زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

aylinn

New member
شمارشگر معکوس امروز نیومده بگه چند روز تا اعلام نتایج مونده:25r30wi:

آخرین ویرایش:

eliii

New member
ایلین جونم من نبودم در جریان نیستم ، کی شمارش معکوس میشمرده برای نتایج؟؟؟

eliii

New member
خدااااا رو شکر دوستان فعال بودن و اینجا ساکت نبوده من رفتم ص۶۱۲ بود الان ۶۴۵

ببخشید لایک نزدم یر فرصت میخونم مطالب گذشته رو

eliii

New member
جاااای همگی واقعا خالی بود خیلی خوب بود این چند روز . شمال کاملا شبیه بهار بود یعنی هواااا خوب بوداااا نه عالیه بود نسیم خنک اصلا یه چیزی شبا که بارون میومد من بال بال میزدم اخه بارونای شمال فرق داره یه جوریه هرجوریه خیلی خوبه . من لذت بردم

eliii

New member
رااااستی واری جون تبریک صمیمانه من رو پذیرا باش ، اخیییییی کاش یعنی انشاا... ۶شهریورم بهت تبریک بگم

- - - Updated - - -

ایلین جون کجاااا رفتی؟؟ کوشی ؟

eliii

New member
شمااال که بودم یه خبر خیلی خوب بهم رسید میگم شماها هم خوشحال بشید ، دختر خالم ۱۰ بود ازدواج کرده بود و بچه دار نمیشد ولی کسی نمیدونست نگو ۲سال پیش تقاضا دادن از بهزیستی بگیرن تا اینکه روز قبل عید بهشون یه پسر خوشگل و چشم ابی ۴ ماهه دادن اسمشم گذاشتن محمد طاها .
دیگه دارن از خوشحالی منفجر میشن خدا رو شکر براش گوسفند کشتن و جشن گرفتن و اینا . اصلا از شدت خوشحالی اونا ما خوشحال شدیم . به نظر من که اتفاق قشنگیه . شاید اگر خودمم جای دختر خالم بودم همین کارو میکردم انشاا... که به سلامت بزرگ بشه و با هم ۳نفری زندگی خوبی داشته باشن . اگر امکانش بود اینجا عکس محمد طاها رو میزاشتم شما هم ببینیدش

eliii

New member
جناب مصفااااا؟؟؟؟. یه خبرایی هستااااا !!!! من از شما شیرینی نمیخوام ولی از شنیدنش خوشحال میشم خلاصه به ما زود بگید که با مراسم جناب یزدان تداخل نکنه

eliii

New member
راستی جناب مصفا از این به بعد خیلی مراقب باشید راوی که مدیر و .... اینا

- - - Updated - - -

به اندازه چند روزی که نبودم براتون درد دل کردم من برم دیگه فعلاااااا برمیگردم

mosaffa7

New member
مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 92 در هفته اول شهریور خبر داد

fanoosi

New member
سلام فانوسی عزیزم ... مرسی خوبم ... شما چطوری؟
تبریک عزیزم... ندیده بودم ... پاسخگو و راهنما شدی ... :a2d3:

خداروشکر...هر چی باشه باید بگیم خداروشکر
صبح پا شدم عین این خانم های خیلی خوب کل خونه رو تمیز کردم و ناهار درست کردم و... تا دو دقیقه نشستم پای نت نمیدونم چی شد؟! چه حرکت اضافه ای انجام دادم! که رگ گردنم _که به سمت شانه ی چپم میره_ گرفت....یعنی بساطی دارم از اون موقع!!
نتیجه میگیریم که من اصلا نباید یه تصمیم جدی بگیرم...میخواستم امروز نمودار ها و جداول پایان نامه ام رو با SPSS ترسیم کنم و فصل چهارمم رو شروع کنم که اینجوری شد...و به هیچی نرسیدم
اون قدر درد دارم رفتم 3 ساعت خوابیدم!!!!(الان پشیمون شدی از اینکه حالم رو پرسیدی....مگه نه؟!:25r30wi:)
ممنون بایت تبریکت بارلی جونم:thanks:....به قول راوی منظورشون اینه که زیاد حرف زدم که شدم پاسخگووو!!!!:25r30wi:

بارلی

New member
صبح پا شدم عین این خانم های خیلی خوب کل خونه رو تمیز کردم و ناهار درست کردم و... تا دو دقیقه نشستم پای نت نمیدونم چی شد؟! چه حرکت اضافه ای انجام دادم! که رگ گردنم _که به سمت شانه ی چپم میره_ گرفت....یعنی بساطی دارم از اون موقع!!
نتیجه میگیریم که من اصلا نباید یه تصمیم جدی بگیرم...میخواستم امروز نمودار ها و جداول پایان نامه ام رو با SPSS ترسیم کنم و فصل چهارمم رو شروع کنم که اینجوری شد...و به هیچی نرسیدم
اون قدر درد دارم رفتم 3 ساعت خوابیدم!!!!(الان پشیمون شدی از اینکه حالم رو پرسیدی....مگه نه؟!:25r30wi:)
ممنون بایت تبریکت بارلی جونم:thanks:....به قول راوی منظورشون اینه که زیاد حرف زدم که شدم پاسخگووو!!!!:25r30wi:

اخه عزیزم خسته نباشی ... می دونم برای من هم این مورد پیش اومده واقعا درد ناکه...
سعی کن گرم نگهش داری و زیاد حرکت ندیش...
اشکالی نداره گاهی پیش می یاد اگه موضع رو گرم نگه داری زودتر خوب میشه...
یه مسکن ساده هم می تونه درد و ارووم تر کنه ...عزیزم شما اگه حرفم می زنی همش قند ونبات :(40):

aylinn

New member
جاااای همگی واقعا خالی بود خیلی خوب بود این چند روز . شمال کاملا شبیه بهار بود یعنی هواااا خوب بوداااا نه عالیه بود نسیم خنک اصلا یه چیزی شبا که بارون میومد من بال بال میزدم اخه بارونای شمال فرق داره یه جوریه هرجوریه خیلی خوبه . من لذت بردم

الی جون منم خوشحالم که بهت خوش گذشته.

aylinn

New member
شمااال که بودم یه خبر خیلی خوب بهم رسید میگم شماها هم خوشحال بشید ، دختر خالم ۱۰ بود ازدواج کرده بود و بچه دار نمیشد ولی کسی نمیدونست نگو ۲سال پیش تقاضا دادن از بهزیستی بگیرن تا اینکه روز قبل عید بهشون یه پسر خوشگل و چشم ابی ۴ ماهه دادن اسمشم گذاشتن محمد طاها .
دیگه دارن از خوشحالی منفجر میشن خدا رو شکر براش گوسفند کشتن و جشن گرفتن و اینا . اصلا از شدت خوشحالی اونا ما خوشحال شدیم . به نظر من که اتفاق قشنگیه . شاید اگر خودمم جای دختر خالم بودم همین کارو میکردم انشاا... که به سلامت بزرگ بشه و با هم ۳نفری زندگی خوبی داشته باشن . اگر امکانش بود اینجا عکس محمد طاها رو میزاشتم شما هم ببینیدش

واقعا خیلی خبر خوشحال کننده ایه
من خودم همیشه میگم اصلا قرار نیست همه خودشون بچه دار بشن شاید همین بچه دار نشدن فرصتی باشه برای بعضی زوجا که بتونن بچه های بی سرپرست رو خوشحال کنن و اون بچه های معصوم رو که از داشتن نعمت پدر و مادر خوب محرومن از وجود خودشون برخوردار کنن.
واقعا به دخترخالت و همسرشون تبریک میگم متاسفانه همه اینکارو نمیکنن.
انشالله که 3 تایی زندگی خوب و خوشی را در کنار هم داشته باشن و از وجود همدیگه لذت ببرن.:riz304:

aylinn

New member

واااااااااااااااااااااااااااااااااای فانوسی جون شما چرا اصلا مواظب خودت نیستی آخه؟؟؟؟؟؟
نتیجه ای که از این اتفاق میگیریم این نیست که دیگه تصمیم جدی نگیریم و برای زندگیمون برنامه نداشته باشیم.
نتیجه ای که میگیریم اینه که بیشتر مراقب خودمون باشیم.:New (6):

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا