ممنون.خیالم راحت شد:ad54ad:
خواهش می کنم... حالا شما هم می تونی زنگ بزنی دانشگاه بپرسی
ممنون.خیالم راحت شد:ad54ad:
ما که 29 تازه می ریم ثبت نام .. احتمالا کلاسامون از زمستون شرو میشه :4d564ad6:كلاساي منم شنبه يكشنبه و دوشنبه ست و از 5 مهر شروع ميشه :tonguesmiley:
شيراز از دوم مهر شروع ميشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl
وااایییییی نه توروخدا از شنبه تا چهارشنبه!!!:14: کدوم دانشگاه هستید؟ آقا چه وضعیتیه ما کارشناسی هم که بودیم انقد روز در هفته نرفتیم
ارشد که همه اکثرا سر کار میرن نباید انقد روزها زیاد باشه من دانشگاه ایران قبول شدم از بچه های ترم های بالا شنیدم دوروز واسشون گذاشته بودن امیدوارم همینطور باشه من تازه از 17 شهریور قرار برم سرکار اون وقت الان که تازه کارم اگه از شنبه تا چهارشنبه هم برم دانشگاه دیگه گل بودو به سبزه نیز اراسته شد :13:
بچه های بهشتی یه سوال!
تعهد محضری برای همون دوتا فرم شماره ۱و۲ هست دیگه؟
من امروز رفتم دفترخونه بهم گفت ۱۰۰ تا ۱۲۰ میگیرم تنظیم کنم!!!!!!!
شما انجام دادید؟ چقدر هزینه کردید؟
فرم صندوق رفاه واسه دانشجوهایی هست که هنوز گواهی یا مدرک موقت یا دانشنامه شونو نگرفتن .. در این صورت باید گواهی صندوق رفاه یا تسویه ی مالی رو از دانشگاه قبلی بگیرن .. اگه هم گواهی موقت دارین دیگه این چیزا رو نمی خواد ( اینارو مو به مو پرسیدم که میگما :5:)
سفيده جون يعني من كه گواهي موقت دارم ديگه نيازي به اين تعهد محضري نيست؟ مطمئني؟
برش دار نگه دار تبرکه :25r30wi:سپیده ی تارمو موونده وسط سوالات:smiliess (12)::25r30wi:
برش دار نگه دار تبرکه :25r30wi:
اره برش میدارم وقتی نیستی اتیشش میزنم ک ظاهر شی:tsimuzpzwoap1t9y3o7
روجو نا سلامتی ویروس شناسیا .. جای این اواتارا وردار عکس یه ویروس خوشگل موشگل تپلی رو بنداز تو آواتارت :mad_majidonline:
مگه ققنوسه؟؟؟؟ :0wi: نکنه توام زالی؟
نه اواتار علمی برا مقطع phd ه، الان واسم زوده.روجو نا سلامتی ویروس شناسیا .. جای این اواتارا وردار عکس یه ویروس خوشگل موشگل تپلی رو بنداز تو آواتارت :mad_majidonline:
:25r30wi::25r30wi: آره راس میگی اینو. یدونه عکس ایبولا براش بذار ببینه چطور catwalk راه میره:riz481:نه اواتار علمی برا مقطع phd ه، الان واسم زوده.تازه ویروس تپلم ندالیم همه ویروسا مانکنن :riz481:
چونکه یونگ خوجل نیست که .. بعدشم اواتار من تاثیر مثبت بر دلها داره و از نظر روانشناسی حسابی اکی هستشخب الان چرا عکس آواتار تو کارل یانگ نیست؟:smiliess (11):
اره:25r30wi:i::25r30wi: آره راس میگی اینو. یدونه عکس ایبولا براش بذار ببینه چطور catwalk راه میره:riz481: