خدا کنه ظرفیتا دیگه خییلی کم نشه:1dco2x0p1lilzhfpg1tیجا قبول شیم بریم پی زندگیمون
خدایا کمک
تعداد صحیح ضربدر3 منهای تعداد غلطمرسیی عزیزم :28:
ضریب هر سوال زبان ما ظاهرا 0.6 هس ولی کلی چطور حساب میشه؟:shocked:
تعداد صحیح ضربدر3 منهای تعداد غلط
حاصل رو در 0.6 ضرب کن
این قسمتی از نمره ی شماست ک برای درس زبانه
بقیه رو هم با فرمول اول حساب کن ولی ضریبی نداره
من که حوصله ی حساب کردن نمره رو ندارم .. بعد از کلید انقد غر زدم که کل خانواده می خواستن یه جا منو بکشن :14:
- - - Updated - - -
روجو تو که با اون درصدایی که زدی در حاشیه ی امنیتی .... من چی بگم خوب![]()
سپیده ویروسم ک کم شد، ارزش زبانی ک زده بودمم با ضریب اومد پایین،بقیه درصدام هم کم بود فقط ویروس و زبانم خوب بود ک اونم...
الان اگه ب نمره ی پارسال و سال قبلش باشه نمرم از اخرین فرد قبولیه اون سالا بیشتره ولی وقتی ظرفیت پذیرش کم بشه یا بقیه امسال درصداشون بالا باشه وضعیت خیلی فرق میکنه، بعلاوه اینکه من همه ی شهرا رو نمیتونم انتخاب کنم![]()
بخاطر جواب اشتباه نمرم 4-5 نمره کم میشه ک این خودش چندتا رتبمو تغییر میداد:| کلا درسای دیگم چون کمه ی دونه تست ویروسم برام خیلی باارزشه، ای خداا، ولی ولش کن دیگه گله نمیکنم اعتراضمو میذارم ببینم چی میشه، دلم قرصه ک خدا هوامو داره بیخیال اینا و کلیداشونچرا ویروست کم شد ؟؟ کلید شما هم مثل ما فاجعه بود ؟؟؟متاسفم واسه ادمایی که تو این مملکت ادعا دارن ولی نمی تنن 20 سوال رو که جوابشو می دونن توی پاسخ نامه درست بزنن .. خیالت راحت باشه ما همه .. یعنی بگم همه تو همه ی رشته ها به لطف کلید های محشر خراب کردن
بخاطر جواب اشتباه نمرم 4-5 نمره کم میشه ک این خودش چندتا رتبمو تغییر میداد:| کلا درسای دیگم چون کمه ی دونه تست ویروسم برام خیلی باارزشه، ای خداا، ولی ولش کن دیگه گله نمیکنم اعتراضمو میذارم ببینم چی میشه، دلم قرصه ک خدا هوامو داره بیخیال اینا و کلیداشونainting:
خدا کنه ظرفیتا دیگه خییلی کم نشه:1dco2x0p1lilzhfpg1tیجا قبول شیم بریم پی زندگیمون
خدایا کمک
انشـاا...
دوستانی که میگیـد جواب بعضی از گزینـه ها مشکل داره؛ اینم در نظر داشته باشیـد که اکثر بچه ها مثل شمـا زدن.