روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
تو که همه چیو گفتی خوب یهو رتبتونم بگو دیگه :)

- - - Updated - - -

نووه ی گلم :bunnyearsmiley:

ما رتبمون بالاتر از شماست :))) همیشه یادت باشد اگر حتی خون در رگانت هست و به قرمزی اش مینازی اگر پهنای آسمانت را بگیرند در هفت اقلیم سرگردانی : متین وقتی غیرتی میشود
جمله از خودم
15/5/93
منزل پدری کنار کولر :)))))

sepideeee

New member
ما رتبمون بالاتر از شماست :))) همیشه یادت باشد اگر حتی خون در رگانت هست و به قرمزی اش مینازی اگر پهنای آسمانت را بگیرند در هفت اقلیم سرگردانی : متین وقتی غیرتی میشود
جمله از خودم
15/5/93
میخوای یه فیلم هم ازش بساز :smilies: من کجا به قرمزی خون می نازم من خون ببینم غش می کنم :))
خوش بگذره کنار کولر :)

matin

New member
میخوای یه فیلم هم ازش بساز :smilies: من کجا به قرمزی خون می نازم من خون ببینم غش می کنم :))
خوش بگذره کنار کولر :)

آره فکر خوبیه ، الان با ایجنتم هماهنگ کن اگه خواستی اسپاسنرش بشی !!! دیگه همون مقدار کثیری طرفداران میگن اینو :)
راستی از اتاق فرمان تاکید میکنن بگو سامسونگه :)))) و اینکه با خرید 5 میلیون تومن در خرید جشنواره سامسونگ 500 تومن بیشتر بپردازید :))))

دل آرام

New member
تو که همه چیو گفتی خوب یهو رتبتونم بگو دیگه :)

- - - Updated - - -

نووه ی گلم :bunnyearsmiley:

ای مامانی من ندیدتم !
مامانی از وقتی الزایمرت شروع شده منو جای نوه ت میگیری !
توههمتم اینه که پرسپولیس 6 تا گل به استقلال زده !
ای بابا :dadad4:

دل آرام

New member
جمله از خودم
15/5/93

:25r30wi::25r30wi::25r30wi:

sepideeee

New member
آره فکر خوبیه ، الان با ایجنتم هماهنگ کن اگه خواستی اسپاسنرش بشی !!! دیگه همون مقدار کثیری طرفداران میگن اینو :)
راستی از اتاق فرمان تاکید میکنن بگو سامسونگه :)))) و اینکه با خرید 5 میلیون تومن در خرید جشنواره سامسونگ 500 تومن بیشتر بپردازید :))))
من خودم همیشه دستی در پول گرفتن دارم اسپانسرم کجا بود ؟؟ :)
اها الان تبلیغ کردی ادمین میاد کت بسته می برتت :))

karshenasgh

New member
بچه ها! میدونین پاسخنامه هامون رو توی سایت گذاشتن اما صداش رو در نمیارن؟؟!!...

karshenasgh

New member
داخل همون لینک مربوط به انتخاب محل تحصیل/ویرایش انتخاب های ثبت شده، گزینه اول یعنی مشاهده و چاپ فرم ثبت نام رو که بزنین، آخر فرم ثبت نامتون پاسخنامه تون هم هست....

mahsast

New member
اونایی که زبانشون خوبه درصد زبان رو بالا زدن واسه زبان چی بخونیم چی کا کنیم سطح زبانمون خیلی خوب شه؟

لغات تافل و 504 خصوصا تافل رو خوب بخون با هر روشی که میتونی سوالای سالای قبل هم خیلی مهمه وقتی سوالای سال قبل رو می خونی تمام لغتا رو یاد بگیر چون یه سری از لغتا هر سال تکرار میشن حتی ریدینگها هم تکرارین!

sepideeee

New member
فکر کنم یواشکی زدن پاسخ نامه رو که کسی نگاش نیفته که بخواد اعتراض کنه ... در نهایت این توجیه رو هم داشته باشن که پاسخ نامه زده شده می خواستین ببینین :black_eyed:

ROJO

New member
فکر کنم یواشکی زدن پاسخ نامه رو که کسی نگاش نیفته که بخواد اعتراض کنه ... در نهایت این توجیه رو هم داشته باشن که پاسخ نامه زده شده می خواستین ببینین :black_eyed:

avarrin :))))) بعد میگن پاسخ نامه ک بووود تو بقچه گوشه ی صندوقچه بود نمیدونیم چرا ندیدین:5:

fate-gh

New member
من مشاهده و چاپ فرم ثبت نام رو که می زنم می گه کد رهگیری معتبر نیست. چرا؟

کینز

New member
نه الان اینطوری شده دیدن یه سریا رفتن دیدن اینجوریش کردن من صبح دیدم الان دوباره زدم میگه معتبر نیست

بالا