روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

matin

New member
متین فکر کنم تو فقط یه انتخاب میزنی می زنی اونم بهشتی :)) اخه من شنیدم بهزیستی هم خوبه .. البته بعد از ایران و تهران :))

به نظرم تا بهشتی هست اشتباهه فکر به گزینه ی دیگری :)))) ، ایران که کنار برج میلاد هر وقت نگات بخوره بش میترسی :))) تهرانم انقد شلوغه اونطرف که خدا میدونه میمونه ی بهشتی که بهشته لا مذهب :))) جاش خوب دانشکاهش خوب کلا همه چیزیش خوب

marry

New member
بچه ها به همه اونایی که قبول میشن تبریک میگم
خوشحالم که نتیجه زحمتتاتونو گرفتین
منم قبولم به امید خدا
شدم 11

leila89

New member
سلام
به همه عزیزانی که جواب زحمتاشونو گرفتن تبریک میگم و خدا رو شکر می کنم که هیچ کدوم از ما رو نا امید از سفره پر برکت و رحمتش بلند نکرد

بچه ها من یه سوال داشتم؟؟؟
خیلی واسم مهمه لطفا جواب بدید

وزارت به چه شکلی برای هر رتبه دانشگاه انتخاب می کنه؟؟
مثلا زمان کنکور سراسری اینجوری بود که اگه یه نفر رتبه 100 میشد اول تمام اولویت های اونو بررسی می کردن تا زمانی که رتبه اش به یه دانشگاه بخوره و بعد می رفتن سراغ رتبه 101
می خوام بدونم تو ارشد هم همین جوریه ؟؟؟

خواهشا هرکسی می دونه جواب بده ، نمی خوام با یه انتخاب اشتباه حقم ضایع بشه
ممنون

بچه ها خواهشا به سوال این دوستمون یکی جواب بده
سوال من هم هست

دل آرام

New member
بچه ها خواهشا به سوال این دوستمون یکی جواب بده
سوال من هم هست

من اینم شنیدم که اگر انتخاب اولتون چیزی باشه که احتمال قبولیتون توی اون بیشتره بهتره که اونو اول بزنید ! مثل دانشگاه آزاد تقریبا !

این رتبه هایی که دادن من نمیدونم دقدقا چه جوریاس اخه !
رتبه سهمیه آزادم یک دونه پایین تر از رتبه کلم هست ! مگه نه اینکه تو دفترچه نوشته سهمیه رزمندگان و بسیجیا جداس ؟؟؟؟؟پس این رتبه ی کل و در سهمیه ازاد چی چی بود ! چه فرقی با هم دارن الان ؟:33:

ای سنجش پی :mad_majidonline:

sara.sharifi

New member
سلام
به همه عزیزانی که جواب زحمتاشونو گرفتن تبریک میگم و خدا رو شکر می کنم که هیچ کدوم از ما رو نا امید از سفره پر برکت و رحمتش بلند نکرد

بچه ها من یه سوال داشتم؟؟؟
خیلی واسم مهمه لطفا جواب بدید

وزارت به چه شکلی برای هر رتبه دانشگاه انتخاب می کنه؟؟
مثلا زمان کنکور سراسری اینجوری بود که اگه یه نفر رتبه 100 میشد اول تمام اولویت های اونو بررسی می کردن تا زمانی که رتبه اش به یه دانشگاه بخوره و بعد می رفتن سراغ رتبه 101
می خوام بدونم تو ارشد هم همین جوریه ؟؟؟

خواهشا هرکسی می دونه جواب بده ، نمی خوام با یه انتخاب اشتباه حقم ضایع بشه
ممنون

سلام دوست عزیز... اتفاقاچندوقت پیش همین بحث توی تاپیک شد و نتیجه همین شد که خودتون هم موافقید باهاش. یعنی اول به انتخاب های رتبه 100 رسیدگی میشه بعد میرن سراغ رتبه 101 :smiliess (3):

hidena

New member
من اینم شنیدم که اگر انتخاب اولتون چیزی باشه که احتمال قبولیتون توی اون بیشتره بهتره که اونو اول بزنید ! مثل دانشگاه آزاد تقریبا !

رتبه سهمیه آزادم یک دونه پایین تر از رتبه کلم هست ! مگه نه اینکه تو دفترچه نوشته سهمیه رزمندگان و بسیجیا جداس ؟؟؟؟؟پس این رتبه ی کل و در سهمیه ازاد چی چی بود ! چه فرقی با هم دارن الان ؟:33:

باز واسه شما خوبه...
واسه من 2 تا فرق داره
:smilies-azardl (12)
اصلا هیچی معلوم نیست

nafasn

New member
راست میگه ..
بچه ها واسه قبولی دانشگاه رتبه کل رو در نظر میگیرن یا سهمیه ازاد؟

رها93

New member
سهمیه آزاد
رتبه کل همون رتبه ای هستش که با شرکت کننده های سهمیه دار مثل فرزند جانباز و غیره حساب شده
ولی ما تو سهمیه کلاسا که 80 % برای ماست بین بقیه که اونا هم بدون سهمیه هستن رتبه سهمیه داریم

مثل کنکور سراسری یه رتبه کشوری داشتیم و یه رتبه برای سهمیه و منطقه خودمون که اون به حساب میومد. اینم مثل همونه

رها93

New member

باز واسه شما خوبه...
واسه من 2 تا فرق داره
:smilies-azardl (12)
اصلا هیچی معلوم نیست

اون اختلاف یعنی بین شما دو نفر سهمیه دار نمره شون بهتر هستش

hidena

New member
دست رو دلم نزار یاد دوره کارشناسی افتادم
بعضیا که با سهمیه اومده بودن واقعا شوت بودن...

دل آرام

New member
اوله رفتم خوندم ص 6 دفترچه توضیح داده بود
ما از 100 درصد ظرفیت کل 80 درصد سهمیه آزاده و 20 درصد سهمیه رزمنده است .:sad:

bme88

New member
به نظرم تا بهشتی هست اشتباهه فکر به گزینه ی دیگری :)))) ، ایران که کنار برج میلاد هر وقت نگات بخوره بش میترسی :))) تهرانم انقد شلوغه اونطرف که خدا میدونه میمونه ی بهشتی که بهشته لا مذهب :))) جاش خوب دانشکاهش خوب کلا همه چیزیش خوب

دانشگاه بهشتی خیلی خیلی سخت خوابگاه میدن
یا اصلا نمیدن
صرفا جهت اطلاع گفتم که اگه یکی خوابگاه براش مهم بود هواسش باشه :rose:

بالا