ROJO
New member
یه چندتاییش شاید اشتباه باشه نمیدونم بهرحال اشتباهات خودم خییییلییی بیشتره
- - - Updated - - -
پس این وسط ضریب درس تاثیری نداره ینی؟
ضریب با تعداد سوالات حساب شده درس ضریب بالا سوالاش بیشتر بوده، همین
یه چندتاییش شاید اشتباه باشه نمیدونم بهرحال اشتباهات خودم خییییلییی بیشتره
- - - Updated - - -
پس این وسط ضریب درس تاثیری نداره ینی؟
ضریب با تعداد سوالات حساب شده درس ضریب بالا سوالاش بیشتر بوده، همین
من از ی سوالم نمیگذرم، چون نشستم درس خوندم براش نمیتونم قبول کنم ک معلوماتم با ی کلید چرت زیر سوال بره، من برای هر ی درصد از جوابایی ک دادم زحمت کشیدم:sad:کی میخواد اینو بفهمهبچه ها بخاطر یکی یا دوتا سوالی که کلید اشتباه زده خیلی خودتون رو ناراحت نکنین چون قرار نیست به این یکی دوتا خیلی تغییر زیادی ایجاد بشه ,مگر اینکه تعداد غلطای کلید اعلام شده خیلی بیشتر از این حرفا باشه!!!
نه روجو جان! بعيد ميدونم, واسه رشته ما زيست و زبان هردو ضريب دو را داشتن ولي زيست بيست تا سوال بود و زبان چهل تا!!!!
من از ی سوالم نمیگذرم، چون نشستم درس خوندم براش نمیتونم قبول کنم ک معلوماتم با ی کلید چرت زیر سوال بره، من برای هر ی درصد از جوابایی ک دادم زحمت کشیدم:sad:کی میخواد اینو بفهمه
موفقم!!!! خيلي کليدا غلط داشت! من جنين کتاب جلومه ,دوباره چک کردم! سه تا رو مطمئنم که کليد اشتباه زدن!!!!! اييييييي خدا! چرا اينا اينطوري ميکنن؟! بچه ها من عصر جمعه بودم! عصر جمع ايا از زبانتون راضي هستيد؟!من زبانم 45 درصد شد!
من از ی سوالم نمیگذرم، چون نشستم درس خوندم براش نمیتونم قبول کنم ک معلوماتم با ی کلید چرت زیر سوال بره، من برای هر ی درصد از جوابایی ک دادم زحمت کشیدم:sad:کی میخواد اینو بفهمه
دوسنان دری که عصر 5 شنبه بون زبانشون سوال 130 بهداشت زده c درسته؟
بیوشیمی هم که زده فسفاتیدیل سرین:13:
دوسنان دری که عصر 5 شنبه بون زبانشون سوال 130 بهداشت زده c درسته؟
بیوشیمی هم که زده فسفاتیدیل سرین:13:
مگه اینوزیتول بارمنفی بیشتری نداره؟!!!!!!!!