نمیدونم! اصلا نمیدونم خوراسگان کجاست. اگه مشکل هزینه ندارید بین الملل بزنید
تهران یا بهشتی به الویت خودتون
تا 12 امشبه دیگه انتخااب؟؟
کسی زور نکرده کسیو اگه فکر میکنید محرومیت داره خوب نزنیدبچه ها من زنگ زدم سنجش پزشکی پرسیدم بین الملل محرومیت داره یا نه؟
گفتن معلوم نیست شاید سال دیگه 10 روز مونده به آزمون بگن اونایی که پارسال زدن و قبول شدنو نرفتن محرومن..
این حرفیه که اونا گفتن
حالا اینکه بگیم بچه ها رو ولش کن هر چی میگن بگن نه تنها مودبانه نیست بلکه اطلاعات دادن غلطه
ما اینجا طبق حدس و گمان و برداشت از جملات دفترچه نمیتونیم قطعی نتیجه ای بگیریم و با اطمینان هم به دیگران بگیم
اونا خودشون میگن معلوم نیست بعد یه سری از دوستان با اطمینان میگن محرومیت نداره!!!!
با توجه به بی برنامگی های امسال معقوله که آدم یه احتمالی رو برای محرومیت هم در نظر بگیره
کسی زور نکرده کسیو اگه فکر میکنید محرومیت داره خوب نزنید
یعنی انقدر تاراحتیه دیگران خوشحال کننده هستش؟؟!!!انجمن واسه خنده جای خوبیا قدرشو بدونید من که صبحا میام یه سر میزنم بعضی حرفارو میخونم میخندم میرم ))))
ریتای گلم دوستمون به شوخی گفت .. جدی نگیر و ناراحت نشو :riz304:یعنی انقدر تاراحتیه دیگران خوشحال کننده هستش؟؟!!!
بچه ها اگه قصد رفتن به دانشگاه های غیر دولتی رو ندارین انتخاب نکنیییییییییین
من یه سال محروم شدم بخاطر انتخاب دانشگاه ازاد
یه نفر بهم گفت بین الملل محرومیت نداره ولی وزارت بهداشت اصلا قابل پیش بینی نیستتتت
یکسال برای ازاد محروم شدین یا کلا یکسال از شرکت در ازمون برای کلیه ی دانشگاه های زیر نظر وزارت بهداشت؟
به نظرتون نتایج نهایی نیمه ی اول شهریوره یا دوم؟
مرسی مریم جون خدا کنه همون نیمه اول باشه وضعیت طرحمو مشخص کنم!!!:14::14:پارسال که نیمه اول بوددر واقع معمولانیمه اوله امسالم احتمالا همون موقع باشه
مرسی مریم جون خدا کنه همون نیمه اول باشه وضعیت طرحمو مشخص کنم!!!:14::14:پارسال که نیمه اول بوددر واقع معمولانیمه اوله امسالم احتمالا همون موقع باشه
یعنی انقدر تاراحتیه دیگران خوشحال کننده هستش؟؟!!!
خوب شبیه بد اخلاقا هستی دیگه ) نگو نیستم