روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mexin

Well-known member
دهه هفتادیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟!!!:25r30wi:
با افتخار میگم دهه 60 میباشم

68 به بالا هم جزو شکوفه های انقلاب میباشن ...بعله ..دلتو خوش نکن ...اگه 67 بودی میگفتیم یه سال جنگ رو تجربه نمودی .. بعله ..:motat:

- - - Updated - - -

دهه هفتادیاااااااااااااا؟؟؟؟؟؟!!!:25r30wi:
با افتخار میگم دهه 60 میباشم

68 به بالا هم جزو شکوفه های انقلاب میباشن ...بعله ..دلتو خوش نکن ...اگه 67 بودی میگفتیم یه سال جنگ رو تجربه نمودی .. بعله ..:motat:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

بابا بزرگ عینکتو زدیییی؟؟؟
67 رو کنار اسمم نمیببنی؟؟؟:14:

mexin

Well-known member

- - - Updated - - -

بابا بزرگ عینکتو زدیییی؟؟؟
67 رو کنار اسمم نمیببنی؟؟؟:14:

خب گفتم شاید اون سنت باشه ..مثلا 67 سالت باشه ..خوب موندیا ....بازم جزو شکوفه انتقلاب میباشی .. اگه شش ماهه اول باشی یکم خوبه ..شش ماهه دوم 67 باشی بازم شکوفه انقلاب محسوب میشی .. :whistle:

Ana67

Well-known member
خب گفتم شاید اون سنت باشه ..مثلا 67 سالت باشه ..خوب موندیا ....بازم جزو شکوفه انتقلاب میباشی .. اگه شش ماهه اول باشی یکم خوبه ..شش ماهه دوم 67 باشی بازم شکوفه انقلاب محسوب میشی .. :whistle:

:mad_majidonline:
نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی

mexin

Well-known member
نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی

خب اشتباه گفتی .. سوختی برو بیرون ..دهه شصت میباشیم ..مثل شماهم شکوفه انقلاب نمیباشیم .. خسیس هم نسیتیم(قابل توجه) ..بعد ..همینا دیگه ..:motat:

- - - Updated - - -

نخیر سنم نیست
بهت میاد دهه 50 باشی

خب اشتباه گفتی .. سوختی برو بیرون ..دهه شصت میباشیم ..مثل شماهم شکوفه انقلاب نمیباشیم .. خسیس هم نسیتیم(قابل توجه) ..بعد ..همینا دیگه ..:motat:

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

من سوختم یا تووو؟
خسیس هم خودتییی بابابزرگ جر زن

mexin

Well-known member

- - - Updated - - -

من سوختم یا تووو؟

یا تو سوخت....من خسیسم؟ هوم؟؟!:21:

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

من سوختم یا تووو؟

Ana67

Well-known member

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

بلههه
یادته شیرینی ندادی؟ هوم؟:New (6):

fifi

New member
شیراز قبول شدید؟
این اطلاعات از کجا دارید شیراز که هنوز ثبت نام حضوری نکرده

تو انجمن انفورماتيك اكثر دوستان قبولي عضو هستن و اعلام كردن كجا قبول شدن و ماها اكثرا همكلاسي هامونو شناسايي كرديم.مثلا شهيد بهشتي اولش 4 نفر پذيرش داشت ولي الان 5 نفر اعلام كردن قبول شدن.
بله شيراز قبول شدم.

م.صفری

New member
پس انگار گرگان خسیس بازی دراورده اضافه نکرده. به شما چه واحدایی دادند؟چندروز در هفته؟

من هنو انتخاب واحد نکردم نمدونم والله
من 4شنبه رفتم فقط ستاد مرکزی باز بود همه جا بسته بود حتی نشد یکم اطلاعات بگیرم

mamaie

New member
من اومدم رشت واسه ثبت نام... ولی بر خلاف وعده ای که در مورد دادن خوابگاه داده بودن اینجا به دانشجوهای ارشد و دکتری خوابگاه نمیدن فقط خصوصی یا همون پانسیون ....تازه همونشم زود پر میشه....

ف.محمدی

New member
mexin من فهیمه محمدی ام قرار بود واسم از دوستات سوال بپرسی واسم ...پرسیدی واسم؟ممنون...

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

mexin

Well-known member
اینجور که متوجه شدم نپرسیدین ...ولی مرسی

عرض کردم ..پرسیدم ...دانشجوی پزشکی هستن دوستام ..خوابگاه پزشکی ها جداست تقریبا از سایر رشته ها و دانشکده شون فقط پزشکی ....شبانه و بین الملل رو اصلا خبر نداشتن و نمیدونستن کجان ..شاید هم بهشون خوابگاه ندادن ..در کل گفتن از شبانه بین الملل خبر نداریم ...

کرهانی

New member
بچه ها من که رفته بودم گرگان اونجا همون 4 نفر روزانه و 4 نفر بین الملل قبول شده بودن
همونجا پیش خودم گفتم اینا که ظرفیتارو اضافه نکردن پس چطور من قبول شدم؟؟؟!!!
دانشگاهای دیگه هم همینطور بود؟؟؟؟؟؟؟؟

منم دقیقا همینو با خودم گفتم
کرمان هم همون 5نفر که قرار بود بگیره رو گرفت
موندم معجزه شده یا خیلیا انتخاب شهر نکردن که من قبول شدم:smiliess (15):
77نفر پذیرش کجا رتبه من کجا:5:

کرهانی

New member
من اومدم رشت واسه ثبت نام... ولی بر خلاف وعده ای که در مورد دادن خوابگاه داده بودن اینجا به دانشجوهای ارشد و دکتری خوابگاه نمیدن فقط خصوصی یا همون پانسیون ....تازه همونشم زود پر میشه....

آره کرمانم گفت ترم اول جا نداریم و برین خودگردان بعد ما ترم دو و سه بهتون میدیم ترم آخرم نمیدیم:thumbsdownsmileyani
یه تعهد نامه محضری هم گفتن پرکنیم واسه خوابگاه
کلا حال میکنند دانشجو رو جون به لب کنن بعد خوابگاه بدن:14:

mexin

Well-known member

وااااااااااااا...خب معلومه دیگه ..اکثرا از دانشگاههی تهران بهشتی و ایران ظرفیت رو کم کرده بودن که احتمال زیاد دوباره به حالت پذیرش پارسال در آوردن دیگه

- - - Updated - - -

وااااااااااااا...خب معلومه دیگه ..اکثرا از دانشگاههی تهران بهشتی و ایران ظرفیت رو کم کرده بودن که احتمال زیاد دوباره به حالت پذیرش پارسال در آوردن دیگه

بالا