م.صفری
New member
تا اونجا ک من میدونم خوابگاه ربطی به وام ندارهبرای گرفتن خوابگاه باید قسط های عقب مونده رو داد؟ از کجا پرسیدید؟
اما ابنو مطمئن نیستم
تا اونجا ک من میدونم خوابگاه ربطی به وام ندارهبرای گرفتن خوابگاه باید قسط های عقب مونده رو داد؟ از کجا پرسیدید؟
دهه هفتادیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟!!!:25r30wi:
با افتخار میگم دهه 60 میباشم
68 به بالا هم جزو شکوفه های انقلاب میباشن ...بعله ..دلتو خوش نکن ...اگه 67 بودی میگفتیم یه سال جنگ رو تجربه نمودی .. بعله ..:motat:
- - - Updated - - -
دهه هفتادیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟!!!:25r30wi:
با افتخار میگم دهه 60 میباشم
68 به بالا هم جزو شکوفه های انقلاب میباشن ...بعله ..دلتو خوش نکن ...اگه 67 بودی میگفتیم یه سال جنگ رو تجربه نمودی .. بعله ..:motat:
- - - Updated - - -
بابا بزرگ عینکتو زدیییی؟؟؟
67 رو کنار اسمم نمیببنی؟؟؟:14:
- - - Updated - - -
بابا بزرگ عینکتو زدیییی؟؟؟
67 رو کنار اسمم نمیببنی؟؟؟:14:
خب گفتم شاید اون سنت باشه ..مثلا 67 سالت باشه ..خوب موندیا ....بازم جزو شکوفه انتقلاب میباشی .. اگه شش ماهه اول باشی یکم خوبه ..شش ماهه دوم 67 باشی بازم شکوفه انقلاب محسوب میشی ..![]()
خب گفتم شاید اون سنت باشه ..مثلا 67 سالت باشه ..خوب موندیا ....بازم جزو شکوفه انتقلاب میباشی .. اگه شش ماهه اول باشی یکم خوبه ..شش ماهه دوم 67 باشی بازم شکوفه انقلاب محسوب میشی ..![]()
:mad_majidonline:
نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی
نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی
خب اشتباه گفتی .. سوختی برو بیرون ..دهه شصت میباشیم ..مثل شماهم شکوفه انقلاب نمیباشیم .. خسیس هم نسیتیم(قابل توجه) ..بعد ..همینا دیگه ..:motat:
- - - Updated - - -
نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی
خب اشتباه گفتی .. سوختی برو بیرون ..دهه شصت میباشیم ..مثل شماهم شکوفه انقلاب نمیباشیم .. خسیس هم نسیتیم(قابل توجه) ..بعد ..همینا دیگه ..:motat:
- - - Updated - - -
من سوختم یا تووو؟
خسیس هم خودتییی بابابزرگ جر زن
- - - Updated - - -
من سوختم یا تووو؟
یا تو سوخت....من خسیسم؟ هوم؟؟!:21:
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
من سوختم یا تووو؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
بلههه
یادته شیرینی ندادی؟ هوم؟:New (6):
پس انگار گرگان خسیس بازی دراورده اضافه نکرده. به شما چه واحدایی دادند؟چندروز در هفته؟سلام
ولی شهر کرد قرار بود 4 تا بگیره اما 6 تا گرفته :smilies:
شیراز قبول شدید؟
این اطلاعات از کجا دارید شیراز که هنوز ثبت نام حضوری نکرده
پس انگار گرگان خسیس بازی دراورده اضافه نکرده. به شما چه واحدایی دادند؟چندروز در هفته؟
اینجور که متوجه شدم نپرسیدین ...ولی مرسی
بچه ها من که رفته بودم گرگان اونجا همون 4 نفر روزانه و 4 نفر بین الملل قبول شده بودن
همونجا پیش خودم گفتم اینا که ظرفیتارو اضافه نکردن پس چطور من قبول شدم؟؟؟!!!
دانشگاهای دیگه هم همینطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟
من اومدم رشت واسه ثبت نام... ولی بر خلاف وعده ای که در مورد دادن خوابگاه داده بودن اینجا به دانشجوهای ارشد و دکتری خوابگاه نمیدن فقط خصوصی یا همون پانسیون ....تازه همونشم زود پر میشه....
منم دقیقا همینو با خودم گفتم
کرمان هم همون 5نفر که قرار بود بگیره رو گرفت
موندم معجزه شده یا خیلیا انتخاب شهر نکردن که من قبول شدم:smiliess (15):
77نفر پذیرش کجا رتبه من کجا:5:
منم دقیقا همینو با خودم گفتم
کرمان هم همون 5نفر که قرار بود بگیره رو گرفت
موندم معجزه شده یا خیلیا انتخاب شهر نکردن که من قبول شدم:smiliess (15):
77نفر پذیرش کجا رتبه من کجا:5: