روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

کرهانی

New member
الهـی... انشاالله همیشه مامان سالم باشن. :riz304:

عه... شما دفترچه رو بهتون ندادن؟ :5:

امیدوارم درست زده باشی.

ممنون، انشاءا.. همه پدر و مادرا سالم باشن
نه:dadad4: هرچی گفتم بدین ماله خودمه ندادن که ندادن...:black_eyed:منم از بس امسال وزارت بهداشت سوپرایز داشت قانع شدم گفتم لابد مال خودشونه مثل وزارت علوم که همیشه میگیره
بعد امتحان فهمیدم اکثر شهرا دادن
مرسی اگه درست باشن نمره ام میشه 136 فکرکنم که تو رشته ما جای امیدواری واسه قبولی کسی مثل منکه دنبال تهران نیست وجود داره

Aysel

New member
هییییییییییییییییییییییییییی :sad:
نگران نباشین بچه ها مشکلات برا همه هس نمیشه گف که فلان کس توی ارامش مطلق درس خونده
مهم خوندن بوده که ما هممون تا اونجایی که میشد انجامش دادیم
پس حالا تنها چیزی که مونده توکل به خداس
ایشالا هممون موفق میشیم من که همیشه دعاتون میکنم

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee

sa@@ra

New member

من تو تخمین رتبه شرکت کردم و از همون روز اول تا به امروز فقط یه رتبه خاص رو بهم داد
درضمن من کدرهگیری رو ندادم و فقط یه اس دادم و همون نام کاربری و رمز عبور که یکی از بچه ها گذاشته بودن رو واسم فرستاد
پس سواستفاده چی؟
یکم مثبت تر به مسایل نگاه کنیم خیلی بهترها...

من منفی به قضیه نگاه نکردم ولی از اونجایی که تو اموزشگاه و گروه خ زمانی رفت و امد داشنم میدونم چی هست گفتم
منم حواب یکی از بچه ها رو که گفت اسم رو جز قبولی ها میزنه
یکی از دوستای من پارسال فقط یک بار رفته بوده مشاوره اونجا و بعد وقتی ژنتیک پزشکی قبول شد پارسال اسمشو زدن جز قبولی های خودشون و کلی جو دادن در صورتی که طقلک کلاسی نرفته بود اونجا مشاوره غلط هم گرفته بودواین باعث گمراهی کسایی میشه که میخوان سال بعد کنکور بدن و جو جوری میشه که میرن اونجا رو انتخاب میکنن و اپثرا همه ناراضی ان و ترجیح میدن خودشون بار بعد بخونن در رشته ایمنی که اینجوریه
و این کار درستی نیست حتی اونجا تشویقت میکنن به اینکه اصلا از کتاب استفاده نکنی و جالب اینکه هرچی میری جلوتر فقط کتابا پاسخ گوی سوالاتن نه ج ز و ه هااااااااااا

من هم از گفتنم خراب کردن کسی یا جایی نیست ایششالله که همه موفق باشن و به هرچی میخوان برسن الان همه میریزن سرم که فلان و بهمان:1dco2x0p1lilzhfpg1t
البته انتخاب با شماست ما فقط دیده هارو میگیم همین:rose:

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
بچه ها بدویین تخمین رتبه ی 93 اومد تو همون قدیمیه ثبت نام کنین ... توش گزینه ی تخمین رتبه ی 93 رو هم داره

sepideeee

New member
خب همینو من رفتم 92 هس :( گولم زدی :))

نه 93 هم فعال شده الان من تخمین رتبه هم کردم :) تازه کد رهگیری هم نخواست امسال :(50): حالا شاید چون من پارسال هم عضو شده بودم اینجوری شده نمی دونم
پس به زودی میاد رو سایت مطمئن باشین

ROJO

New member
شیفیده توهم زدی :(

شایدم همون ک خووودت میگی،

شایدم رشته ی شما زدن

ROJO

New member
c9812127bf09.jpg

این عکسه پیج منه، بدون 93!!!!

بالا