روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
خدا کنه ظرفیتا دیگه خییلی کم نشه:1dco2x0p1lilzhfpg1tیجا قبول شیم بریم پی زندگیمون

خدایا کمک

sepideeee

New member
من که حوصله ی حساب کردن نمره رو ندارم .. بعد از کلید انقد غر زدم که کل خانواده می خواستن یه جا منو بکشن :14:

- - - Updated - - -

خدا کنه ظرفیتا دیگه خییلی کم نشه:1dco2x0p1lilzhfpg1tیجا قبول شیم بریم پی زندگیمون

خدایا کمک

روجو تو که با اون درصدایی که زدی در حاشیه ی امنیتی .... من چی بگم خوب :(

ROJO

New member
مرسیی عزیزم :28:
ضریب هر سوال زبان ما ظاهرا 0.6 هس ولی کلی چطور حساب میشه؟:shocked:
تعداد صحیح ضربدر3 منهای تعداد غلط

حاصل رو در 0.6 ضرب کن

این قسمتی از نمره ی شماست ک برای درس زبانه

بقیه رو هم با فرمول اول حساب کن ولی ضریبی نداره

ROJO

New member
من که حوصله ی حساب کردن نمره رو ندارم .. بعد از کلید انقد غر زدم که کل خانواده می خواستن یه جا منو بکشن :14:

- - - Updated - - -

روجو تو که با اون درصدایی که زدی در حاشیه ی امنیتی .... من چی بگم خوب :(

سپیده ویروسم ک کم شد، ارزش زبانی ک زده بودمم با ضریب اومد پایین،بقیه درصدام هم کم بود فقط ویروس و زبانم خوب بود ک اونم...

الان اگه ب نمره ی پارسال و سال قبلش باشه نمرم از اخرین فرد قبولیه اون سالا بیشتره ولی وقتی ظرفیت پذیرش کم بشه یا بقیه امسال درصداشون بالا باشه وضعیت خیلی فرق میکنه، بعلاوه اینکه من همه ی شهرا رو نمیتونم انتخاب کنم :(

sepideeee

New member
سپیده ویروسم ک کم شد، ارزش زبانی ک زده بودمم با ضریب اومد پایین،بقیه درصدام هم کم بود فقط ویروس و زبانم خوب بود ک اونم...

الان اگه ب نمره ی پارسال و سال قبلش باشه نمرم از اخرین فرد قبولیه اون سالا بیشتره ولی وقتی ظرفیت پذیرش کم بشه یا بقیه امسال درصداشون بالا باشه وضعیت خیلی فرق میکنه، بعلاوه اینکه من همه ی شهرا رو نمیتونم انتخاب کنم :(

چرا ویروست کم شد ؟؟ کلید شما هم مثل ما فاجعه بود ؟؟؟ :( متاسفم واسه ادمایی که تو این مملکت ادعا دارن ولی نمی تنن 20 سوال رو که جوابشو می دونن توی پاسخ نامه درست بزنن .. خیالت راحت باشه ما همه .. یعنی بگم همه تو همه ی رشته ها به لطف کلید های محشر خراب کردن

ROJO

New member
چرا ویروست کم شد ؟؟ کلید شما هم مثل ما فاجعه بود ؟؟؟ :( متاسفم واسه ادمایی که تو این مملکت ادعا دارن ولی نمی تنن 20 سوال رو که جوابشو می دونن توی پاسخ نامه درست بزنن .. خیالت راحت باشه ما همه .. یعنی بگم همه تو همه ی رشته ها به لطف کلید های محشر خراب کردن
بخاطر جواب اشتباه نمرم 4-5 نمره کم میشه ک این خودش چندتا رتبمو تغییر میداد:| کلا درسای دیگم چون کمه ی دونه تست ویروسم برام خیلی باارزشه، ای خداا، ولی ولش کن دیگه گله نمیکنم اعتراضمو میذارم ببینم چی میشه، دلم قرصه ک خدا هوامو داره بیخیال اینا و کلیداشون:painting:

sepideeee

New member
بخاطر جواب اشتباه نمرم 4-5 نمره کم میشه ک این خودش چندتا رتبمو تغییر میداد:| کلا درسای دیگم چون کمه ی دونه تست ویروسم برام خیلی باارزشه، ای خداا، ولی ولش کن دیگه گله نمیکنم اعتراضمو میذارم ببینم چی میشه، دلم قرصه ک خدا هوامو داره بیخیال اینا و کلیداشون:painting:

اره روجو ناراحت نباش ما همه وضعیت تو رو داریم یه جورایی رو هوا هستیم

Genetic1400

New member
بچه ها واقعا این حقم نیست من خیلی خوندم این چه وضعشه اون ازسوال طرح کردنشون اینم از کلیدا اخه میخوام بدونم سرین؟؟؟نه واقعا سرین درسته؟

nafasn

New member
ژنتیک عزیز غصه نخور بیا ببین کلید های رشته منو چه جوری زدن.......
انگار دادن بچه دوساله هر خونه ای که دلش خواسته پر کرده........
تازه توی پاسخنامه هی زدن و هی پاک کردن.........
ما هم فردا اعتراضاتمونو میزنیم
امید به خدا

نازگیس

New member
اصا نمیدونم چرا اینقد بی مسولیتن اونایی که کلید اشتباه تحویل ملت میدن
مثلا ما خیر سرمون زحمت کشیدیم و الان کلی امیدواریم که نتیجه بگیریم
ای خداااااااااااااااااااااااااااااااا

sa@@ra

New member
بچه ها تو دفترچه وزارت بهداشت که ضریب زبان اینی نیست که سایت زده یادمه پارسالم این بود ولی اعمال نشد مثلا واسه ایمنی تو دفترچه زده 2:dadad4:

SH!LA

New member

خدایا کمک

انشـاا...

دوستانی که میگیـد جواب بعضی از گزینـه ها مشکل داره؛ اینم در نظر داشته باشیـد که اکثر بچه ها مثل شمـا زدن.

kakooooo

New member
میگم حالا میخان چکار کنن با ما؟کی باید اعتراض کرد؟شهرهارو کی باید وارد کنیم؟

ROJO

New member
انشـاا...

دوستانی که میگیـد جواب بعضی از گزینـه ها مشکل داره؛ اینم در نظر داشته باشیـد که اکثر بچه ها مثل شمـا زدن.

اون سوالی ک واسه ما اشتباه بوده، هر قسمت از سوال به یکی از جوابا میخورده واسه همین بعضیا اینو زدن بعضیا یکی دیگه، ولی اون گزینه ای ک من زدم کاملتره ولی کلید اومده اونیکی رو زده، و خیلیا ک سوال رو سرسری خوندن هم همون کلید سنجش رو زدن، واقعا نمیدونم چی بگم، سوالی ک از اساس اشتباه بوده حالا واسه من نمره ی منفی اورده، خیلی زورم گرفته ،فک نکنم هم چندان اعتراضی بشه چون ملت اونیکی گزینرو زدن،، ولی اساتید خودم و مشاورم همه گزینه ای ک من زدم رو تایید میکنن! همین ک تنها موندم بیشتر حس میکنم حقم داره ضایع میشه:14:

goleyakh

New member
بچه ها مطمئنيد زبان اينطوري درصدش محاسبه ميشه که در آخر بايد ضربدر شيش دهم کنيم؟ من کارنامه سالهاي قبل رو نگاه کردم! درصد زبان رو هم عين بقيه درسا حساب کرده بود!

بالا