parand
Well-known member
باشه میگم خب ...:riz481:
من دیگه برم . شب خوب بخوابی پرند جووونم :ad54ad:
افرررررین .....
مرسی از اینکه اومدی...............
شبت خوش عزیزدلم. خوابای رنگی ببینی...........:rose::rose:
باشه میگم خب ...:riz481:
من دیگه برم . شب خوب بخوابی پرند جووونم :ad54ad:
سلام بارلی جانمسلما رتبه تخمین رتبمون با رتبه اصلیمون متفاوتخواهد بود چون همه افرادی که تو کنکور شرکت کردن تو تخمین رتبه که شرکت نکردن مثلا تو رشته ما فقط97 نفر تو تخمین رتبه شرکت کردن که البته به جز کسانی که خوب کنکور دادن منتهی ازاین سایت مطلع نبودن اکثر کسانی که تو تخمین رتبه شرکت کردن احتمال قبولیشون روبالا میدیدن.بنابراین کسانی که تو تخمین رتبه رتبشون بالای30 هست رتبه اصلیشون 2 برابر یا نزدیک به دو برابر خواهد شد . رتبه کسانی که توتخمین رتبه بین 10 تا 30 هستن حدودا 10 الی 20 نفر اضافه میشه و رتبه کسانی که توتخمین رتبه تک رقمی بودن به احتمال زیاد تک رقمی باقی میمونه یا حداکثر تا 15میشه.رتبه من پارسال تو تخمین رتبه 70 بود و رتبه اصلیم 120 شد.به هر حال امیدوارم رتبه های امسالمون به رتبهتخمین رتبمون نزدیک تر باشه.
پارسال تخمین رتبه خیلی خوب عمل کرد....مثلا من توی تخمین رتبه 6 بودم و رتبه ی اصلیم هم 7 بود .... برای بقیه ی بچه های کلاسمون هم همینطور بود
سلاااااااام آیلین جونم:ad54ad:. خوبی عزیزدلم........؟؟؟؟؟
من اومدم شما رفتی......:sadsmiley:
عزیزم نگران نباااش حتما قبپل میشی...........:smiliess (4):..
مررررررررسی بارلی جونم.....40)::thanks:
یه نگاهی به پستاتون انداختم بابا چقد نگرانید مطمينم همتون قبولی.............:a2d3:
من که دلم روشنه.............
خدا کنه زودتر برگرده مسند مدیریتو بگیره........![]()
راووووی جون زود بیاااااااااااا...............
انشالله همیشه به شادی و عروسی عزیزم
والا فعلا که خواب حرومه....گوشیم رو گم کردم!!!
سلام
من براساس وضعیت پارسال گفتم و البته نمیگم دقیقا اونطوری که من گفتم میشه .
منم نگفتم که رتبمون دقیقا 2 برابر میشه گفتم نزدیک به دو برابر میشه که البته امسال بر اساس تغییراتی که در سیستم تخمین رتبه ایجاد کردن احتمالا امسال رتبه هامون تو تخمین رتبه به رتبه های اصلیمون نزدیک تر باشه.
تا چه حد می توان به تخمین رتبه علوم پزشکی اعتماد کرد؟ - کارشناسي ارشد, دکتری, دستیاری وزارت بهداشت
بله درسته و در ادامه هم نوشته:
تجربه سال قبل در نرم افزار تخمین رتبه(در ماه مرداد) اینگونه بود:1: کسانیکه در مرداد ماه سال قبل رتبه تک رقمی در رشته خود را داشتند، در کارنامه کنکور خود نیز رتبه تک رقمی کسب کرده بودند2: کسانیکه در نرم افزار رتبه های 10 تا 20 کسب کرده بودند، در کارنامه کنکور اصلی 10 الی 15 نفر به رتبه آنها افزوده شده بود.3: کسانیکه در نرم افزار رتبه ی بالاتر کسب نمودند تقریبا رتبه ی آنها در کنکور 2 یا 3 برابر شده بود.باز هم می گوییم این اصل مربوط به سال قبل است ولی تا حد زیادی می توان به امسال نیز تعمیم داد.
و در آخر این بحثم :
امیدوارم امسال رتبه های اصلیمون به رتبه تخمین رتبمون خیلی خیلی خیلی نزدیک باشه.
مرسی عزیزم........
چرا فانوسی جونم.....؟؟ یادت نیست اخرین بار کجا گذاشتیش؟؟؟؟؟؟؟
نگراان نباش پیدا میشه........
منم خیلی عینک و گوشی گم میکنم تجربه نشون داده پیدا میشه..........:motat:
خدا کنه زودتر برگرده مسند مدیریتو بگیره........![]()
راووووی جون زود بیاااااااااااا...............
منم میگم گوش نمیدن
رها جان میشه لطف کنید این تاپیک فیلمو باز کنید بریم پی کارمون؟انقدر این چندروز اینجا نطق کردم بچه ها ذله شدن از دستم.
فانوسی جان تونستی گوشیتو پیدا کنی؟
درکل همچنان کار ما با اما و اگره وبهتره تا فانوسی نیومده دعوامون کنه دیگه بحثشو نکنیم
تو آدرسی که گذاشتی چکیده حرف منو نوشته:
کار نرم افزار تخمین رتبه، نمایش وضعیت شما بین شرکت کنندگانی ست که احتمال قبولی را در خود دیده اند که به این سایت آمده اند.
پس اگر شما هم فکر می کنید احتمال دارد که امسال قبول شوید به رتبه ثبت شده در سیستم تخمین رتبه اطمینان کنید. دائما با خود نگویید که ای کاش تعداد نفرات تخمین رتبه بیشتر بود. به شما اطمینان می دهیم اگر کلیه افراد شرکت کننده در رشته شما به اینجا می آمدند رتبه شما تفاوت فاحشی نخواهد داشت. زیرا شما بین بهترین ها در حال رتبه بندی هستید.
سلام فانوسی عزیزم ... مرسی خوبم ... شما چطوری؟سلام بارلی جان......سلام جناب یزدان
خوب هستید؟
آره خداروشکر....پیدا شد
ممنون آیلین جون که پرس و جو کردی...
آغا دیشب خواب می دیدم تو تاپیک زنگ تفریحمون، حسابی بحث رتبه و کنکور و سیستم تخمین رتبه و ... راه افتاده...انشالله تعبیرش برعکسه دیگه!!!!
مگه نه دوستای خوبم؟!!!