روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

م.صفری

New member
روز دختر به همه دخترای خوب سایت مباااااااااااااااااارک :riz304::thanks::heart::(40):

sepideeee

New member
اولا شیش نه و شش. ثانیا پووووووووووووووووو؟ واقعا؟ من فکر کردم توام دانشگاه آزاد بودی :2::25r30wi:
اهان جا داره اینجا من یه نکته ی ظریفیو گوشزد کنم ..
من به سوسیس میگم سوووسیس .. به شکلات میشگم شوکولات .. به شکم میگم شیکم .. به شش میشگم شیش به شکر هم میگم شیییییکر :image170: خیالیه ؟؟؟ :riz481:
:))

mexin

Well-known member
خوب وظیفم خوندن بود .. خوندم دیگه :black_eyed: و وقتی وظیفه ی خطیرم رو انجام دادم رفتم :)

این وظیفه خطیر که میگه میره اونور یه بیت از حافظ رو تو مشاعره از رو کتاب مینویسه و میاد ....کسی ندونه انگار میره اختراعات هوافضا رو انجام میده ...:whistle:

mexin

Well-known member
من به سوسیس میگم سوووسیس .. به شکلات میشگم شوکولات .. به شکم میگم شیکم .. به شش میشگم شیش به شکر هم میگم شیییییکر :image170: خیالیه ؟؟؟ :riz481:

به کلوچه هم میگه قاقا نونوچه ....:tonguesmiley::25r30wi:

sepideeee

New member
این وظیفه خطیر که میگه میره اونور یه بیت از حافظ رو تو مشاعره از رو کتاب مینویسه و میاد ....کسی ندونه انگار میره اختراعات هوافضا رو انجام میده ...:whistle:
از بس گفتیا اصلا نطقم کور شد :( الان یه روز و نصفیه نرفتم تو تاپیک مشاعره :(((
اخی بمیرم واسه غربت خودم :riz481:

abtin13

New member
نه عامو خیالی نیست.شما فقط منو نزن.بقیه حله.
می بینم که فضولای محله هم کمر به همت لایک کردن بستن

fatimawz

New member
بچه ها معدل واسه بهداشت تاثیر داره؟ من موقع ثبت نام ی سری نمراتم ثبت نشده بود معدلم بالاتر از الان بود...البته تو برگه که اسکن کردم نوشته با اون تعداد واحد
چقدر استرس بیخود دارم.اما میخوام خیالم راحت شه

nikaesf

New member
پس من چی بگم کهسال 85فارغ التحصیل شدم
روي گواهي من كه نوشتن تا زمان صدور دانشنامه اعتبار دارد دانشنامه هم كه چند سال آينده ميدن:rolleyessmileyanim:
من سه سال پيش فارغ التحصيل شدم دلم تهنگگگگگگگگگ رفته براي داشنگاه، مث بچه ها ذوق و شوق دارم زود اول مهر شه برم خودكار رنگي بخرم:25r30wi::a2d3:

sepideeee

New member
بچه ها معدل واسه بهداشت تاثیر داره؟ من موقع ثبت نام ی سری نمراتم ثبت نشده بود معدلم بالاتر از الان بود...البته تو برگه که اسکن کردم نوشته با اون تعداد واحد
چقدر استرس بیخود دارم.اما میخوام خیالم راحت شه

اگه طی این مدت دانشجو بودی و اون معدل به امضای کارشناس رشته تون دراومده باشه .. فکر نمی کنم مشکلی باشه .. اونا خودشون بعدا معدل اصلیو اخرتو در نظر میگیرن

fatimawz

New member
اگه طی این مدت دانشجو بودی و اون معدل به امضای کارشناس رشته تون دراومده باشه .. فکر نمی کنم مشکلی باشه .. اونا خودشون بعدا معدل اصلیو اخرتو در نظر میگیرن

معاونت آموزشی دانشگاهمون امضا کرده و مهر زده
دانشجو بودم تا همین خرداد ماه....معدلمو دیگه بعدش فرشت ویرایش ندادن عوض کنم :( میترسم

Iris

New member
بعله ...این وسط اومده زبان و ادبیات فارسی واسه ما گذاشته:smiliess (5): .. آخرش دادا ینی آبجی یا آبجی به معنی دادا بدون ش می باشد...؟؟:21:

گفتیم چن وقته از زبان و ادبیات فارسی فاصله گرفتی یه چیزی یادتون بدیم :smiliess (4):
فرقی نمیکنه از هر طرف حساب کنی فرقی نمیکنه دو طرف تساوی با هم برابره دادا=ابجی :smiliess (3):
ش اصلا در این مورد کارایی ندارد نقطه سر خط

Iris

New member

mahsa0

New member
بچه های اقتصاد بهداشت کجایین؟لطفا بگید کجا و با چه رتبه ای قبول شدین؟

mahsa0

New member
شايد ظرفيت ها رو افزايش دادن شايدم رتبه هاي پايين انتخاب دانشگاه نكردن :riz277:
شايدم از عجايب وزارت بهداشته:shocked::shocked:
نه ظرفيت ها تغییر نکرده رتبه های پایین هم غیر از تهران دیگه چی میخوان؟

بالا