زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fanoosi

New member
بچه ها خیلی سختمه تایپ کنم...وقتی حالم خوب شد پست هایی که مربوط به منه جواب میدم شرمنده

psychology123

New member
سلام سلام:ad54ad:
خوبید دوستان؟!!
این چند وقت اصلا نشد درس بخونم همه چیز پیش اومد.....از یه طرف اطرافیان درک نمی کنن که چرا می خوام بخونم!!!!
می گن مگه نتیجه ازمون رو دادن؟؟؟!!!
بی صبرانه منتظر نتایجم تا تکلیفم معلوم بشه و مخصوصا نشون اطرافیان بدم تا بذارن بدرسم!!!(البته گفته باشم یکم هم تنبلی خودم هم قاطیشه :p )
اما می دونم قبول نیستم چون توی تخمین رتبه رتبم شده 46 و حتی اگه دقیقا همین باشه باز قبول نمی شم چونکه تهران فقط حدود 30 نفر ظرفیت داره :65d6a5d6s:
بعضی وقتا پیش خودم می گم کاشکی شهرستان رو هم زده بودم.....نمی دونم کار درستی کردم یا نه:33:

psychology123

New member
رررررررررااااااااوی جان مدیررررررررر جان زود زود برگرد
امیدوارم هرجاااا که هستی سلامت باشی و حسابی بهت خوش بگذره :4d564ad6:

taranom92

New member
خوبید دوستان؟!!
این چند وقت اصلا نشد درس بخونم همه چیز پیش اومد.....از یه طرف اطرافیان درک نمی کنن که چرا می خوام بخونم!!!!
بی صبرانه منتظر نتایجم تا تکلیفم معلوم بشه و مخصوصا نشون اطرافیان بدم تا بذارن بدرسم!!!(البته گفته باشم یکم هم تنبلی خودم هم قاطیشه :p )
اما می دونم قبول نیستم چون توی تخمین رتبه رتبم شده 46 و حتی اگه دقیقا همین باشه باز قبول نمی شم چونکه تهران فقط حدود 30 نفر ظرفیت داره :65d6a5d6s:
بعضی وقتا پیش خودم می گم کاشکی شهرستان رو هم زده بودم.....نمی دونم کار درستی کردم یا نه:33:
سلام عزیزم خوبی؟علوم پزشکی حتی شهرستان هاش هم اساتیدخوبی داره یکی ازدوستام زاهدان میخوندخیلی راضی نبوددرحدتهران امامیگفت اساتیدپروازی داریم حالازاهدان به کنار دانشگاه کاشان میدونم رویکردش ذهن آگاهیه ؛ذهن آگاهی هم درمان جدیدیه
یکی ازدوستای دیگه ام دوستش کرمانشاه میخوندراضی بود درکل بهترازعلومه
امیدوارم که قبول بشی اونم تهراااان
اگه هدفتومشخص کردی پس بخاطرش بجنگ حتی سالهاطول بکشه که بعدناامیدنشی وبگی ای کاش...
اگه هدف فقط قبولیه وفرصت ویرایش هست شهرستان هاروهرکدوم که دوست داری روانتخاب کن بنظرم حیف شدشیرازحذف شددانشگاه خوبی بود
امیدوارم امسال نتیجه ی مطلوبتوبگیری وقبول شی نیازبه خوندن دوباره نباشه

taranom92

New member
دوستای گلم
خوووبین؟
من دوست دارم برم آمار‏(برای کنکوربهداشت‏)اماکلاسای سنافقط تهران تشکیل میشن ومنم تهران نیستم بایدچکارکنم آمار روخوب یادبگیرم؟شمانرم افزاریافیلم یاهرفایل صوتی هرچیزدیگه ای برای تقویت آماروزارت بهداشت سراغ دارین؟
اگه نمیشه اینجاجواب بدین پیغام خصوصی بدین بی نهایت ازلطفتون ممنونم

آخرین ویرایش:

psychology123

New member
سلاااااااااام ترنم نازنین:ad54ad:
ممنونم از اطلاعات و حرفای قشنگت عزیزم.:riz304:
دوباره اهدافم اومد جلوی چشممم:(40): و سرشار از انرژِی شدم. :4d564ad6:
واقعا کمک کننده بود
از دست این مسولین با این پرسه طولانی و تمدیدهای مکرر.......

psychology123

New member
کتاب امار زیستی رو از بچه ها شنیدم اما خودم نداشتم.
بعد از اومدن نتایج تصمیم دارم برم یک سری کتابای معرفی شده رو ببینم و اگه مناسب بود بخرم.
امیدوارم دوستای خوبم بیشتر بتونن کمکتون کنن و البته اگه چیز خوبی رو پیدا کردم حتما اینجا می گم
مووووووفق باشی عزیزم
خدانگهدار
:bunnyearsmiley:

taranom92

New member
بعد از اومدن نتایج تصمیم دارم برم یک سری کتابای معرفی شده رو ببینم و اگه مناسب بود بخرم.
امیدوارم دوستای خوبم بیشتر بتونن کمکتون کنن و البته اگه چیز خوبی رو پیدا کردم حتما اینجا می گم
مووووووفق باشی عزیزم
خدانگهدار
[/
QUOTE]

عزیزم مطمئنم که به هدفای قشنگ میرسی کافیه خودتوتوی ده سال دیگه تصورکنی متوجه تغییرات درونت میشی وتلاشت روزیادترمیکنی دوست جونم
مرسی ازاطلاعاتت
من برای اماراین کتابارودارم والان از اینامیخونم اصول وروش های آمارزیستی؛ودرسنامه جامع آمارزیستی و ی سنجش تکمیلی که خلاصه ی دلاوره

yazdan

New member
مووووووفق باشی عزیزم
خدانگهدار
[/
QUOTE]

عزیزم مطمئنم که به هدفای قشنگ میرسی کافیه خودتوتوی ده سال دیگه تصورکنی متوجه تغییرات درونت میشی وتلاشت روزیادترمیکنی دوست جونم
مرسی ازاطلاعاتت
من برای اماراین کتابارودارم والان از اینامیخونم اصول وروش های آمارزیستی؛ودرسنامه جامع آمارزیستی و ی سنجش تکمیلی که خلاصه ی دلاوره

فقط آمارزیستی
بنظرمن آمار و زبان دروسی هستن که یا ی نفر از پایه خوندتشون یا حالا که ی سال به آزمون مونده باید ی میانبری براشونپیداکنه
اون میانبر برا آمار بنظرمن همین درسنامه میتونه باشه.
آمار و زبان بی نهایت سوال ممکن داره.یعنی اونقدر گستردس که بازم نکته دارن.پیشنهاد من اینه که نمره آمارتو باکمک روش تحقیق و تسلط روی 2یا3فصل آمار بگیری(بخصوص فصلای اول که راحتن و بخاطر بودجه بندی طراحا مجبورن ازشون سوال بدن)
زبانم در حد رفع حاجت بخون.
مبادا بخاطر اینا از سایر دروس غافل بشی.ریسکه.من حدود20ماه لغت خوندم و کمی هم گرامر اما دست آخر حدود20درصد زدم.این یعنی فاجعه.چون اگه این وقت رو به دروس ضریب بالایی مث شخصیت و روان درمانی اختصاص میدادم چه بسا بهتر میبود.دست کم سوالات اونا محدودن و حتی میشه حفظشون کرد

- - - Updated - - -

مشاور عالی سازمان سنجش آموزش کشور همچنین از اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد 92 در هفته اول شهریور خبر داد

دست خودت نیست دیگه!!! کلآ خوش خبری

yazdan

New member
واقعا خیلی خبر خوشحال کننده ایه
من خودم همیشه میگم اصلا قرار نیست همه خودشون بچه دار بشن شاید همین بچه دار نشدن فرصتی باشه برای بعضی زوجا که بتونن بچه های بی سرپرست رو خوشحال کنن و اون بچه های معصوم رو که از داشتن نعمت پدر و مادر خوب محرومن از وجود خودشون برخوردار کنن.
واقعا به دخترخالت و همسرشون تبریک میگم متاسفانه همه اینکارو نمیکنن.
انشالله که 3 تایی زندگی خوب و خوشی را در کنار هم داشته باشن و از وجود همدیگه لذت ببرن.:riz304:

خواستم ی نظری درباره پست الی بدم دیدم آیلین همه چیو گفته دیدم بهتره نوشتشو اکو بدم

yazdan

New member
خوبید دوستان؟!!

سلام
خوبید؟همسرتونم امیدوارم خوب باشن
123عزیز یادتون نره که ارشد تنها یک وسیلس برای نزدیک شدن به هدفهای نهاییمون.تهران بودن برای کسی مثل شما واقعآ ی اولویته پس بیخودی خودتونو با فکار آزار دهنده اذیت نکنید.تا آزمون ارشد هست زندگی باید کرد

yazdan

New member
سلام عزیزم خوبی؟علوم پزشکی حتی شهرستان هاش هم اساتیدخوبی داره یکی ازدوستام زاهدان میخوندخیلی راضی نبوددرحدتهران امامیگفت اساتیدپروازی داریم حالازاهدان به کنار دانشگاه کاشان میدونم رویکردش ذهن آگاهیه ؛ذهن آگاهی هم درمان جدیدیه
یکی ازدوستای دیگه ام دوستش کرمانشاه میخوندراضی بود درکل بهترازعلومه
امیدوارم که قبول بشی اونم تهراااان
اگه هدفتومشخص کردی پس بخاطرش بجنگ حتی سالهاطول بکشه که بعدناامیدنشی وبگی ای کاش...
اگه هدف فقط قبولیه وفرصت ویرایش هست شهرستان هاروهرکدوم که دوست داری روانتخاب کن بنظرم حیف شدشیرازحذف شددانشگاه خوبی بود
امیدوارم امسال نتیجه ی مطلوبتوبگیری وقبول شی نیازبه خوندن دوباره نباشه

من هی میگم این ترنم شکل قبولیای سال آیندس شما باز بگید نه.ببینید چقدر مصممه!!!!!!!!!!
ترنم چان همین فرمون برو قبولی

taranom92

New member
من هی میگم این ترنم شکل قبولیای سال آیندس شما باز بگید نه.ببینید چقدر مصممه!!!!!!!!!!
ترنم چان همین فرمون برو قبولی

مررررسی آقا یزدان

- - - Updated - - -

رااااوی جون برگرد دیگه مادلمون تنگ شده

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا