روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

kakooooo

New member
سلام دوستان ، به لطف دعاهای شما ازون دنیا برگشتم ، خواهرم جدیدا بهم میگه "زی زی ازون دنیا برگشته" !!! خیلی سخت بود الهی نبینین هیچکدومتون
این مدت که نبودم ماشالا صفحات تایپیک خیلی زیاد شده :applause: این بیماری دوتا مزیت داشت برام اول اینکه یه خورده لاغر شدم و بعدیشم اینکه استرسی که واسه اعلام رتبه ها داشتم کلا از بین رفت الان فقط خوشحالم که زنده ام
:4d564ad6:!!!

اره خوبه که لاغر شدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sepideeee

New member
شیرازی نیستم اخه وگرنه ادمایی که ما اینجا دیدیم کار فکری هم نمیکنن چه برسه به کار دستی!!!!!!!!!!!!!
شما کی مارو دیدی که فکر می کنی کار فکری نمی کنیم ؟؟؟؟ شما خودت هیچ کاری بلد نیستی حالا چرا تعمیم میدی به بچه های اینجا؟؟؟

kakooooo

New member
میگم قبولی ما هم شده عین نتیجه بازی فوتبال:
یا بصورت مقتدرانه دانشگاه تهران قبول میشیم!!!!!!!!!!
یا تبریزی،شیرازی جایی میاریم که خودش یه امتیاز ارزشمند هست!!!!!!!!!!!
یا کلا قبول نمیشیم که چیزی از ارزش های بچه های ما کم نمیشه!!!!!!!!:thumbsupsmileyanim:

فقط در صورت اول رییس جمهور روحانی این پیروزی رو به ملت تبریک میگه و کلی تقدیر و تشکر و سرودهای وطنی از صدا وسیما!!!:applause:

kakooooo

New member
شما کی مارو دیدی که فکر می کنی کار فکری نمی کنیم ؟؟؟؟ شما خودت هیچ کاری بلد نیستی حالا چرا تعمیم میدی به بچه های اینجا؟؟؟

ببخشید شما عقابی !!! شما شاهینی!!!!
ببخشید جسارت کردیم خدمتتون:thumbsupsmileyanim:

نازگیس

New member
سلام بچه ها
ببخشید کسی نمیدونه کجا میشه سوالارو گیراورد
من دفترچه رو ندارم
یا اینکه کسی میدونه سازمان سنجش موقع کلیدا سوالاتم میده یا نه ؟؟؟

کرهانی

New member
من ازکارهای هنری مث ساختن کشتی بادبانی هواپیما و...
خیلی خوشم میاد
اگه لطف کنی واسه منم میل کن
اینم ادرسم hiva321654@yahoo.com

جان؟!:5:
یه لحظه خجالت کشیدم از کارایی که خودم میسازم،فکرکنم بچگونه باشن:25r30wi:
واست میفرستم
یه دونه آبرومندش رو میزارم اینجا:whistle:
http://8pic.ir/images/wtdrkbc0nij8mx358lm7.jpg

ROJO

New member
کار خوبی می کنی .. منم قصد شرکت دارم .. ولی نه جهت خنده :1dco2x0p1lilzhfpg1t جهت گریه
ولی زود این کارو می کنم تا بقیه بچه ها شرکت نکردن حداقل رتبه ام پایین باشه اولش :5:

سپیده بریم سبد بذاریم جا بگیریم اون اول، تا در باز شد بپریم تو :25r30wi:

*somaye*

New member
سلام بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امیدوارم که همتون قبول بشین و به آرزوها تون برسین.
من که کنکورو خراب کردم. و حسابی دپرس بودم. اما از اون بدتر میدونین چه بلائی به سرم اومد؟؟؟؟؟؟؟؟
بی وفائی کسی که همه زندگیمو پاش گذاشته بودم.
حالا حتی دیگه نمی خوام اینجا بمونم و باهاش کار کنم.استعفامو دادم و از شنبه میرم سر یه کار دیگه. اما واقعا سخته .
انگار دارن قبلمو با چاقو میبرن. خیلی درد داره.
بچه ها دعا کنین بتونم دوباره خودمو پیدا کنم.

عزیزم هیچی مهمتر از سلامت روح و جسم خودت نیست
یه چیزی یادت باشه : میگن اگه قبل از اون شاد و خوشحال بودی پس بعد از رفتنش هم میتونی شاد باشی.......:sarma:

kakooooo

New member
اها .... خلاصه حواست باشه اینجا اگه هر کی به جوابات کاری نداشته باشه ... من تعصب دارما رو بچه های تاپیک :sdasdasd:

اون که اره!!!! ولی اگه یکم کلاه قرمزی نگاه میکردی الان خیال نمیکردی ما ترسیدیم ازت!!!!!!!:a2d3:
علیکم به فامیل دور!!!!:riz277:

sepideeee

New member
اون که اره!!!! ولی اگه یکم کلاه قرمزی نگاه میکردی الان خیال نمیکردی ما ترسیدیم ازت!!!!!!!:a2d3:
علیکم به فامیل دور!!!!:riz277:

اینجا قرار نیست کسی از یکی دیگه بترسه .. اونجا که شما می گین میدون مبارزه است نه تاپیک گفتگوی بچه ها
قرار نیست اینجا کسی به کسی بی احترامی کنه
ضمنا شما خودتون کلا قرمزی ببینین که به درد سن و سالتون می خوره

kakooooo

New member
اینجا قرار نیست کسی از یکی دیگه بترسه .. اونجا که شما می گین میدون مبارزه است نه تاپیک گفتگوی بچه ها
قرار نیست اینجا کسی به کسی بی احترامی کنه
ضمنا شما خودتون کلا قرمزی ببینین که به درد سن و سالتون می خوره

شما هم یبار دیگه سریال خواب و بیدار رو تهیه کن ببین!!!!!! مخصوصا رو شخصیت ناتاشا!!!:wacsmiley: خیلی زوم کن:sdasdasd:

بالا