روزهای امید و انتظار ( شمارش معکوس تا اعلام نتایج )

ROJO

New member
از فردا میرم میگردم دنبال کل.اس زبان، فعلا زبان تنها چیزیه ک خیلی دوس دارم، ولی نه مثل قبلأ، اینبار فقط برا مکالمه میرم، مکالمه خیلی دوس دالم:(40):
نقاشیم میرم ی روز تو هفته

من اصن آدمی نیستم ک بتونم بذارم عصرام خالی باشه:rolleyessmileyanim:

شما هم نذارید وقتتون خالی بمونه:bunnyearsmiley:

sepideeee

New member
از فردا میرم میگردم دنبال کل.اس زبان، فعلا زبان تنها چیزیه ک خیلی دوس دارم، ولی نه مثل قبلأ، اینبار فقط برا مکالمه میرم، مکالمه خیلی دوس دالم
نقاشیم میرم ی روز تو هفته

من اصن آدمی نیستم ک بتونم بذارم عصرام خالی باشه

شما هم نذارید وقتتون خالی بمونه

کجا میخوای بری ؟؟ منم مکالمه می خوام :shocked: بگو منم بیام هم کلاسیت شم بهت قوت قلب بدم :(50):

sepideeee

New member
حالا این یکی رو هم یه نگاه بنداز !!!!!!!!ناتاشا خوشحال میشه ها!!!!!:sdasdasd:
شما اصغر کپک رو خوشحال کردی بسه :25r30wi:
به احترام بچه های اینجا که گفتن بحث نکنین دیگه چیزی نمی گم .. امیدوارم شما هم رعایت کنی ...

zy zy

New member
عزیزانی که میگن اینجا دعواست : اینجا کسی با کسی دعوا نداره شاید یه بحثایی پیش بیاد ولی کسی به دور از ادب و احترام حرفی نزده ، خیلی از بحثا هم بیشتر جنبه شوخی دارن

sepideeee

New member
عزیزانی که میگن اینجا دعواست : اینجا کسی با کسی دعوا نداره شاید یه بحثایی پیش بیاد ولی کسی به دور از ادب و احترام حرفی نزده ، خیلی از بحثا هم بیشتر جنبه شوخی دارن

افرین افرین کاملا موافقم .... دعوا خبری نیست فقط اندیشه ای از قتل در سر پرورانده می شود :riz481:

ROJO

New member
یه چی گفتم دور هم باشیم گیر نده دیگه .. قوت قلب که زمینه نمی خواد :riz481:

باشه دور هم، اونیکی ک اتیش میاد جلو چشش منم سمت راستیشم تویی :))
115.gif

sepideeee

New member
بعضیا از طریق پیام خصوصی متن اینجوری برا ادم میفرستن بعد میکن من که چیزی نگفتم !!!!!!

متن پیام:"پسرم از این قضیه ی دزد عروسکا و پنگول و کلا قرمزی بیا بیرون ... یه کمی برنامه های بزرگونه هم ببین :)
اگه قضیه به جواب دادن بود نمی زاشتم یه حرفت بی جواب بمونه .. ولی از حوصله ی این انجمن خارجه که منو تو بخوایم سر این چیزا دعوا کنیم ...
من فقط میگم کمی رعایت بچه هارو بکن همین ...."

حالا منم به شما بگم مادربزرگ از 600 جا سکته نمیکنی؟!!!!!!!
ولی من از این لحظه به بعد دیگه با شما هیچ حرفی ندارم حتی اگه فحش بدی
یا حق

تا اونجایی که یادمه همه ی این حرفارو تو پست هام هم نوشتم حتی بی جواب موندن رو .. حالا نمی دونم کجای حرف من دو تا شده :shocked:

kakooooo

New member
تا اونجایی که یادمه همه ی این حرفارو تو پست هام هم نوشتم حتی بی جواب موندن رو .. حالا نمی دونم کجای حرف من دو تا شده :shocked:

شما تا فردا صبح که بچه ها میان سر میزنن وقت داری خودتو تطهیر کنی .پس تلاشتو بکن

sepideeee

New member
شما خوب خودتو شناسوندی که تو خصوصی یجور حرف میزنی تو عمومی یجور دیگه!!!!
در ضمنمن با شما شوخی نکردم.حرف من با شخص دیگه ای بود که شما به اسم تعصب روی بچه های انجمن خودتونو اضافه کردین.!!
شما اگه حرفتون با شخص دیگه ای بود می تونیستین اسم شخصتون رو بگین نه همه رو جمع ببندین.... ثانیا اگه من اشتبا متوجه شده بودم همون موقع می تونستین بگین نه این که در جواب من جواب بی ربط بدین .. لطفا سر حرفت وایسا و دیگه جوابی به من نده ..

kakooooo

New member
من میزنم زیر حرفم چون علنا داره دروغ گفته میشه.بچه ها الان دقیق میگم خودتون برید نگاه کنید
صفحه ی 47 همین تایپیک من برای یه مطلب خانم"کرهانی" اظهار نظر کردم. و بعدم برا rojo یه مطلب گذاشتم
سپیده خانم تازه از صفحه ی 49 وارد بحث شدند و در مورد مطلبی که من در مورد شیرازیا گفتم اشتباه برداشت کردن و فکر کردن که منظور من بچه های این انجمن هست<البته من بعدا متوجه برداشت اشتباه ایشان شدم>.
1.پس من با شما شوخی نکردم که ایشون بخان اینجور جواب بدن. و اون دو نفر دیگه ای هم که من در مورد مطلبشون اظهار نظر کردم هیچ رفتار بدی نداشتن.
2.ایشون طبق یه برداشت اشتباه اظهار نظر کردن و همینطور ادامه پیدا کرد. و جالب اینکه هیچ شخص دیگه ای چنین برداشتی رو از این جمله نداشت!!!!!!
3.من هر مطلبی گفتم ایشون با طرز خاصی و بصورت منفی جواب دادن.الانم تهدید میکنن که "اگه میخاستم نمیزاشتم هیچ حرفت بی جواب بمونه".حالا معلوم نیست در اون شرایط ایشون میخاستن چه حرفای دیگه ای هم بزنن
4. ایشون در ادامه و بعد زدن همه ی حرفاشون با لحن توهین امیزتری از طریق پیام خصوصی به حرفاشون ادامه دادن که وقتی من این پیامو گذاشتم سر چرا اینکارو کردین بیشتر عصبانی شدن!!! ولی مسیولیت نشر پیامای خصوصی هرکسی با خودشه و ایشون باید متوجه نوشته هاشون میبودن.
5.من گفتم که دیگه جوابی نمیدم ولی این دلیل نمیشه که ایشون هرچی میخاد سرهم کنه و بنویسه.
6.کاش یکم شجاعت پذیرش اشتباهاتمون رو داشتیم.

بهرحال نباید این موضوع به اینجا میکشید ولی چاره ای نبود.ولی بیخیال بچه ها خودتونو ناراحت نکنید.
لطفا برای قبولی منم دعا کنید
یا حق

آخرین ویرایش:

sepideeee

New member
من میزنم زیر حرفم چون علنا داره دروغ گفته میشه.بچه ها الان دقیق میگم خودتون برید نگاه کنید
صفحه ی 47 همین تایپیک من برای یه مطلب خانم"کرهانی" اظهار نظر کردم. و بعدم برا rojo یه مطلب گذاشتم
سپیده خانم تازه از صفحه ی 49 وارد بحث شدند و در مورد مطلبی که من در مورد شیرازیا گفتم اشتباه برداشت کردن و فکر کردن که منظور من بچه های این انجمن هست<البته من بعدا متوجه برداشت اشتباه ایشان شدم>.
1.پس من با شما شوخی نکردم که ایشون بخان اینجور جواب بدن. و اون دو نفر دیگه ای هم که من در مورد مطلبشون اظهار نظر کردم هیچ رفتار بدی نداشتن.
2.ایشون طبق یه برداشت اشتباه اظهار نظر کردن و همینطور ادامه پیدا کرد. و جالب اینکه هیچ شخص دیگه ای چنین برداشتی رو از این جمله نداشت!!!!!!

3.من هر مطلبی گفتم ایشون با طرز خاصی و بصورت منفی جواب دادن.الانم تهدید میکنن که "اگه میخاستم نمیزاستم هیچ حرفت بی جواب بمونه".حالا معلوم نیست در اون شرایط ایشون میخاستن چه حرفای دیگه ای هم بزنن
4. ایشون در ادامه با لحن توهین امیزتری از طریق پیام خصوصی به حرفاشون ادامه دادن که وقتی من این پیامو گذاشتم بیشتر عصبانی شدن!!!
5.من گفتم که دیگه جوابی نمیدم ولی این دلیل نمیشه که ایشون هرچی میخاد سرهم کنه و بنویسه.

بهرحال نباید این موضوع به اینجا میکشید ولی چاره ای نبود.ولی بیخیال بچه ها خودتونو ناراحت نکنید.
لطفا برای قبولی منم دعا کنید
یا حق

دروغ چیه :eek: شما یه مطلب گفتی بنده رو نقل خودتون گفتم تعمیم ندین لطفا ... خوب مشخص بود اگه برداشت اشتباه کردم .. همون جا منظورتون رو واضح می گفتین ... ضمنا من تو پیام خصوصی شما رو تحقیر نکردم .. فقط گفتم دعوا بسه ... همین الانشم میگم بچه های اینجا حوصله ی دعوا ندارن که من و شما بیایم ادعای حقانیت حرفامونو کنیم .. شما می تونستی تو پیام خصوصی یه پیغام بزاری برا بنده همین حرفارو به خودم بزنی ... نه اینکه به اعتمادی که به شما کردم .. اونو زیر پا بزاری و بیای توی جمع پیام خصوصی رو تشریح کنی .. جالبه اولین نفری هستی که من می بینم متن پیام خصوصیو میاوره وصط گود .. امیدوارم حرفای درگوشیه بیماراتونم اینجوری تو کل بیمارستان پخش نشه ... ضمنا من عادت ندارم کسیو تهدید کنم ... یاد بگیر اگه کسی میگه می تونم جواب بدم .. ادعای قلدری نمی کنه و بی ادب هم نیست .. یعنی فقط از عهده ی حرفی که بهش زده میشه بر میاد

نازگیس

New member
اسم انجمن مطالب مفید برای ارشده
عجببببببببببب مطالب مفیدی هاااااااااا!!!!!!

ROJO

New member
بچه ها دوست باشین:28:

لطفا کسی درباره ی پستای بالا کامنت نذاره

تموم شد!

b1ffa185075baf4e3cc009f481dd318c.jpg

mahi_asr

New member
سلام rojo جان
اگه نقاشی میخوای بری میشه بگی چه آموزشگاهی میخوای ثبت نام کنی؟
ممنون میشم ازت

بالا