عاغو خوب شد گفتی ، ی سئوال مادر تخصصی !! از هر گروه چندتا تیم میره بالا ، یکی یا دوتا ؟؟
ی امتیاز به کارمون نمیاد حداقل باید دو تا بگیریم که بره ست شماری ، اگه یکی بگیریم چون ستها با روسها یکی میشه میره بازی مستقیم
بچه ها من تو کتاب راز خوندم اگه 68ثانیه به خواستتون فکر کنین یعنی بتونین تصورش کنین کاینات حتما خواستتونو اجابت میکنه!!
من 68 ساله که دارم به خواستم فک میکنم ولی کاینات هیچ جوابی نمیدن!!!بچه ها من تو کتاب راز خوندم اگه 68ثانیه به خواستتون فکر کنین یعنی بتونین تصورش کنین کاینات حتما خواستتونو اجابت میکنه!!
اگه فقط ی ست بگیرن ک اتومات حذف میشن برزیل و روسیه میرن بالا
باخت 3-1 و 3-0 واسه بازنده امتیاز نداره ولی 3-2 بازنده 1 امتیاز میگیره
یعنی شما فکر می کنی اگه ما به والیبال فکر نمی کردیم اصلا تیم صعود میکرد ؟؟؟؟
بابا همش نیتجه ی فکر کردنه ماعه که الان تیم اینجاس دیگه)
ی امتیاز به کارمون نمیاد حداقل باید دو تا بگیریم که بره ست شماری ، اگه یکی بگیریم چون ستها با روسها یکی میشه میره بازی مستقیم
سپیده جان با یک امتیاز نمیریم بالا. حتما باید ببریم حالا یا با دوامتیاز یا سه امتیاز کامل.
من 68 ساله که دارم به خواستم فک میکنم ولی کاینات هیچ جوابی نمیدن!!!
نخیر روس 2 امتیاز داره ما یه امتیاز از بازی امشب دو ست هم بگیریم امتیازا برابر میشه![]()
نع دیگه اشتباهت همین جاسنه دیگه اینجای کارو اشتبا کردی .. بابا من خودم متخصص والیبالم نا سلامتیاگه با دو ست هم ببازیم چون یه امتیاز از روس گرفتیم یه امتیاز هم از برزیل میتونیم با تفاضل بریم بالا
من قبول نشم خودکشی میکنم:21::21:خب پس کارنامه ها بیاد قبول شده ها و زبونم لال قبول نشده ها میخواین چه کار کنید?????? سوال کاملا علمیه ها
فکر میکنید تا نتیجه ها بیاد تا صفحه چند جلو بره؟!!!! دیگه خسته شدم از انتظار! نهایت بتونم یکی دو ساعت دیگه طاقت بیارم!! :shocked:
من از خدامه ولی پدرجون منو نمیبره شمال، بعد اومدن نتایج خودم تنهایی سر به بیابون میذارم.مادر بزرگ شما دیکه بیخیال کائنات بشین با پدر جون برین سفر شمال والا فکر دیگه لازم نیست))))
"" صرفا شوخی بود ناراحت نیشن ی وخط !! ""
نه دیگه اینجای کارو اشتبا کردی .. بابا من خودم متخصص والیبالم نا سلامتیاگه با دو ست هم ببازیم چون یه امتیاز از روس گرفتیم یه امتیاز هم از برزیل میتونیم با تفاضل بریم بالا