روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
متین اگه بخوای به روزنامه ی زرد ما خدشه ای وارد کنی من میدونم و تو :)) ترجیحا شیرینی تر ... با تشکر :))

اگه روزنامتون قول بده پشت تیم مردمی ما باشه آسیب نمیزنیم بهش :))))) تر ؟؟ چند کیلو ؟؟

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

Iris

New member
خواهران و برادران گرامی مو خسده رفدوم با اجازه تان رفع زحمت میکنم میرم تا برگردم زیاد شولوخ بازی نکنین بابای فهلا:motat:

sepideeee

New member
خوب بچه ها پاشین برین خونتون و دیگه پست نزارین :)) چونکه من سختمه شب که اومدم بشینم 100 صد صفه بخونم :New (6): برین شب بیاین بقیه ی تبریکامونو به هم بگیم :smilies-azardl (113 من دیگه توان موندن پشت سیستم رو ندارم :25r30wi:
روزتون خیلی خیلی خیلی خیلی خوش ...

mexin

Well-known member
بسه دیگه برید خونه هاتون یه جعبه شیرینی هم واسه خونواده بگیرید خیلی خوب میشه ها ... ملت انجمنی اعم از مدیریت ها میخان یکم انجمن رو آب و جارو کنن و استراحتی بنمایند ... :bunnyearsmiley:

sepideeee

New member
بسه دیگه برید خونه هاتون یه جعبه شیرینی هم واسه خونواده بگیرید خیلی خوب میشه ها ... ملت انجمنی اعم از مدیریت ها میخان یکم انجمن رو آب و جارو کنن و استراحتی بنمایند ... :bunnyearsmiley:
خوب دیگه بچه ها رفتن جارو رو بگیر دستتو به امید خدا شرو کن :))

m_mobini

New member
ریتاسلاممممممممم منم انتخاب دومم یزدقبول شدم خوابگاه میدن تازه شنیدم خعلی یزدعلوم پزشکیش خوابگاهش باحاله

mexin

Well-known member
خوب دیگه بچه ها رفتن جارو رو بگیر دستتو به امید خدا شرو کن :))

زود باش ..من بهشون گفتم انجمن رو خلوت کنن ...جارو رو بیار ...شروع کن .الان دوباره ملت میریزن اینجا ....چای هم دم کن واسه شون ..:motat:

mexin

Well-known member
پس منم بار سفر رو ببندم بیام یزد .. دلم خواست :)

از ظهر که جوابها اومده هرکی گفت من اون شهر قبول شدم گتی کاش منم اونجا بودم .. نقطه ای از کشور مونده بگی کاشکی اونجا هم قبول میشدی ... :tonguesmiley:

sepideeee

New member
از ظهر که جوابها اومده هرکی گفت من اون شهر قبول شدم گتی کاش منم اونجا بودم .. نقطه ای از کشور مونده بگی کاشکی اونجا هم قبول میشدی ... :tonguesmiley:
نه .. ولی خدایی شمال رو که خیلی دوس دارم .. دانشگا تهران رو که می خواستم حذف شد :)) بعد خوب تعریف میکنن ادم دلش میخواد دیگه چیکارکنم :smiliess (12):

mamaie

New member
بابا شمال ک معتدله بیا عقش کن جدیدا زمستونش بهاره والا بعده چنسال امسال برف اومد همش معتدله پاییزش بارون زیاده من عاشق شمالم خصوصا بارونش...البته مدتیه بارون نمیاد مگه مال کجایی؟؟؟؟؟؟؟/

چه میدونم ... تهرانیم تا حالا یه روز هم از خانواده ام دور نبودم واسه همین نگرانم

mexin

Well-known member
نه .. ولی خدایی شمال رو که خیلی دوس دارم .. دانشگا تهران رو که می خواستم حذف شد :)) بعد خوب تعریف میکنن ادم دلش میخواد دیگه چیکارکنم :smiliess (12):

بشین بچه جون .. هر وقت دانشگاه اردوهای یک دو روزه برگزار کرد تو هم فرت و فرت برو اسمتو بنویس و همه جارو میگردی ....:tonguesmiley:

بالا