روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کینز

New member
نه بابا من توی دو تا از درسام اشتباه شده یکیش 70زده بودم واسم زده50 یکی دیگشم 65بود الان زده55.

mid wife

New member
be khoda bary kheiliha eshtebah shooed babjoon bejay etraz be zarfiata ke bala bordaneshoon bezare khodemone be karname ha eteraz konid

کینز

New member
من از روز اعلام نتایج منتظر اعتراضم که پاسخنامه هم نمیاد.امسال بی برنامه ترین سال وزارت بهداشت بود.اون از انتخاب شهرش که یه دفه اومدن گفتن بعد آزمون باشه,اون از کلیدا,اون ازکاهش ظرفیتا,اونم از درصدای .آدم نمیدونه به این سنجش چی بگه

کینز

New member
آخه این قضیه فکر نمیکنم واسه همه پیش اومده باشه برای همین کسی اعتراضی نداره بهش.

کینز

New member
والا من یه مدت همش زنگ میزدم جواب نمیدادن گفتم بذارم پاسخنامه بیاد بعد

ghazael

New member
اعصابه خودتون خورد نکنید واسه منم ایراد داره یه 34 درصد فرق داره یکی از درسام زنگ بزنید منم زنگ میزنم تاجواب بدن. تو ایسنا زده بود بچه ها به زمان اعتراض کارنامه هم اعتراض کرده بودن

mozhdeee

New member
بچه ها یه سوال
کسانی که الان طرح میرن اگه یونی قبول شن جریان طرحشون چی میشه؟
یا اصلا جناب آقایون با یونی و طرح به این شکل مشکل ندارن؟؟؟؟؟

نفس جون منم طرحمو دارم میگذرونم یا باید توقف بزنی یا اینکه جوری شیفتاتو ردیف کنی که با برنامه دانشگاه تداخل نداشته باشه یا اینکه انتقالی بگیری به شهری که دانشگات اونجاس البته اونجام باید اعلام نیاز کنن وگرنه میفتی یه مرکز بهداشت دورافتاده تو یکی از شهرستانای نزدیک ولی به هرحال میشه همزمان طرحو با ارشد گذروند...

mid wife

New member
haghe ma nist ke badarsady 70 bemoonim poshte konkor maroo az zendegi aghab endakhtan man ke harooz zang mizanm ham inke email mizanam shooed ta haghamoo nagirm dast bardar nistam kheili az bacheha eshtebah zadan vali nemidooonam chera hey gir dadan bezarfiata hame maghz fandoghi shoodan

ROJO

New member
haghe ma nist ke badarsady 70 bemoonim poshte konkor maroo az zendegi aghab endakhtan man ke harooz zang mizanm ham inke email mizanam shooed ta haghamoo nagirm dast bardar nistam kheili az bacheha eshtebah zadan vali nemidooonam chera hey gir dadan bezarfiata hame maghz fandoghi shoodan

:black_eyed::black_eyed:
شما هم درسته داری فینگلیش میتایپی دوست عزیز ولی توهین تو صحبتات نیار لطفا چون یکی هست ک بخونه تکستاتو!!! :smiliess (4):همه ب اندازه کافی از سنجش میکشن شما دیگه رو نرو نباش!

بعدشم کاهش ظرفیت تو همه ی رشته ها بوده ولی اشتباه درصد حساب کردن واسه چند نفر بوده ک پیگیر باشید درست میشه ایشالا!

ghazael

New member
من همین ا لان زنگ زدم سنجش و پرسیدم پاسخ نامه ها کی میاد و اعتراض نامه گفت 2 روز دیگه

بالا