روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

SH!LA

New member
اون سوالی ک واسه ما اشتباه بوده، هر قسمت از سوال به یکی از جوابا میخورده واسه همین بعضیا اینو زدن بعضیا یکی دیگه، ولی اون گزینه ای ک من زدم کاملتره ولی کلید اومده اونیکی رو زده، و خیلیا ک سوال رو سرسری خوندن هم همون کلید سنجش رو زدن، واقعا نمیدونم چی بگم، سوالی ک از اساس اشتباه بوده حالا واسه من نمره ی منفی اورده، خیلی زورم گرفته ،فک نکنم هم چندان اعتراضی بشه چون ملت اونیکی گزینرو زدن،، ولی اساتید خودم و مشاورم همه گزینه ای ک من زدم رو تایید میکنن! همین ک تنها موندم بیشتر حس میکنم حقم داره ضایع میشه:14:

دقیقـاً متوجه ام... چون خودم هم یه سوال رو همین طوری زدم.

ولی دیگه تموم شـده؛ از طرفی هم میگم اشتباه من بوده...! توکل بخــدا... شاید صلاح من توی چیزی هست که الان درکش نمیکنم. :sad:

یادمـه توی همایش خـانم خلیــلـی دقیقاً بهمون گفت زیاد سوال ها رو تجزیه و تحلیل نکنیـد. چون ممکن هست سوالی به این تحلیل ها نیـاز نداشته باشـه... :dadad4:

ROJO

New member
من رفتم پیش استادم، همین الان ! گفتن اعتراض بذار چون سوال واقعا اشتباهه و بگو طبق فلان رفرنس، گفتن حتما رسیدگی میکنن، چون توی همه ی امتحانا پیش میاد توی امتحان دکترا هم اشتباه بوده! فقط خدایی بچه های این سایت ایه ی یأس میخونن میگن کلیدا تغییر نمیکنه :| استادم گفتن حتی تو درس غیر اصلی برای ازمون دکترا اشتباه بوده ک حذف شده دیگه اینکه درس اصلی رشتس!
در ضمن گفتن این طراحای سوال اینقد پیرن موقع سوال دراوردن ...... هههههه

وای خدا جون کمک کن حذف شه
:thanks:

خدااااااااااااااااااااااااااا:riz304:

nafasn

New member
خب چرا از استادای پیر استفاده میکنن.
من فکر میکنم هیچ رشته ای مثل رشته من اینقدر غلطهای فاحش نداشته باشه.......
6 تا غلط ...............
خدا جونم خودت حذفشون کن یا حداقل بذار اونا درست رو انتخاب کنن

ROJO

New member
من میدونم حذف میشه، حذذذذذذذف مییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییشه

مگه نه خدا جون:(40):

sa@@ra

New member
اقا چرا کسی نمیگه زبان همینجوری خساب میشه؟پس این ضرایب دفترچه چی هست؟

ROJO

New member
سارا منظورت کدوم ضرایبه? من حساب کردم واسه کارنامه ی پارسالیا، نمرشونو در اوردم و دقیقا همون بود ک تو کارنامه بود، فرمولا درسته

sa@@ra

New member
سارا منظورت کدوم ضرایبه? من حساب کردم واسه کارنامه ی پارسالیا، نمرشونو در اوردم و دقیقا همون بود ک تو کارنامه بود، فرمولا درسته

مثلا واسه ایمنی زده تو دفترچه ضریب زبان 2 پس چرا تو فرمول ظده 75%؟

مجید

New member
اقا چرا کسی نمیگه زبان همینجوری خساب میشه؟پس این ضرایب دفترچه چی هست؟

برای کارشناسی ارشد فیزیولوژی که زبان ضریب 3 و ضریب تناسب سازی 1/5 داره نمره زبان این طوری محاسبه می شه : تعداد پاسخهای صحیح در 4/5 ضرب و تعداد پاسخهای غلط در 1/5 ضرب می شه و نتیجه از هم کم می شه و نمره زبان بدست می آد ... دوستان دقت کنند که در جمع نمره نهایی درصد مهم نیست بلکه نمره هر درس مهمه که بجز زبان که بالا گفتیم نمره هر درس این طوری بدست می آد :تفریق تعداد پاسخهای صحیح ضرب در 3 منهای تعداد پاسخهای غلط ضرب در یک ... بازم می گم درصد با نمره فرق داره ... در جمع نهایی نمره مهمه نه درصد

اینم ضریب تناسب سازی زبان ضریب درس زبان و سایر دروس در آزمون ارشد وزارت بهداشت

ROJO

New member
مثلا واسه ایمنی زده تو دفترچه ضریب زبان 2 پس چرا تو فرمول ظده 75%؟
چون تعداد سوالات زبان با ی درس ضریب 2 ه دیگه توی دفترچه فرق میکنه، مثلا برای ما ایمنی و زبان ضریب 2 هستن ولی ایمنی 24 سوال و زبان 40 سوال داره، پس باید زبان در ی عدد ضرب بشه ک 40 سوال زبان متناسب بشه با 24 سوال ایمنی
بنظرم معقول میاد ولی دقیقأ مطمئن نیستم ک اونا ازهمین فرمول استفاده کنن، با اینحال من برای کارنامه ی یکی از پارسالیا حساب کردم و نمره ای ک براش دراوردم دقیقا همون بود ک تو کارنامش بود.

من خودم ازین قضیه خیلی ضرر کردم چون زبانم نسبتا خوب بوده ولی الان با ضریب 0.6 نابود شده درصد زبانم، تازه واسه شما ک خوبه0.75

sa@@ra

New member
چون تعداد سوالات زبان با ی درس ضریب 2 ه دیگه توی دفترچه فرق میکنه، مثلا برای ما ایمنی و زبان ضریب 2 هستن ولی ایمنی 24 سوال و زبان 40 سوال داره، پس باید زبان در ی عدد ضرب بشه ک 40 سوال زبان متناسب بشه با 24 سوال ایمنی
بنظرم معقول میاد ولی دقیقأ مطمئن نیستم ک اونا ازهمین فرمول استفاده کنن، با اینحال من برای کارنامه ی یکی از پارسالیا حساب کردم و نمره ای ک براش دراوردم دقیقا همون بود ک تو کارنامش بود.

من خودم ازین قضیه خیلی ضرر کردم چون زبانم نسبتا خوب بوده ولی الان با ضریب 0.6 نابود شده درصد زبانم، تازه واسه شما ک خوبه0.75

:sad: چقدر بد پس

mahsaa

New member
بچه ها اصلا ناامید نباشین !اعتراض کنین مخصوصا اگ تعدادتون زیاد بشه حتما تغییرش میدن!!
رشته ما هم فک کنم کنکور 89 بود خیلی غلط داشته یعنی فقط 5-6 سوال رو حذف کردن و 2-3 سوال رو 2 گزینه درست اعلام کردن!! و هر سال هم حداقل 1-2 سوال حذف میشه!
ما باید بریم حقمونو بگیریم چون خیلی واس کنکور زحمت کشیدیم:a2d3:
توکل به خدا انشاا.. درست میشه:riz304:

مجید

New member
یک سوالی هست که چند ساله ذهن من رو مشغول خودش کرده و اون اینه که آیا انتخاب دانشگاه شاهد به عنوان اولویت اول یا مثلا دوم تاثیر خاصی در دعوت به مصاحبه و گزینش داره ؟ یعنی کسی که نمره 150 آورده و مثلا رتبه 50 کسب کرده و دانشگاه شاهد انتخاب چهارمشه از کسی که نمره 140 آورده و رتبه مثلا 70 کسب کرده و دانشگاه شاهد انتخاب اولشه در معرفی به مصاحبه دانشگاه شاهد ارجح تره ؟ چون تو دفترچه بر اساس اولویت نمره علمی نوشته اما نمی دونم چرا فکر می کنم این اولویت ها هم می تونه تاثیر گذار باشه ... چون برای اعتبار خود دانشگاه شاهد هم بهتره به ترتیب اولویت ها انتخاب کنند ... مثلا به ترتیب نمره علمی اما با لحاظ کردن اولویت ها ! یعنی از بالاترین نمره تا پایین ترین نمره ببینند چه کسانی این دانشگاه رو اولویت اول زدن اگه سه برابر ظرفیت پیدا شد همون جا جستجو رو متوقف کنند اگه نبود به همون ترتیب بیان سراغ اونهایی که اولویت دوم زدن ... بعد سوم .... بعد هم ... به نظرم این جوری باید منطقی تر باشه

ROJO

New member
اره مهسا جون ایشالا ک درست میشه

حدودا ی هفته پیش مامانم رفته واسم ی لپتاپ جدید خریده میگه این بهتره برای ارشدت:25r30wi: :smilies::sad: نمیدونم بخندم یا گریه کنم

ایشالا بحق دعای پدر مادرا جوابا درست بشه ک حداقل قبول نشدیم بگیم خودمون تلاشمون کافی نبوده، نگیم ظلم شد در حقمون

:auizz3ffy9vla57584x

scientist

New member
بچه ها مطمئنيد زبان اينطوري درصدش محاسبه ميشه که در آخر بايد ضربدر شيش دهم کنيم؟ من کارنامه سالهاي قبل رو نگاه کردم! درصد زبان رو هم عين بقيه درسا حساب کرده بود!

کاش همینطور بشه که شما میگین چون اگه با 0.6 حساب بشه درصد زبان خیلی میاد پایین :wacsmiley:

victoria-m

New member
سلام دوستان عزیز.همگی خسته نباشین.:riz304:
یه سوال من سوالای کنکور امسالو میخام دانلود کنم از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کرهانی

New member
سلام دوستان عزیز.همگی خسته نباشین.:riz304:
یه سوال من سوالای کنکور امسالو میخام دانلود کنم از کجا میتونم پیدا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام به من لینک زیر رو معرفی کردن دوست خوبمون نازگیس
ولی خریدنی هست،3تومن
سوالات ارشد ازاد ,کاردانی به کارشناسی,کنکور فنی و حرفه ای

دفترچه رو ازمون گرفتن حالا لینک خرید گذاشتن:1dco2x0p1lilzhfpg1t

Aysel

New member
بچه ها هرچند این سوالو قبلا پرسیدن ولی هنوز حل نشده برا من!!!!!!!!!!
ضریب معادل سازی زبان فقط برا محاسبه نمره زبان استفاده میشه؟؟؟
تو محاسبه درصد تاثیری داره؟اگه داره چطوری باید استفاده کنیم ازش؟؟

ROJO

New member
نه Aysel جان برا درصد نیست، کلا درصد یچی الکی دل خوش کنکه بنظر من، همون نمره علمی مهمه

مهلا1991

New member
بچه ها کسی میدونه چجوری باید برای زبان فرم اعتراض پر کرد؟یعنی بگیم کدوم رفرنس؟کددوم خط؟

بالا