زنگ تفریح ارشد روانشناسی

نظرتون چیه زنگ تفریح تا آزمون ارشد ۹۳ بسته شه؟؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

yazdan

New member
سلام بارلی جانمسلما رتبه تخمین رتبمون با رتبه اصلیمون متفاوتخواهد بود چون همه افرادی که تو کنکور شرکت کردن تو تخمین رتبه که شرکت نکردن مثلا تو رشته ما فقط97 نفر تو تخمین رتبه شرکت کردن که البته به جز کسانی که خوب کنکور دادن منتهی ازاین سایت مطلع نبودن اکثر کسانی که تو تخمین رتبه شرکت کردن احتمال قبولیشون روبالا میدیدن.بنابراین کسانی که تو تخمین رتبه رتبشون بالای30 هست رتبه اصلیشون 2 برابر یا نزدیک به دو برابر خواهد شد . رتبه کسانی که توتخمین رتبه بین 10 تا 30 هستن حدودا 10 الی 20 نفر اضافه میشه و رتبه کسانی که توتخمین رتبه تک رقمی بودن به احتمال زیاد تک رقمی باقی میمونه یا حداکثر تا 15میشه.رتبه من پارسال تو تخمین رتبه 70 بود و رتبه اصلیم 120 شد.به هر حال امیدوارم رتبه های امسالمون به رتبهتخمین رتبمون نزدیک تر باشه.

آیلین سلام
البته بنظرم کمی سخت گرفتی،خودت میگی 70 بودی شدی 120 پس براکسی که رتبش50 شده باشه ممکنه بشه 75
و کسی که رتبش 30 باشه فوقش بشه 45تا50
ببخشی من هرچی میگردم نیمه خالی تو این لیوان پیدا نمیکنم.

yazdan

New member
پارسال تخمین رتبه خیلی خوب عمل کرد....مثلا من توی تخمین رتبه 6 بودم و رتبه ی اصلیم هم 7 بود .... برای بقیه ی بچه های کلاسمون هم همینطور بود

منم میگم گوش نمیدن
رها جان میشه لطف کنید این تاپیک فیلمو باز کنید بریم پی کارمون؟انقدر این چندروز اینجا نطق کردم بچه ها ذله شدن از دستم.

aylinn

New member
سلاااااااام آیلین جونم:ad54ad:. خوبی عزیزدلم........؟؟؟؟؟
من اومدم شما رفتی......:sadsmiley:
عزیزم نگران نباااش حتما قبپل میشی...........:smiliess (4):..

سلام پرند جون
خیلی دلم برات تنگ شده بود کاش بودم

aylinn

New member
خدا کنه زودتر برگرده مسند مدیریتو بگیره........
Laie_87B.gif

راووووی جون زود بیاااااااااااا...............

پرند از دید شما مسند مدیریت اینجوریه؟؟؟؟:25r30wi:

yazdan

New member
سلام
من براساس وضعیت پارسال گفتم و البته نمیگم دقیقا اونطوری که من گفتم میشه .
منم نگفتم که رتبمون دقیقا 2 برابر میشه گفتم نزدیک به دو برابر میشه که البته امسال بر اساس تغییراتی که در سیستم تخمین رتبه ایجاد کردن احتمالا امسال رتبه هامون تو تخمین رتبه به رتبه های اصلیمون نزدیک تر باشه.

تا چه حد می توان به تخمین رتبه علوم پزشکی اعتماد کرد؟ - کارشناسي ارشد, دکتری, دستیاری وزارت بهداشت

درکل همچنان کار ما با اما و اگره وبهتره تا فانوسی نیومده دعوامون کنه دیگه بحثشو نکنیم

تو آدرسی که گذاشتی چکیده حرف منو نوشته:
کار نرم افزار تخمین رتبه، نمایش وضعیت شما بین شرکت کنندگانی ست که احتمال قبولی را در خود دیده اند که به این سایت آمده اند.

پس اگر شما هم فکر می کنید احتمال دارد که امسال قبول شوید به رتبه ثبت شده در سیستم تخمین رتبه اطمینان کنید. دائما با خود نگویید که ای کاش تعداد نفرات تخمین رتبه بیشتر بود. به شما اطمینان می دهیم اگر کلیه افراد شرکت کننده در رشته شما به اینجا می آمدند رتبه شما تفاوت فاحشی نخواهد داشت. زیرا شما بین بهترین ها در حال رتبه بندی هستید.

aylinn

New member
بله درسته و در ادامه هم نوشته:
تجربه سال قبل در نرم افزار تخمین رتبه(در ماه مرداد) اینگونه بود:1: کسانیکه در مرداد ماه سال قبل رتبه تک رقمی در رشته خود را داشتند، در کارنامه کنکور خود نیز رتبه تک رقمی کسب کرده بودند2: کسانیکه در نرم افزار رتبه های 10 تا 20 کسب کرده بودند، در کارنامه کنکور اصلی 10 الی 15 نفر به رتبه آنها افزوده شده بود.3: کسانیکه در نرم افزار رتبه ی بالاتر کسب نمودند تقریبا رتبه ی آنها در کنکور 2 یا 3 برابر شده بود.باز هم می گوییم این اصل مربوط به سال قبل است ولی تا حد زیادی می توان به امسال نیز تعمیم داد.

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
و در آخر این بحثم :
امیدوارم امسال رتبه های اصلیمون به رتبه تخمین رتبمون خیلی خیلی خیلی نزدیک باشه.

yazdan

New member
بله درسته و در ادامه هم نوشته:
تجربه سال قبل در نرم افزار تخمین رتبه(در ماه مرداد) اینگونه بود:1: کسانیکه در مرداد ماه سال قبل رتبه تک رقمی در رشته خود را داشتند، در کارنامه کنکور خود نیز رتبه تک رقمی کسب کرده بودند2: کسانیکه در نرم افزار رتبه های 10 تا 20 کسب کرده بودند، در کارنامه کنکور اصلی 10 الی 15 نفر به رتبه آنها افزوده شده بود.3: کسانیکه در نرم افزار رتبه ی بالاتر کسب نمودند تقریبا رتبه ی آنها در کنکور 2 یا 3 برابر شده بود.باز هم می گوییم این اصل مربوط به سال قبل است ولی تا حد زیادی می توان به امسال نیز تعمیم داد.

:smilies::21:

- - - Updated - - -

و در آخر این بحثم :
امیدوارم امسال رتبه های اصلیمون به رتبه تخمین رتبمون خیلی خیلی خیلی نزدیک باشه.

اینو خوب اومدی
چه خبرا؟به چی مشغولی این روزا؟

fanoosi

New member

مرسی عزیزم........
چرا فانوسی جونم.....؟؟ یادت نیست اخرین بار کجا گذاشتیش؟؟؟؟؟؟؟
نگراان نباش پیدا میشه........
منم خیلی عینک و گوشی گم میکنم تجربه نشون داده پیدا میشه..........
:motat:

من گم نکرده بودم...سپرده بودم دست جناب همسر....یه جا جامونده بود....بعد من هر چی فکر میکردم میگفتم آخرین بار سپردمش به تو...ایشونم میگفتند نخیرم برگردوندم دست خودت!!!!!:25r30wi:
ولی الحمدلله پیدا شد!

fanoosi

New member
خدا کنه زودتر برگرده مسند مدیریتو بگیره........
Laie_87B.gif

راووووی جون زود بیاااااااااااا...............

آره...منم دلتنگشم...وقتی نیست یه چیزی کمه...
کاش زودتر برگرده...
(پرند جونم عاشق این شکلکه شدم!!چه باحالهههههههه! راوی بیاد کلی باهاش ذوق میکنه!)

آخرین ویرایش:

fanoosi

New member
منم میگم گوش نمیدن
رها جان میشه لطف کنید این تاپیک فیلمو باز کنید بریم پی کارمون؟انقدر این چندروز اینجا نطق کردم بچه ها ذله شدن از دستم.

اتفاقا خوب شد تاپیک فیلمو بستن...باعث شد شما راه گم کنید بیاید اینجا!:25r30wi:

fanoosi

New member
درکل همچنان کار ما با اما و اگره وبهتره تا فانوسی نیومده دعوامون کنه دیگه بحثشو نکنیم

تو آدرسی که گذاشتی چکیده حرف منو نوشته:
کار نرم افزار تخمین رتبه، نمایش وضعیت شما بین شرکت کنندگانی ست که احتمال قبولی را در خود دیده اند که به این سایت آمده اند.

پس اگر شما هم فکر می کنید احتمال دارد که امسال قبول شوید به رتبه ثبت شده در سیستم تخمین رتبه اطمینان کنید. دائما با خود نگویید که ای کاش تعداد نفرات تخمین رتبه بیشتر بود. به شما اطمینان می دهیم اگر کلیه افراد شرکت کننده در رشته شما به اینجا می آمدند رتبه شما تفاوت فاحشی نخواهد داشت. زیرا شما بین بهترین ها در حال رتبه بندی هستید.

:whistle: آغا دیشب خواب می دیدم تو تاپیک زنگ تفریحمون، حسابی بحث رتبه و کنکور و سیستم تخمین رتبه و ... راه افتاده...انشالله تعبیرش برعکسه دیگه!!!!
مگه نه دوستای خوبم؟!!!

آخرین ویرایش:

aylinn

New member
:whistle: آغا دیشب خواب می دیدم تو تاپیک زنگ تفریحمون، حسابی بحث رتبه و کنکور و سیستم تخمین رتبه و ... راه افتاده...انشالله تعبیرش برعکسه دیگه!!!!
مگه نه دوستای خوبم؟!!!

فانوسی جون مطمئنی تو خوابت دیدی؟:21:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا