خوب وظیفم خوندن بود .. خوندم دیگه :black_eyed: و وقتی وظیفه ی خطیرم رو انجام دادم رفتمواااااااااااااااا شیفیدمون کوجا رف:5:یه دفه همه رو خوند لایک زد رف این چ کاریه دختر:5:
اهان جا داره اینجا من یه نکته ی ظریفیو گوشزد کنم ..اولا شیش نه و شش. ثانیا پووووووووووووووووو؟ واقعا؟ من فکر کردم توام دانشگاه آزاد بودی :2::25r30wi:
خوب وظیفم خوندن بود .. خوندم دیگه :black_eyed: و وقتی وظیفه ی خطیرم رو انجام دادم رفتم![]()
اهان جا داره اینجا من یه نکته ی ظریفیو گوشزد کنم ..
من به سوسیس میگم سوووسیس .. به شکلات میشگم شوکولات .. به شکم میگم شیکم .. به شش میشگم شیش به شکر هم میگم شیییییکر :image170: خیالیه ؟؟؟ :riz481:
)
از بس گفتیا اصلا نطقم کور شداین وظیفه خطیر که میگه میره اونور یه بیت از حافظ رو تو مشاعره از رو کتاب مینویسه و میاد ....کسی ندونه انگار میره اختراعات هوافضا رو انجام میده ...![]()
نه عامو خیالی نیست.شما فقط منو نزن.بقیه حله.اهان جا داره اینجا من یه نکته ی ظریفیو گوشزد کنم ..
من به سوسیس میگم سوووسیس .. به شکلات میشگم شوکولات .. به شکم میگم شیکم .. به شش میشگم شیش به شکر هم میگم شیییییکر :image170: خیالیه ؟؟؟ :riz481:
)
روي گواهي من كه نوشتن تا زمان صدور دانشنامه اعتبار دارد دانشنامه هم كه چند سال آينده ميدن:rolleyessmileyanim:
من سه سال پيش فارغ التحصيل شدم دلم تهنگگگگگگگگگ رفته براي داشنگاه، مث بچه ها ذوق و شوق دارم زود اول مهر شه برم خودكار رنگي بخرم:25r30wi::a2d3:
بچه ها معدل واسه بهداشت تاثیر داره؟ من موقع ثبت نام ی سری نمراتم ثبت نشده بود معدلم بالاتر از الان بود...البته تو برگه که اسکن کردم نوشته با اون تعداد واحد
چقدر استرس بیخود دارم.اما میخوام خیالم راحت شه
اگه طی این مدت دانشجو بودی و اون معدل به امضای کارشناس رشته تون دراومده باشه .. فکر نمی کنم مشکلی باشه .. اونا خودشون بعدا معدل اصلیو اخرتو در نظر میگیرن
نه اونجوری مشکلی نداره خیالت راحت ..معاونت آموزشی دانشگاهمون امضا کرده و مهر زده
دانشجو بودم تا همین خرداد ماه....معدلمو دیگه بعدش فرشت ویرایش ندادن عوض کنممیترسم
مرسی عزیزم
یکم دوستم ترسوندم
خواهش گلم
حالا خلاصه تا منو دارین غم نخورین :5:
بعله ...این وسط اومده زبان و ادبیات فارسی واسه ما گذاشته:smiliess (5): .. آخرش دادا ینی آبجی یا آبجی به معنی دادا بدون ش می باشد...؟؟:21:
بچه جون ما پارسال قبول شدیم بالای 200 هزار تومن شیرینی گرفتیم واسه دوستان...خدایی شماها چقد حرج کردین؟؟!:New (6):
مکسین تو و200 تومن :5:
من به هیشکی فعلا شیرینی ندادم چون تا نرم شیراز وضعیتم اصلن مشخص نیس:sadsmiley:
نه ظرفيت ها تغییر نکرده رتبه های پایین هم غیر از تهران دیگه چی میخوان؟شايد ظرفيت ها رو افزايش دادن شايدم رتبه هاي پايين انتخاب دانشگاه نكردن :riz277:
شايدم از عجايب وزارت بهداشته:shocked::shocked: