matin
New member
متین فکر کنم تو فقط یه انتخاب میزنی می زنی اونم بهشتی) اخه من شنیدم بهزیستی هم خوبه .. البته بعد از ایران و تهران
)
به نظرم تا بهشتی هست اشتباهه فکر به گزینه ی دیگری
متین فکر کنم تو فقط یه انتخاب میزنی می زنی اونم بهشتی) اخه من شنیدم بهزیستی هم خوبه .. البته بعد از ایران و تهران
)
مرسی عزیز دلم ..
راستی رتبه ی تو چند شد؟؟
سلام
به همه عزیزانی که جواب زحمتاشونو گرفتن تبریک میگم و خدا رو شکر می کنم که هیچ کدوم از ما رو نا امید از سفره پر برکت و رحمتش بلند نکرد
بچه ها من یه سوال داشتم؟؟؟
خیلی واسم مهمه لطفا جواب بدید
وزارت به چه شکلی برای هر رتبه دانشگاه انتخاب می کنه؟؟
مثلا زمان کنکور سراسری اینجوری بود که اگه یه نفر رتبه 100 میشد اول تمام اولویت های اونو بررسی می کردن تا زمانی که رتبه اش به یه دانشگاه بخوره و بعد می رفتن سراغ رتبه 101
می خوام بدونم تو ارشد هم همین جوریه ؟؟؟
خواهشا هرکسی می دونه جواب بده ، نمی خوام با یه انتخاب اشتباه حقم ضایع بشه
ممنون
بچه ها خواهشا به سوال این دوستمون یکی جواب بده
سوال من هم هست
سلام
به همه عزیزانی که جواب زحمتاشونو گرفتن تبریک میگم و خدا رو شکر می کنم که هیچ کدوم از ما رو نا امید از سفره پر برکت و رحمتش بلند نکرد
بچه ها من یه سوال داشتم؟؟؟
خیلی واسم مهمه لطفا جواب بدید
وزارت به چه شکلی برای هر رتبه دانشگاه انتخاب می کنه؟؟
مثلا زمان کنکور سراسری اینجوری بود که اگه یه نفر رتبه 100 میشد اول تمام اولویت های اونو بررسی می کردن تا زمانی که رتبه اش به یه دانشگاه بخوره و بعد می رفتن سراغ رتبه 101
می خوام بدونم تو ارشد هم همین جوریه ؟؟؟
خواهشا هرکسی می دونه جواب بده ، نمی خوام با یه انتخاب اشتباه حقم ضایع بشه
ممنون
من اینم شنیدم که اگر انتخاب اولتون چیزی باشه که احتمال قبولیتون توی اون بیشتره بهتره که اونو اول بزنید ! مثل دانشگاه آزاد تقریبا !
این رتبه هایی که دادن من نمیدونم دقدقا چه جوریاس اخه !
رتبه سهمیه آزادم یک دونه پایین تر از رتبه کلم هست ! مگه نه اینکه تو دفترچه نوشته سهمیه رزمندگان و بسیجیا جداس ؟؟؟؟؟پس این رتبه ی کل و در سهمیه ازاد چی چی بود ! چه فرقی با هم دارن الان ؟:33:
باز واسه شما خوبه...
واسه من 2 تا فرق داره
:smilies-azardl (12)
اصلا هیچی معلوم نیست
من اینم شنیدم که اگر انتخاب اولتون چیزی باشه که احتمال قبولیتون توی اون بیشتره بهتره که اونو اول بزنید ! مثل دانشگاه آزاد تقریبا !
این رتبه هایی که دادن من نمیدونم دقدقا چه جوریاس اخه !
رتبه سهمیه آزادم یک دونه پایین تر از رتبه کلم هست ! مگه نه اینکه تو دفترچه نوشته سهمیه رزمندگان و بسیجیا جداس ؟؟؟؟؟پس این رتبه ی کل و در سهمیه ازاد چی چی بود ! چه فرقی با هم دارن الان ؟:33:
باز واسه شما خوبه...
واسه من 2 تا فرق داره
:smilies-azardl (12)
اصلا هیچی معلوم نیست
اون اختلاف یعنی بین شما دو نفر سهمیه دار نمره شون بهتر هستش
به نظرم تا بهشتی هست اشتباهه فکر به گزینه ی دیگری))) ، ایران که کنار برج میلاد هر وقت نگات بخوره بش میترسی
)) تهرانم انقد شلوغه اونطرف که خدا میدونه میمونه ی بهشتی که بهشته لا مذهب
)) جاش خوب دانشکاهش خوب کلا همه چیزیش خوب
نمیدونم چه جوی داره که هنوز این تاپیک بهم استرس میده:33:
نمیدونم چه جوی داره که هنوز این تاپیک بهم استرس میده:33:
وا ؟؟ :5: اتفاقا من اگه حالم هم بد باشه میام اینجا کلا شاد میشم :5: