روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

mid wife

New member
:black_eyed::black_eyed:
شما هم درسته داری فینگلیش میتایپی دوست عزیز ولی توهین تو صحبتات نیار لطفا چون یکی هست ک بخونه تکستاتو!!! :smiliess (4):همه ب اندازه کافی از سنجش میکشن شما دیگه رو نرو نباش!

بعدشم کاهش ظرفیت تو همه ی رشته ها بوده ke 70 darsa 40 zade va bayd ولی اشتباه درصد حساب کردن واسه چند نفر بوده ک پیگیر باشید درست میشه ایشالا!
rojo jon choon oony ke badarsde 50 rotbashoon khob shooed masalan 17 a8 shode malome bein ghziye eterzi nadaran vali man haghe man zaye shode v

ROJO

New member
rojo jon choon oony ke badarsde 50 rotbashoon khob shooed masalan 17 a8 shode malome bein ghziye eterzi nadaran vali man haghe man zaye shode v

صد البته، اگه من یک درصد اشتباه برام حساب کرده بودن با پای پیاده میکوبیدم میرفتم سراغ سنجش! خیلی زور داره:j58r36j3gcr4suxymup

حتما باید بررسی کنن برات

maryam1368

New member
سلام دوستان.بین این 4تا شهر کمکم میکنید چه جوری بزنمشون؟اهواز کرمانشاه قزوین البرز.من زدم البرز قزوین کرمانشاه اهواز ولی احساس میکنم خوب نیست .مشاوره در مامایی رشتمه.

ROJO

New member
ایسنا - پاسخ وزارت بهداشت به اعتراض داوطلبان آزمون دستیاری و ارشد علوم پزشکی

وی در مورد پاسخ به اعتراضات آزمون کارشناسی ارشد نیز گفت: به اعتراضات رسیدگی شده، اما اگر مواردی وجود دارد باید از طریق مراجعه به مرکز سنجش اعتراضات خود را مطرح کنند و از مسیرهای قانونی برای اعتراض به نمره استفاده کنند تا وزارت بهداشت نیز بر اساس قانون به این مسائل رسیدگی کند.

اونایی ک اعتراض داشتن ...:smilies:

mamaie

New member
من دیروز واسه سومین بار از رو انتخابام پرینت گرفتم اما نمیدونم چرا همش فکر میکنم ثبت نشده دچار وسواسمون کردن اینا

ریتا

New member
اونایی که زبانشون خوبه درصد زبان رو بالا زدن واسه زبان چی بخونیم چی کا کنیم سطح زبانمون خیلی خوب شه؟

ROJO

New member

خدايا چنان كن سرانجام كار

تو خشنود باشى و ما رستگار
:dadad4:

بالا