زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
بازگشت ژنرال ها به نفت و اقتصاد...

راستی ی سوال؟؟
تا اینجاش اونطوریکه میخواستی بوده؟؟؟؟؟؟هنوزم اگه برگردی عقب آواتارت همونی که اونموقع بود میشه؟؟؟؟؟میدونم زوده برا قضاوت اما آیا تا اینجاش راضی بودی؟

mosaffa7

New member
راستی ی سوال؟؟
تا اینجاش اونطوریکه میخواستی بوده؟؟؟؟؟؟هنوزم اگه برگردی عقب آواتارت همونی که اونموقع بود میشه؟؟؟؟؟میدونم زوده برا قضاوت اما آیا تا اینجاش راضی بودی؟

تا به اینجاش رضایت نسبی دارم
و میدونم با همین رضایت های نسبی هست که کشور میتونه به سمت جلو قدم برداره...کشورهای جهان سوم اونهایی هستن که دوست دارن یک شبه مشکلاتشون برطرف بشه...تازه غالبا خودشون هم دوست ندارن مشکلات خودشون رو حل کنن...دوست دارن دست غیبی بیاد و یک شبه معجزه ای بکنه...تمام کشورهای برتر دنیا خون دل خوردن تا به اینجا رسیدن...ژاپن رو ببینید...فرانسه و آلمان رو ببینید...فرانسه در یک قرن 5 بار انقلاب کرد...کم نیست این حرف...
با دست روی دست گذاشتن هیچ چیز حل نمیشه...باید سطح توقعات را پایین آورد، انتظارات حداکثری نداشت و گرنه بلیه ای همچون دکتر قبلی نصیب این کشور خواهد شد
پروسه ای 60 - 70 ساله را برای تغییر و دگرگونی آنی مد نظر شما متصورم(البته به شرط تغییرهای نسبی اندک و آرام آرام و ممتد، حاکم شدن عقلانیت و رخت بر بستن خرافات،مشارکت مردم، قدرتمند شدن نهاد ها،احزاب و روزنامه ها و .... و گرنه در طول 1000 سال آینده هم وضعمان بهتر نخواهد شد که بدتر خواهد شد.)

mosaffa7

New member
در مقام مقایسه عرض میکنم یزدان جان...
شما تغییری احساس نمیکنید؟؟؟
صرفا و صرفا در دو وزارتخانه اقتصاد و امور خارجه؟؟؟
دکتر طیب نیا به اندازه کل تیم اقصادی دولت قبلی علم و سواد و تخصص و تجربه دارد...نه اینکه از گوشه ی تشک کشتی آمد باشد...از دانشگاه آمده است...دکتر نیلی و سیف و تقوی و سایر مشاوران قوی به کنار...
دکتر ظریف و مشاور قدر امور بین الملل او ؛ دکتر محمود سریع القلم
سایر وزرای قوی به کنار
البته بعضی از وزرای روحانی هم چنگی به دل نمیزنند که این را هم میبایست در چارچوب همان انتظارات حداکثری نداشتن تحلیل نمود

بنده از بوجود آمدن عقلانیت در برهه فعلی راضی هستم...و از رخت بربستن تصمیمات خلق الساعه ی بدون کارشناسی یک شبه خوشحالم

mosaffa7

New member
سرپرست وزارت علوم معرفی شد

جعفر توفیقی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران با تاييد انتصابش از سوي دكتر روحاني به عنوان سرپرست وزارت علوم گفت:‌ بنده از سوی حجت‌آلاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی رئيس‌جمهور به عنوان سرپرست وزارت علوم منصوب شده‌ام.

جعفر جون بیا عزیزم یه دستی به سر و روی این دانشگاهها بکش...
خیلی جالبه...3 وزارتخانه ی علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در آستانه ی سال تحصیلی بدون وزیر مانده اند...!!!

yazdan

New member
چطور؟؟؟؟. من فکر کنم ۱۲:۳۰ بود امدم

در مقام مقایسه عرض میکنم یزدان جان...
شما تغییری احساس نمیکنید؟؟؟
صرفا و صرفا در دو وزارتخانه اقتصاد و امور خارجه؟؟؟
دکتر طیب نیا به اندازه کل تیم اقصادی دولت قبلی علم و سواد و تخصص و تجربه دارد...نه اینکه از گوشه ی تشک کشتی آمد باشد...از دانشگاه آمده است...دکتر نیلی و سیف و تقوی و سایر مشاوران قوی به کنار...
دکتر ظریف و مشاور قدر امور بین الملل او ؛ دکتر محمود سریع القلم
سایر وزرای قوی به کنار
البته بعضی از وزرای روحانی هم چنگی به دل نمیزنند که این را هم میبایست در چارچوب همان انتظارات حداکثری نداشتن تحلیل نمود

بنده از بوجود آمدن عقلانیت در برهه فعلی راضی هستم...و از رخت بربستن تصمیمات خلق الساعه ی بدون کارشناسی یک شبه خوشحالم

من به هیچ وجه در حد تو آگاهی در این زمینه ندارم.و یشتر خواستم نظرتو بدونم چون برام حجته دوست عزیز.باعث خوشحالیه که گاه گاهی اینجا اوضاع رو میگی.و چونمیدونم از جنس خود مایی لذت میبرم از خوندن نظراتت.و مطمینم پشت نظراتت منطقی نهفتس که امیدوارم روزی اون رو بتونی به کار بگیری امیدوارم تو این پروسه ی 70 ساله تام سهمی داشته باشی

mosaffa7

New member
من به هیچ وجه در حد تو آگاهی در این زمینه ندارم.و یشتر خواستم نظرتو بدونم چون برام حجته دوست عزیز.باعث خوشحالیه که گاه گاهی اینجا اوضاع رو میگی.و چونمیدونم از جنس خود مایی لذت میبرم از خوندن نظراتت.و مطمینم پشت نظراتت منطقی نهفتس که امیدوارم روزی اون رو بتونی به کار بگیری امیدوارم تو این پروسه ی 70 ساله تام سهمی داشته باشی

اختیار داری یزدان جان...بزرگواری شما
ما درس پس میدیم
همه ی ما باید نقش و سهم داشته باشیم یزدان عزیز...من و شما به عنوان یک دانشجو....اون وزیر هم در حد و اندازه ی یک وزیر
وگرنه این کشور درست بشو نیست که نیست...

fanoosi

New member
سلااااااااااااااااااااااام دوستان
من برگشتم... حدود 110 صفحه عقبم:5:
خیلی خسته ام انشالله در اسرع وقت میام اون صفحات رو می خونم ...
فعلا با اجازه

سلام عزیزم
خوبی؟
خیلی خیلی خوش اومدی...دلم برات تنگ شده بود:heart:
خوش گذشت؟چه خبرا؟

fanoosi

New member
جرقه زدین؟
دیگه می خواستین چی کار کنین؟
با جزئیات و کلیات و عکس در شات های متفاوت آوردید اینجا دل ما رو بردید, تازه خودتونم خوردید و ما تماشاچی
هیییییییییی روزگار

:25r30wi::25r30wi:
سلام راوی جونم
خوبی؟
چه خبرا؟؟؟؟؟؟

aylinn

New member
سلام الی جونم خوبیییی؟ منم با فانوسی موافقم، واقعا منتظر اون روزیم که اینجا جمع شیم و خبر خوب قبولی هم رو بشنویم! به این فکر کن که نتیجه این راهی که تمام این ماهها با هم رفتیم رو می بینیم...
یعنی واقعا میشه اون روز هممون از نتایج خوشحال باشیم:smilies-azardl (113

aylinn

New member
سلااااااام عزییییییزم
اوا خااااااااااک به سرم, این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟ سایمون کجا بود مردم از خجاااااااااااااالت
871420_girl_blush2.gif

آخخخخخخ من صبح اینطوری بودم, نکنید این کارا رو خدا رو خوش نمیاد
فانوسی و پرند بیبیند کارادونووووووووو

راوی چه شکلک با مزه ای:25r30wi:

aylinn

New member
سلام ایلین جونم.........
مگه میشه من شمارو دعوت نکنم عزیزدلم...........بدون شما خوش نمی گذره..........
همه ی بچه های تایپک دعوتن.................

- - - Updated - - -

ایلین جون منو دعوا کن امروز خیلی کم خوندم.........................

آخ جوووووووووون پس منم دعوتم:4d564ad6:
پرند دیگه نبینم بگی کم خوندیااااااااااااااااااااااا
ببین من اعصاب ندارماااااااااا:p7977cujr38iyymsu8:

aylinn

New member
خب...................:rolleyessmileyanim:
ادم با یه لواشک درست کردن که اشپز نمیشه.......
پارسال لواشک درست کردم ولی یادم رفت توش شکر بریزم:25r30wi: قابل خوردن نبود امسال که ریختم میترسم بخورم...........:sad:
غذاهای اصلی رو بلد نیستما..............

راستی پرند جون منم از اون لواشکا میخوامااااااااااااا

aylinn

New member
فانوسی خواهر خدا خیرت بده با دستور پیراشکی که گذاشتی چه جریانی راه افتاده
میگما بد نیست در کنار توت درمانی پیراشکی درمانی رو هم ابداع کنی.

aylinn

New member
اصلا فانوسی شما مادر ابداع درمانهای نوین روانشناختی هستی...:rolleyessmileyanim:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا