روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

sepideeee

New member
كلاساي منم شنبه يكشنبه و دوشنبه ست و از 5 مهر شروع ميشه :tonguesmiley:
شيراز از دوم مهر شروع ميشه:ahi5slcgm04mi8jqqkl
ما که 29 تازه می ریم ثبت نام .. احتمالا کلاسامون از زمستون شرو میشه :4d564ad6:

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: mahii

مهلا1991

New member
وااایییییی نه توروخدا از شنبه تا چهارشنبه!!!:14: کدوم دانشگاه هستید؟ آقا چه وضعیتیه ما کارشناسی هم که بودیم انقد روز در هفته نرفتیم
ارشد که همه اکثرا سر کار میرن نباید انقد روزها زیاد باشه من دانشگاه ایران قبول شدم از بچه های ترم های بالا شنیدم دوروز واسشون گذاشته بودن امیدوارم همینطور باشه من تازه از 17 شهریور قرار برم سرکار اون وقت الان که تازه کارم اگه از شنبه تا چهارشنبه هم برم دانشگاه دیگه گل بودو به سبزه نیز اراسته شد :13:

دانشگاه گرگان اره منم کارشناسی فقط ترم اخر 5 روز رفتم

fifi

New member
بچه های بهشتی یه سوال!
تعهد محضری برای همون دو‌تا فرم شماره ۱و۲ هست دیگه؟
من امروز رفتم دفترخونه بهم گفت ۱۰۰ تا ۱۲۰ میگیرم تنظیم کنم!!!!!!!
شما انجام دادید؟ چقدر هزینه کردید؟

چه خبره اين همه!!!!!!!!!!
بابا اينجوري كه من بايد تا 700-800تومن همين اول كار خرج كنم!! آخه اين چه وضعشه:mad_majidonline:

ROJO

New member
فرم صندوق رفاه واسه دانشجوهایی هست که هنوز گواهی یا مدرک موقت یا دانشنامه شونو نگرفتن .. در این صورت باید گواهی صندوق رفاه یا تسویه ی مالی رو از دانشگاه قبلی بگیرن .. اگه هم گواهی موقت دارین دیگه این چیزا رو نمی خواد ( اینارو مو به مو پرسیدم که میگما :5:)

سپیده ی تارمو موونده وسط سوالات:smiliess (12)::25r30wi:

fifi

New member
سفيده جون يعني من كه گواهي موقت دارم ديگه نيازي به اين تعهد محضري نيست؟ مطمئني؟

dream2118

New member
بازم به دانشگاه ایران :4d564ad6:امروز داشتم ثبت نام اینترنتی میکردم میگفتم هفت خوان رستم ی باره بگین اسکن شناسنامه همسایه رو هم بزارید :5:الان میبینم که دانشگاه های دیگه ی شعبشونم تو محضرخونه هست این همه تعهد واسه چی ما ی تعهد داشتیم واسه امکانات رفاهی که من ندادم

ممول

New member
:21:پس از من چرا تعهد نگرفتن؟یعنی من لازم نیست در اختیار دولت باشم؟اخ جون

ممول

New member
یه خبری امروز شنیدم نگرانم کرده تو رو خدا بچه های پرستاری جوابمو بدن!!!میگن که ما شش روز هفته رو باید در اختیار دانشگاه باشیم یعنی باید بریم بیمارستان :14::smiliess (2)::smiliess (2):کشیک بدیم اگه اینطور باشه من که شاغلم باید چه خاکی تو سرم بریزم 

sepideeee

New member
سفيده جون يعني من كه گواهي موقت دارم ديگه نيازي به اين تعهد محضري نيست؟ مطمئني؟

نخیر تعهد محضری که نیازه :)) گواهی صندوق رفاه نیاز نیست ... یعنی اینکه ثابت کنی بدهیه قبلی به دانشگات نداره ... واسه مدارک ما اینارو جدا زده .. اشتبا نکنیا
تعهد اصلا بحثش جداس... واسه اینه که موضف باشی در خدمت دولت باشی که اگه نباشی بیان کت بسته ببرنت بازداشتگاه :25r30wi:

آخرین ویرایش:

Mehrnaz B

New member
salam dustan age kasi hast k olumpezeshkie mazandaran ghabool shode khahesh mikonam be man payam bede,man moshkel daram tu sabte name internet:(komakkkkkk

sepideeee

New member
روجو نا سلامتی ویروس شناسیا .. جای این اواتارا وردار عکس یه ویروس خوشگل موشگل تپلی رو بنداز تو آواتارت :mad_majidonline:

ROJO

New member
مگه ققنوسه؟؟؟؟ :0wi: نکنه توام زالی؟

هههه اره ابتین، من ک تو لونش بودم هم جوجوهاش غذا میداد هم بمن:tonguesmiley:
روجو نا سلامتی ویروس شناسیا .. جای این اواتارا وردار عکس یه ویروس خوشگل موشگل تپلی رو بنداز تو آواتارت :mad_majidonline:
نه اواتار علمی برا مقطع phd ه، الان واسم زوده. :) تازه ویروس تپلم ندالیم همه ویروسا مانکنن :riz481:

abtin13

New member
نه اواتار علمی برا مقطع phd ه، الان واسم زوده. :) تازه ویروس تپلم ندالیم همه ویروسا مانکنن :riz481:
:25r30wi::25r30wi: آره راس میگی اینو. یدونه عکس ایبولا براش بذار ببینه چطور catwalk راه میره:riz481:

بالا