روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

Maverick

New member
اگه فقط ی ست بگیرن ک اتومات حذف میشن برزیل و روسیه میرن بالا
باخت 3-1 و 3-0 واسه بازنده امتیاز نداره ولی 3-2 بازنده 1 امتیاز میگیره

sepideeee

New member
ی امتیاز به کارمون نمیاد حداقل باید دو تا بگیریم که بره ست شماری ، اگه یکی بگیریم چون ستها با روسها یکی میشه میره بازی مستقیم

نخیر روس 2 امتیاز داره ما یه امتیاز از بازی امشب دو ست هم بگیریم امتیازا برابر میشه :p

tkia

New member
راز زندگی

غنچه با دل گرفته گفت:

«زندگي، لب ز خنده بستن است گوشه اي درون خود نشستن است.»

گل به خنده گفت:

« زندگي شكفتن است با زبان سبز راز گفتن است.»

گفتگوي غنچه و گل از درون باغچه

باز هم به گوش مي رسد...

تو چه فكر مي كني؟

راستي كدام يك درست گفته اند؟

من كه فكر مي كنم

گل به راز زندگي اشاره كرده است

هر چه باشد او گل است

گل يك دو پيرهن

بيش تر ز غنچه پاره كرده است!

melodi1991

New member
بچه ها من تو کتاب راز خوندم اگه 68ثانیه به خواستتون فکر کنین یعنی بتونین تصورش کنین کاینات حتما خواستتونو اجابت میکنه!!

68 ثانیه که چیزی نیییست ما الان 4 ماهه دارییییم تصورش میکنیییم ولی پررو تر از این حرفاااسستتت :smiliess (2):

mozhdeee

New member
بچه ها من تو کتاب راز خوندم اگه 68ثانیه به خواستتون فکر کنین یعنی بتونین تصورش کنین کاینات حتما خواستتونو اجابت میکنه!!
من 68 ساله که دارم به خواستم فک میکنم ولی کاینات هیچ جوابی نمیدن!!!

matin

New member
اگه فقط ی ست بگیرن ک اتومات حذف میشن برزیل و روسیه میرن بالا
باخت 3-1 و 3-0 واسه بازنده امتیاز نداره ولی 3-2 بازنده 1 امتیاز میگیره

ایران باید ببره واسه صعود یا 3-2 یا سه هیچ یا 3 صفر ، فقط برد صعود میکنیم ، میتونیم ببریم این برزیلی هفتائی هارو گول هیکلشون رو خوردن ایییییییششششششششش

bme88

New member
یعنی شما فکر می کنی اگه ما به والیبال فکر نمی کردیم اصلا تیم صعود میکرد ؟؟؟؟
بابا همش نیتجه ی فکر کردنه ماعه که الان تیم اینجاس دیگه :))

صد در صد
اصن شک نکن
فقط پریشب سر ست چهارم من 17 بار رفتم اون دنیا و اومدم :دی

havash

New member
ی امتیاز به کارمون نمیاد حداقل باید دو تا بگیریم که بره ست شماری ، اگه یکی بگیریم چون ستها با روسها یکی میشه میره بازی مستقیم

دو امتیاز بگسریم میریم بالا. دیگه نیازی به ست شماری نیست. چون ما 3 امتیازی میشیم و روسیه دو امتیازی

sepideeee

New member
سپیده جان با یک امتیاز نمیریم بالا. حتما باید ببریم حالا یا با دوامتیاز یا سه امتیاز کامل.

نه دیگه اینجای کارو اشتبا کردی .. بابا من خودم متخصص والیبالم نا سلامتی :p اگه با دو ست هم ببازیم چون یه امتیاز از روس گرفتیم یه امتیاز هم از برزیل میتونیم با تفاضل بریم بالا

matin

New member
من 68 ساله که دارم به خواستم فک میکنم ولی کاینات هیچ جوابی نمیدن!!!

مادر بزرگ شما دیکه بیخیال کائنات بشین با پدر جون برین سفر شمال والا فکر دیگه لازم نیست :)))))
"" صرفا شوخی بود ناراحت نیشن ی وخط !! ""

mamaie

New member
:21::21:خب پس کارنامه ها بیاد قبول شده ها و زبونم لال قبول نشده ها میخواین چه کار کنید?????? سوال کاملا علمیه ها

Maverick

New member
شما دعا کن بتونن 3-2 ببازن بره واسه پوئن شکنی اینی ک من دیشب دیدم ترمیناتوره برزیل نیست معروف هم ک نصفه مصدومه

bme88

New member
نخیر روس 2 امتیاز داره ما یه امتیاز از بازی امشب دو ست هم بگیریم امتیازا برابر میشه :p

ولی فک کنم اگه امتیازمون با روس برابر شه تو پوئن شماری کم بیاریم
تازه بازی رو در رو هم باختیم :(
واس همین باید 2 امتیاز بگیریم

matin

New member
نه دیگه اینجای کارو اشتبا کردی .. بابا من خودم متخصص والیبالم نا سلامتی :p اگه با دو ست هم ببازیم چون یه امتیاز از روس گرفتیم یه امتیاز هم از برزیل میتونیم با تفاضل بریم بالا
نع دیگه اشتباهت همین جاس
اگه ما سه دو به برزیل ببازیم 6 ست باخته و 4 ست برده داریم
روس ها هم 5 ست باخته و 4 ست برده دارن !! حالا پیدا کن پرتغال فروش را ، خوب طبیعتا روسها میرن بالا
پس اگه بخوایم صعود کنیم باید باید حداقلش سه به دو ببریم

mozhdeee

New member
مادر بزرگ شما دیکه بیخیال کائنات بشین با پدر جون برین سفر شمال والا فکر دیگه لازم نیست :)))))
"" صرفا شوخی بود ناراحت نیشن ی وخط !! ""
من از خدامه ولی پدرجون منو نمیبره شمال، بعد اومدن نتایج خودم تنهایی سر به بیابون میذارم.

havash

New member

امتیاز ها برابر میشه ولی تو ست شماری روسیه وضعیت بهتری داره چون 5 ست باخته و 4 ست برده ولی ما 4 ست بردیم و 6 ست باختیم.(البته اینا به فرض باخت 3-2 ما به برزیله)

بالا