زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
واقعا دلم خیلی تنگ شده بود این مدت براتون، خیلی گلید همگی:riz304:
چقدر خوب که تاپیک فیلم فعاله، حتما سعی می کنم بهتون بپیوندم!
من تا چند روز پیش خیلی نگران بودم برای نتایج و استرس داشتم، ولی الان نمیدونم چرا اصلا انگار نه انگار. کلا این حالت رو دارم، تو مواقع خیلی استرس زا مثلا سر کنکور کارشناسی و ارشد یه حالت مانیک عجیبی بهم دست میده و کلا تو ابرها به سر میبرم و دنیا به نظرم خیلی قشنگه و کلا همه چیز رو خیلی آسون میگیرم... حالا قبلش دارم از استرس می میرماااا. برای شما هم همینطوریه؟ تا حالا پیش اومده از استرس زیاد اینجوری بشین یا شنیدین که کسی اینطوری بشه؟

ما هم دلتنگت بودیم صنم جان:riz304:
منم همینطوری ام...یا بی خیالم یا مانیک!!!فکر کنم یه جور حالت دفاعی باشه....مثل انکار....یا واکنش وارونه!!!:idea_majidonline:
نگران نباش سالمیم...البته اگه بچه ها نیان و یه برچسبی چیزی برامون اختراع نکنند...:25r30wi:

sanam_b

New member
سلااااااااااام دوستای گلم انشاا.. که همگی خوبین . اااااااااااای وااااااااای فقط ۱۲ روز مونده تا نتایج . من که فکر میکنم حدودا ۲هفته دیگه جوابا میاد استرس میگیرم خداااااااااا. روزهای پر استرسی در پیش دارم من برام دعا کنید لطفاااااااااا

سلام الی جونم خوبیییی؟ منم با فانوسی موافقم، واقعا منتظر اون روزیم که اینجا جمع شیم و خبر خوب قبولی هم رو بشنویم! به این فکر کن که نتیجه این راهی که تمام این ماهها با هم رفتیم رو می بینیم...

rawy

New member
چه نکته ااااای..........
چه خمیر حساسی..........
راوی جون شما ک داری زحمت میکشی خمیرشو خودت درست کن................

پرندجان بذار از خان اول رستم بگذرم, با همین خمیر درست در بیاد بعد آزمون خطا با خمیر خودمو شروع می کنم
از اونجایی که من هر وقت هوس می کنم آشپزی می کنم این پروسه ی کسب تجربه زمان می بره :rolleyessmileyanim:

sanam_b

New member

ما هم دلتنگت بودیم صنم جان:riz304:
منم همینطوری ام...یا بی خیالم یا مانیک!!!فکر کنم یه جور حالت دفاعی باشه....مثل انکار....یا واکنش وارونه!!!:idea_majidonline:
نگران نباش سالمیم...البته اگه بچه ها نیان و یه برچسبی چیزی برامون اختراع نکنند...:25r30wi:

جدی میگییی؟ وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم! آخه همه کسایی که شنیدم نهایتا سر امتحان بی خیال بودن، همه اش فکر میکردم من یه چیزیمه. واکنش وارونه این مدلی دیگه ندیده بودم، ولی راست میگی. الان بچه ها میان تشخیص میذارن آبرومون میره!:25r30wi:

sanam_b

New member
پرندجان بذار از خان اول رستم بگذرم, با همین خمیر درست در بیاد بعد آزمون خطا با خمیر خودمو شروع می کنم
از اونجایی که من هر وقت هوس می کنم آشپزی می کنم این پروسه ی کسب تجربه زمان می بره :rolleyessmileyanim:

سلام راوی جونم خوبی؟ تبریک میگم مدیریت رو! ایشالا که سایه ات همیشه رو سرمون باشه! خیلی زحمت میکشی همیشه.
من که دارم کم کم میرم خودکشی کنم، مردم از فکر پیراشکی! تازه خونمون هم بوی غذا میاد ولی هنوز حاضر نیست!

fanoosi

New member
جدی میگییی؟ وای نمیدونی چقدر خوشحال شدم! آخه همه کسایی که شنیدم نهایتا سر امتحان بی خیال بودن، همه اش فکر میکردم من یه چیزیمه. واکنش وارونه این مدلی دیگه ندیده بودم، ولی راست میگی. الان بچه ها میان تشخیص میذارن آبرومون میره!:25r30wi:

:25r30wi::25r30wi:هنر نزد ایرانیان است و بس!!

rawy

New member
سلام راوی جونم خوبی؟ تبریک میگم مدیریت رو! ایشالا که سایه ات همیشه رو سرمون باشه! خیلی زحمت میکشی همیشه.
من که دارم کم کم میرم خودکشی کنم، مردم از فکر پیراشکی! تازه خونمون هم بوی غذا میاد ولی هنوز حاضر نیست!

سلااااااام عزییییییزم
قربونت برم الهی والا چیز خاصی نیست من تغییری احساس نمی کنم به جز اینکه اشتباهی نوشته های بچه ها رو بهم ریختم :25r30wi:
اوا خااااااااااک به سرم, این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟ سایمون کجا بود مردم از خجاااااااااااااالت
871420_girl_blush2.gif

آخخخخخخ من صبح اینطوری بودم, نکنید این کارا رو خدا رو خوش نمیاد
فانوسی و پرند بیبیند کارادونووووووووو

fanoosi

New member
سلااااااام عزییییییزم
قربونت برم الهی والا چیز خاصی نیست من تغییری احساس نمی کنم به جز اینکه اشتباهی نوشته های بچه ها رو بهم ریختم :25r30wi:
اوا خااااااااااک به سرم, این حرفا چیه؟؟؟؟؟؟ سایمون کجا بود مردم از خجاااااااااااااالت آخخخخخخ من صبح اینطوری بودم, نکنید این کارا رو خدا رو خوش نمیاد

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

aylinn

New member

سلام آیلین جون
ممنون
شما خوبی؟
خوش میگذره؟
ببین چه قدر باحال باعث خیر شدی...قراره بریم خونه پرند و آیناز برای صرف پیراشکی....میای بریم؟

آخ جوووووون آخ جووووووون:thanks:
ولی یه چیزی، پرندی که منو دعوت نکرده:sadsmiley:

parand

Well-known member
آخ جوووووون آخ جووووووون:thanks:
ولی یه چیزی، پرندی که منو دعوت نکرده:sadsmiley:

سلام ایلین جونم.........
مگه میشه من شمارو دعوت نکنم عزیزدلم...........بدون شما خوش نمی گذره..........
همه ی بچه های تایپک دعوتن.................

- - - Updated - - -

ایلین جون منو دعوا کن امروز خیلی کم خوندم.........................

parand

Well-known member
راوی جون اون موقع که دیگه پرند به جای همستر خدایی نکرده زبونم لال جنازه لی لی رو تحویل میده به آیناز

عه عه عه
پرنددددددددد این حرفا چیه میخوای یه چیز بدی بخوره بمیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:25r30wi:
تا صدای طرفداران حیوانات درنیومده حرفتو پس بگیر

من حرفمو پس میگیرم. من همه ی حیوونارو دوست دارم. اصلا فکر نمی کنم کثیفن و باعث بیماری میشن. اصلا بیان با ما زندگی کنن...............:25r30wi:
زندگی مسالمت امیز مگه چیه.....................
ایناز من در خدمت همسترتم....................

eliii

New member
سلام الی جونم
خوبی؟
دختر ول کن این استرسو...هممون داریمش...هنر اینه که نداشته باشیمش خب!!
به این فکر کن که 12 روز دیگه همینجا جشن قبولی هممونو بگیریم:4d564ad6:

انشاا.... که همین طور باشه و هممون اون روز خوشحال باشیم

eliii

New member
سلام الی جونم خوبیییی؟ منم با فانوسی موافقم، واقعا منتظر اون روزیم که اینجا جمع شیم و خبر خوب قبولی هم رو بشنویم! به این فکر کن که نتیجه این راهی که تمام این ماهها با هم رفتیم رو می بینیم...

سلااااام صنم عزیز شما خوبی؟؟؟ درسته منم همینم الان دلم میخواد فقط قبول بشم بعد که میرم جلو در انستیتو میگم قبول نشم که سال دیگه همین جا قبول بشم . بابا تا من بیام روانشناس بشم کلی اختلال گرفتم بعد که دکتر بشم میشم ازین دکترا که خودشون کلکسیون اختلال هستن ... البته اینا رو جدی نگفتم

محض اطلاع جناب یزدان که اصرار دارن بنده بدبین هستم . یه وقتایی واقع بینی رو بدبینی میبینیم . خوب من دارم با چشم خودم میبینم که تلاش بعضیا از من بیشتر بوده اصلا پایشون قوی تر بوده البته ببخشید صنم جون اینا مربوط میشه به جناب یزدان یکم بحثا گره خورد .

به هر حال خیلییییییی خوشحالم که تو یکی از تک رقمی ها میشی . میگم بعد نتایج من و فراموش نکنی

parand

Well-known member
پرند جون واسه خودت کدبانویی شدی هاااااااااا
بگو خوب.
خب...................:rolleyessmileyanim:
ادم با یه لواشک درست کردن که اشپز نمیشه.......
پارسال لواشک درست کردم ولی یادم رفت توش شکر بریزم:25r30wi: قابل خوردن نبود امسال که ریختم میترسم بخورم...........:sad:
غذاهای اصلی رو بلد نیستما..............

eliii

New member

مدیر که کار نمیکنه راوی جون شما بشین و فقط دستور بده و نظارت کن . من میدونم جناب مصفا با کمال میل به شما کمک میکنن . تازه پیراشکی قبولی همدیگرم میخورید و لازم نیست تا برج میلاد برید . سریع و اسان . بد میگم ؟؟؟ فانوسی جونم شما بگو من بد میگم ؟؟؟؟؟؟

parand

Well-known member
مدیر که کار نمیکنه راوی جون شما بشین و فقط دستور بده و نظارت کن . من میدونم جناب مصفا با کمال میل به شما کمک میکنن . تازه پیراشکی قبولی همدیگرم میخورید و لازم نیست تا برج میلاد برید . سریع و اسان . بد میگم ؟؟؟ فانوسی جونم شما بگو من بد میگم ؟؟؟؟؟؟

الی جون سلااااااااااااااااااام..............
یعنی اقای مصفا پیراشکی درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
اقای مصفا حالا بلدید؟؟؟؟؟:25r30wi:

eliii

New member

الهی بمیرم چه شرایط سختی ....
یعنی وقتی میام خونه از تو راهرو بوی قرمه سبزی میاد و هرچی نزدیکتر میشی بو بیشتر میشه و وقتی رسیدی مامانم میگن دستاتو بشور زود بیا سر میز شام انگار روحم تازه میشه و برای یک هفته انرژی میگیرم

eliii

New member
الی جون سلااااااااااااااااااام..............
یعنی اقای مصفا پیراشکی درست کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:5:
اقای مصفا حالا بلدید؟؟؟؟؟:25r30wi:

سلاااااام عزیزدلم خوبی؟؟؟ شنیدم مادرخونده همستر ایناز شدی ؟؟؟

parand

Well-known member
آخخخخخخ من صبح اینطوری بودم, نکنید این کارا رو خدا رو خوش نمیاد
کدوم کارا؟؟؟؟؟ منو فانوسی فقط جرقشو زدیم......... :25r30wi:

....
اینا همه تو ناخود اگاه شما بوده........:thumbsupsmileyanim: الان دیگه احساس ارامش می کنید..........

این پیراشکیه فانوسی چقد طرفدار داره.....با اینکه هوا گرمه و تو هوای گرم بدم میاد سرخ کردنی بخورم.........مجبورم درست کنم.......
عکسشو میزارم......:tonguesmiley:

اگه از اول تابستون غذا معرفی میکردیم الان همه اشپز بودیم..............

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا