matin
New member
تو که همه چیو گفتی خوب یهو رتبتونم بگو دیگه
- - - Updated - - -
نووه ی گلم :bunnyearsmiley:
ما رتبمون بالاتر از شماست
جمله از خودم
15/5/93
منزل پدری کنار کولر
- - - Updated - - -
میخوای یه فیلم هم ازش بساز :smilies: من کجا به قرمزی خون می نازم من خون ببینم غش می کنمما رتبمون بالاتر از شماست)) همیشه یادت باشد اگر حتی خون در رگانت هست و به قرمزی اش مینازی اگر پهنای آسمانت را بگیرند در هفت اقلیم سرگردانی : متین وقتی غیرتی میشود
جمله از خودم
15/5/93
منزل پدری کنار کولر))))
میخوای یه فیلم هم ازش بساز :smilies: من کجا به قرمزی خون می نازم من خون ببینم غش می کنم)
خوش بگذره کنار کولر![]()
- - - Updated - - -
ما رتبمون بالاتر از شماست)) همیشه یادت باشد اگر حتی خون در رگانت هست و به قرمزی اش مینازی اگر پهنای آسمانت را بگیرند در هفت اقلیم سرگردانی : متین وقتی غیرتی میشود
جمله از خودم
15/5/93
منزل پدری کنار کولر))))
من خودم همیشه دستی در پول گرفتن دارم اسپانسرم کجا بود ؟؟آره فکر خوبیه ، الان با ایجنتم هماهنگ کن اگه خواستی اسپاسنرش بشی !!! دیگه همون مقدار کثیری طرفداران میگن اینو
راستی از اتاق فرمان تاکید میکنن بگو سامسونگه))) و اینکه با خرید 5 میلیون تومن در خرید جشنواره سامسونگ 500 تومن بیشتر بپردازید
)))
اونایی که زبانشون خوبه درصد زبان رو بالا زدن واسه زبان چی بخونیم چی کا کنیم سطح زبانمون خیلی خوب شه؟
داخل همون لینک مربوط به انتخاب محل تحصیل/ویرایش انتخاب های ثبت شده، گزینه اول یعنی مشاهده و چاپ فرم ثبت نام رو که بزنین، آخر فرم ثبت نامتون پاسخنامه تون هم هست....
اصلا پرسپولیس به افتخار کسب کردن نیازی نداره ماشاله خود اسمش یه افتخاره ( بزنم به تخته چشمش نزنین)
تازه ما پارسال دوم شدیم :thumbsupsmileyanim:
فکر کنم یواشکی زدن پاسخ نامه رو که کسی نگاش نیفته که بخواد اعتراض کنه ... در نهایت این توجیه رو هم داشته باشن که پاسخ نامه زده شده می خواستین ببینین :black_eyed: