matin
New member
متین اگه بخوای به روزنامه ی زرد ما خدشه ای وارد کنی من میدونم و تو) ترجیحا شیرینی تر ... با تشکر
)
اگه روزنامتون قول بده پشت تیم مردمی ما باشه آسیب نمیزنیم بهش
متین اگه بخوای به روزنامه ی زرد ما خدشه ای وارد کنی من میدونم و تو) ترجیحا شیرینی تر ... با تشکر
)
بعله شما هم رسانه ای شدی رفت)))) امان از این رسانه
))
سپیدههه قطعی قطعیه( هی وای من )
بچه هاااا شاااااام مهمون منننننننن
خوب دیگه بچه ها رفتن جارو رو بگیر دستتو به امید خدا شرو کنبسه دیگه برید خونه هاتون یه جعبه شیرینی هم واسه خونواده بگیرید خیلی خوب میشه ها ... ملت انجمنی اعم از مدیریت ها میخان یکم انجمن رو آب و جارو کنن و استراحتی بنمایند ... :bunnyearsmiley:
خوب دیگه بچه ها رفتن جارو رو بگیر دستتو به امید خدا شرو کن)
پس منم بار سفر رو ببندم بیام یزد .. دلم خواستریتاسلاممممممممم منم انتخاب دومم یزدقبول شدم خوابگاه میدن تازه شنیدم خعلی یزدعلوم پزشکیش خوابگاهش باحاله
پس منم بار سفر رو ببندم بیام یزد .. دلم خواست![]()
نه .. ولی خدایی شمال رو که خیلی دوس دارم .. دانشگا تهران رو که می خواستم حذف شداز ظهر که جوابها اومده هرکی گفت من اون شهر قبول شدم گتی کاش منم اونجا بودم .. نقطه ای از کشور مونده بگی کاشکی اونجا هم قبول میشدی ... :tonguesmiley:
پس منم بار سفر رو ببندم بیام یزد .. دلم خواست![]()
بابا شمال ک معتدله بیا عقش کن جدیدا زمستونش بهاره والا بعده چنسال امسال برف اومد همش معتدله پاییزش بارون زیاده من عاشق شمالم خصوصا بارونش...البته مدتیه بارون نمیاد مگه مال کجایی؟؟؟؟؟؟؟/
نه .. ولی خدایی شمال رو که خیلی دوس دارم .. دانشگا تهران رو که می خواستم حذف شد) بعد خوب تعریف میکنن ادم دلش میخواد دیگه چیکارکنم :smiliess (12):
قبولياي شيراز لطفا بگن رشته هاشون چيه؟!