روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
یه چندتاییش شاید اشتباه باشه نمیدونم بهرحال اشتباهات خودم خییییلییی بیشتره

- - - Updated - - -

پس این وسط ضریب درس تاثیری نداره ینی؟

ضریب با تعداد سوالات حساب شده درس ضریب بالا سوالاش بیشتر بوده، همین

goleyakh

New member
موفقم!!!! خيلي کليدا غلط داشت! من جنين کتاب جلومه ,دوباره چک کردم! سه تا رو مطمئنم که کليد اشتباه زدن!!!!! اييييييي خدا! چرا اينا اينطوري ميکنن؟! بچه ها من عصر جمعه بودم! عصر جمع ايا از زبانتون راضي هستيد؟!من زبانم 45 درصد شد!

goleyakh

New member
ضریب با تعداد سوالات حساب شده درس ضریب بالا سوالاش بیشتر بوده، همین

نه روجو جان! بعيد ميدونم, واسه رشته ما زيست و زبان هردو ضريب دو را داشتن ولي زيست بيست تا سوال بود و زبان چهل تا!!!!

Ana67

Well-known member
خیلی خراب کردم:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult:eek:t0837h0nn8zfqu8ult

ROJO

New member
بچه ها بخاطر یکی یا دوتا سوالی که کلید اشتباه زده خیلی خودتون رو ناراحت نکنین چون قرار نیست به این یکی دوتا خیلی تغییر زیادی ایجاد بشه ,مگر اینکه تعداد غلطای کلید اعلام شده خیلی بیشتر از این حرفا باشه!!!
من از ی سوالم نمیگذرم، چون نشستم درس خوندم براش نمیتونم قبول کنم ک معلوماتم با ی کلید چرت زیر سوال بره، من برای هر ی درصد از جوابایی ک دادم زحمت کشیدم:sad:کی میخواد اینو بفهمه

ROJO

New member
نه روجو جان! بعيد ميدونم, واسه رشته ما زيست و زبان هردو ضريب دو را داشتن ولي زيست بيست تا سوال بود و زبان چهل تا!!!!

زبان یک استثناس ک ی ضریب معادلسازی داره ،درسای دیگتونو توجه کنید درس ضریب 3 تعداد سوالاش 3 برابر درس ضریب یکه

scientist

New member
من از ی سوالم نمیگذرم، چون نشستم درس خوندم براش نمیتونم قبول کنم ک معلوماتم با ی کلید چرت زیر سوال بره، من برای هر ی درصد از جوابایی ک دادم زحمت کشیدم:sad:کی میخواد اینو بفهمه

واقعا همینطوره روجو جان..خیلی افسوس :13:

ROJO

New member
موفقم!!!! خيلي کليدا غلط داشت! من جنين کتاب جلومه ,دوباره چک کردم! سه تا رو مطمئنم که کليد اشتباه زدن!!!!! اييييييي خدا! چرا اينا اينطوري ميکنن؟! بچه ها من عصر جمعه بودم! عصر جمع ايا از زبانتون راضي هستيد؟!من زبانم 45 درصد شد!

من عصر پنجشنبه بودم کلیدای زبان بنظرم مورد خاصی نداشت من همون درصدی ک خودم حساب کرده بودم دوباره شد

Aysel

New member
درصد زبان رو چطور محاسبه میکنید؟؟؟ینی این ضریب معادل سازی رو چطور باید استفاده کرد

setareh58

New member
دوستای خوبم شما وظیفه خودتون انجام بدید به پای زحمتی که برا کنکور کشیدید حالا چندتا اعتراض بذارید ضرر نمیکنید حداقل بعدا" پشیمون نمیشید نتیجه هم بسپارید بخدا

I can

New member

نه فقط شما اکثر بچه ها زحمت کشیدن و حتی 2 سال مداوم با اونکه سال اول هم خوب بودن اما بهترین رو خواستن و تلاشی مضاعف کردن.
همه ی کسایی که از همه چیزشون زدن برای تک تک سوال ها زحمت کشیدن.
منم نگفتم بگذرین فقط خواستم به دوستانی که الان احساس خوبی ندارن بگم که مطمعا باشن با یک یا دو سوال قرار نیست زحمتاشون به هدر بره و خوشحال باشن که در نهایت حق به حق دار می رسه.

sa@@ra

New member
دوسنان دری که عصر 5 شنبه بون زبانشون سوال 130 بهداشت زده c درسته؟
بیوشیمی هم که زده فسفاتیدیل سرین:13:

nafasn

New member
بچه هااااااااااااا این چه طرز جواب دادنه آخهههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ریاضیو دادم استاد دانشگاه برام حل کرد همون گزینه ای زد که من زدم ولی سنجش یه چی دیگه زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید چیکار کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به اعتراض ها ترتیب اثر میدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

m_mobini

New member
نمیدونم این سنجش میخوادبگه مثلا خیلی خاصه که اینکارارو میکنه یعنی چی مثلا?همه کاراش ادمو دق میده

بالا