته ام انشالله در اسرع وقت میام اون صفحات رو می خونم ...
فعلا با اجازه
جرقه زدین؟
دیگه می خواستین چی کار کنین؟
با جزئیات و کلیات و عکس در شات های متفاوت آوردید اینجا دل ما رو بردید, تازه خودتونم خوردید و ما تماشاچی
هیییییییییی روزگار
یا چشم بپوش از من و از خویش برانم
یا تنگ در آغــــــــوش بگیرم که بمیرم
فاضل نظری
خسته نباشی
پست آقای مصفا نکته داشتا!!!!!
:25r30wi:
واااای اومدم ازتون خبر بگیرم دیدم همه اش حرف پیراشکی و غذاست دلم آب افتاد. منم پیراشکی میخوامممممم
تا نمره کل چند قبوله؟
یعنی واقعا میشه اون روز هممون از نتایج خوشحال باشیم:smilies-azardl (113سلام الی جونم خوبیییی؟ منم با فانوسی موافقم، واقعا منتظر اون روزیم که اینجا جمع شیم و خبر خوب قبولی هم رو بشنویم! به این فکر کن که نتیجه این راهی که تمام این ماهها با هم رفتیم رو می بینیم...
سلااااااام عزییییییزم
اوا خااااااااااک به سرم, این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟ سایمون کجا بود مردم از خجاااااااااااااالت![]()
آخخخخخخ من صبح اینطوری بودم, نکنید این کارا رو خدا رو خوش نمیاد
فانوسی و پرند بیبیند کارادونووووووووو
سلام ایلین جونم.........
مگه میشه من شمارو دعوت نکنم عزیزدلم...........بدون شما خوش نمی گذره..........
همه ی بچه های تایپک دعوتن.................
- - - Updated - - -
ایلین جون منو دعوا کن امروز خیلی کم خوندم.........................
خب...................:rolleyessmileyanim:
ادم با یه لواشک درست کردن که اشپز نمیشه.......
پارسال لواشک درست کردم ولی یادم رفت توش شکر بریزم:25r30wi: قابل خوردن نبود امسال که ریختم میترسم بخورم...........:sad:
غذاهای اصلی رو بلد نیستما..............